$1 scrie:$2m condus si eu un Logan Preference 1,4MPI 15000 KM. In nici un caz nu se pot compara cele doua masini. Exista o definitie legata de marca autohtona foarte des intalnita pe forumuri: DACIA = DACA AI CAP IA ALTCEVA.
Parerea mea referitor la o comparatie LOGAN nou - FORD SH:
MOTOR, SIGURANTA, CONFORT, CONSUM - FORD
SPATIU - LOGAN
INTRETINERE - Nu pot sa le compar inca. Am FORD-ul doar de 2 zile.
Concluzia (Daca mai e cazul): FORD SH
Si eu am votat tot focus sh, dar nu pot sa ma abtin: FORD=Fix Or Repair Daily... chiar daca nu mai e asa de actual
Nu e de la mine, stit bine (unii).
Intr-adevar, nu suporta comparartie cele 2 masini, daca esti atent ce sh iei (vezi topicul FLOCUS pareri pro si contra si intreaba-l pe Muttley - chiar sunt curios ce si daca a votat).
Mai conteaza si cat de priceput esti. Cei mai multi isi iau Logan din comoditate (garantie, etc), lipsa de informare, retea service mai dezvoltata (nu stiu saracii ca astepti tot cu saptamanile dupa o piesa, ca nu au nici macar un bec pe stoc - de sa tii banii blocati, vanzarile merg bine, da-i incolo de clienti, s-astepte) si cine stie ce alte argumente, care nu stau in picioare dupa primele 3 intrebari.
Nr de reply-uri la acest topic arata ca este un subiect de interes, impotriva parerilor "de ce sa compari masini din clase diferite", etc. Pai tocmai d-aia: am 7000 EURO. Ce fac cu ei? Acolo-i miezu'.
Viata cumparatorilor de sh e foarte agitata (am multi prieteni care nu au mai vorbit cu mine cateva zile dupa ce mi-am luat Megane-ul: de banii aia iti aduceam A4 1.9TDI de 3-4 ani, nu te durea capul, etc...) dar situatia e alta: poate nu ai banii aia cash, iar la banca sunt cateva conditii de indeplinit...
In fine, fiecare cum poate si cum il taie capul, dar cu Logan-ul parca e prea de tot.
Totusi, feriti-va de Logan, multi au impresia ca si-au luat BMW :icon_razz: