Re: UN MARE CRETIN LA VOLAN
Da are de facut multi km, insa nu poate face mai mult de 800km odata si astia in 2 trepte cu 30 de minute de racoreala intre. Dupa care are 8 ore de meditat. E foarte simplu are 4,5 cu 4,5 la 90km/h adica maxim 810km daca presupunem ca pleaca de pe loc cu 90km si se opreste exact dupa 4,5 ore. Deci cele 1500-2000 poate sunt in total pana la destinatie si ii parcurge in mai multe zile.
La viata mea am vazut doar 1 camion care venea dupa mine cu 110-115 si asta s-a intamplat la noi in romanica (in alta parte nu ar fi fost posibil) si era exact pe tronsonul Sebes-Sibiu. L-am lasat sa se duca invartindu-se si eu mi-am vazut de ale mele. Insa vazandu-l pe maimutoiul vedeta, nu incerc sa fac nici o comparatie sau sa trag linii comune intre el si vitezomanul meu. Sunt sanse de 1/1.000.000 sa fie una si aceeasi persoana, sau mai putine. Si nu il cunosc nici pe unul nici pe altul sa imi permit sa ii pot asemana. Adica cu litrul masori volumul si cu kilogramul greutatea. Sa nu le amestecam.
La punctul 4 (isotech_ro) iti dau perfecta dreptate, in ungaria - ungurii lor nu transporta un morcov in plus, la noi betonierele incarca de le crapa "butelia" aia (nu stiu cum se numeste

Mariusand: ti-ai pus lumea in cap

-
driver - Gold Member
- Maşina:
- VIN: