Re: Folosirea proiectoarelor de ceata
$1 scrie:$2$1 scrie:$2ste aiurea sa aprinzi proiectoarele de ceata cand vrea muschii tai, ele nu au focalizare si bat direct in ochii celor din fata.
la fel in spate, se vede ca si cum ar pune frana.
sigur ca sut destui "golani" care au impresia ca vad mai bine daca aprind proiectoarele, sau "da bine" mai degraba.
nu stiu cat de legal e sa mergi cu ele aprinse in conditii de vizibilitate normala, dar am sa caut in regulament.
La masinile dotate cu proiectoare de ceata din fabrica,acestea bat chiar in fata masinii,cel putin la mine asa eDeci nu bat la nimeni in ochi.In spania daca te-a prins cu ele aprinse aiurea,ori iti face semn nea politaiu sa le stingi ori iti pune amenda.In romania am observat ca majoritatea le folosesc noaptea,desi ii flashuiam cu ale mele sa le stinga tot nu se prindeau baietii.Cred ca sunt mai smecheri cu proiectoarele aprinse(tzaranisme).
Si la noi in regulament scrie ca luminile de ceata se folosesc doar pe ninsoare abundenta , ceata si ploaie torentiala si prevede si o amenda pentru folosirea lor in alte conditii.
<< 2007 >>
-
luciusss - Member