am sa impartasesc si eu o stare de lucruri care m-a uimit si m-au facut sa spum "uite dom'ne ca se poate si in Romania", mai ales ca prin presa se facea mare "tevatura", stire care, la final, s-a dovedit total tendentioasa
acum cca. o luna am fost informat intempestiv ca trebuie sa fac o deplasare in strainatate, atit eu, cit si sotia, pentru rezolvarea unor probleme de atestare profesionala. am pregatit masina si cind ma uit la acte observ ca permisul de conducere mai avea cca. doua luni si expira ... asa ca, luni dimineata, fuga la Politia Rutiera pentru preschimbarea permiselor, am depus toate actele, iar functionara da la ghiseu ma informeaza, in modul cel mai amabil cu putinta, ca noile permise le voi primi prin posta, in maximum 10 zile, lucratoare, imprimarea acestora facindu-se la nu stiu ce Regie autonoma din Bucuresti ... cind am auzit a cam cazut cerul pe mine, mai ales ca eu trebuia sa plec in 7 zile, adica lunea care urma ... functionara mi-a spus apoi ca cele zece zile sunt considerate ca perioada maximala si ca permisul va sosii mult mai repede ... am plecat de la Politie cam asa ... necajit, cu gindul ca trebuie sa fiu neserios si sa sun in strainatate sa reprogramez deplasarea si toate rezervarile facute si achitate, insa, mi-am propus sa mai intirzii putin si sa fac reprogramarile peste doua zile, adica miercuri ... si acum minunea ... marti, la prinz, ma trezesc cu curierul rapid la usa CU CELE DOUA PERMISE, toata chestia durind efectiv 24 de ore ...