am gasit un golf VI an de fabricatie 2009,motor 2.0 tdi 143cp,cutie DSG,xenon,jante 17" plus multe alte optionale si doar 24 de mii de km la pretul de 9100euro!!!! l-am contactat pe vanzator si mi-a trimis urmatorul e-mail:
Message body Buna ziua,
Numele meu este Ciobanu Constantin Iulian
Scuze pentru raspunsul intarziat dar nu am avut acces la internet pana acum.Lucrez aproape toata ziua si nu pot primi telefoane in incinta unde lucrez.
Pretul final este 9100 Euro. Masina este in Grecia.
Lucrez la o companie din Grecia si m-am stabilit aici definitiv.Deasemenea vreau sa imi cumpar un apartament aici pentru a nu mai plati chirie inutil.
Pentru aceasta masina eu platesc taxe,impozit precum si asigurare si nu o folosesc deloc deoarece am masina de serviciu unde mai tot timpul sunt plecat.
Acesta este motivul pentru care vand masina .Masina este inmatriculata in Romania si are toate actele de Romania , iar aici nu o cumpara nimeni(in Grecia).Toate documentele sunt in regula.Motorul este perfect,masina nu a fost lovita niciodata.
Am gasit aici un apartament si eu cum sunt definitiv mutat aici vreau sa mi-l cumpar pentru a nu mai plati chirie.Am gasit un apartament am dat avansul urmand sa dau diferenta si proprietarul se cam grabeste....Toate documentele sunt in regula.Motorul este perfect,masina nu a fost lovita niciodata.Masina am cumparat-o cu banii jos.Nu este luata in leasing
Deoarece eu lucrez si nu pot pleca,voi trimite masina cu o companie de transport masini si motociclete in toata Europa(Europe Auto Transport).
Cu aceasta companie,dumneavoastra puteti proba masina inainte de a o cumpara..
VOI FACE O PROCURA PE NUMELE UNUI AGENT DE LA ACEASTA COMPANIE IAR EL SE VA OCUPA DE TOATE ACTELE SI MA VA SCOATE DE LA FISC(CU DREPT DE SEMNATURA).NU AM NICI O DATORIE LA FISC.
Impreuna cu acest agent puteti merge la un mecanic si sa o bagati pe un tester ca sa vedeti km si starea motorului.Se accepta orice test.
Cum se face:
Dupa ce imi dati numele si adresa unde doriti sa vina masina,duc masina la companie.Compania verifica toate actele masinii la politie inainte de a face contractul pentru a vedea daca totul este in regula.
Dupa aceasta verificare si daca nu exista nici o problema compania ia legatura cu dumneavoastra ca sa va instiineteze,apoi se face transportul.
Transportul il platesc eu.Dumneavoastra nu platiti nimic in plus in afara de pretul masinii.Daca masina nu o sa va placa,compania imi va returna masina,urmand ca eu sa platesc si acest transport pentru returnare.
De accea va rog sa va ganditi bine inainte.Masina este asa cum va spun si nu am nimic de ascuns.
Daca sunteti interesat,va rog sa completati si sa imi trimiteti urmatoarele date pentru ca eu sa iau legatura cu compania:
Nume :
Prenume :
Adresa :
Oras si Judet :
Numar telefon :
Imediat ce am aceste date voi merge la companie si voi lasa masina in custodia lor.Transportul este platit integral de mine precum si procura notariala.Dumneavoastra nu mai platiti nimic in plus decat pretul masini.
acum va intreb pe voi daca aveti incredere in cele spuse de vanzator?eu sunt cam sceptic in ce priveste complicatiile astea,masina arata bine in poze si km putini si multe optionale,dar mailul vanzatorului mi-a luat din elan

astept raspuns acum de la el,i-am spus sa-mi trimita copie dupa cartea masinii sau a talonului,i-am precizat faptul ca nu platesc nici un avans...
asta i-am trimis eu:
Buna ziua,
Sunt interesat de masina dar inainte as dori daca se poate sa-mi trimiteti o copie a talonului si VIN-ul masinii pentru a vedea ca dumneavoastra sunteti proprietar si masina nu este luata in leasing,trebuie sa ma asigur ca numele dumneavoastra apare in actele masinii,daca este masina prezentata in anunt,de aceea am nevoie de o copie a talonului sau a cartii masinii,de asemenea tin sa mentionez ca nu voi face nici o plata in avans,plata masinii urmand fi facuta la vederea masinii si dupa toate verificarile efecuate si obtinerea certificatului de autenticitate de la registrul auto roman.
Daca sunteti de acord cu cele mentionate astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc,
O zi buna.
asta e linkul
http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C21717574.html