ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

23 Aug 2007, 15:24

Dar tot departe sunteti

Eu sunt inginer piping (proiectare tubulatura sector energetic si naval)

Incepe sa se formeze un portret al utilizatorilor.
La Ford ma refer bineinteles.

23 Aug 2007, 15:48

inginer TCM

acum lucrez ca expert in sisteme de productie la o multinationala

26 Aug 2007, 21:27

Inginer electronist, proiectare de circuite integrate digitale (ale mici, negre, cu multe picioare :)) , in momentul de fata pentru automotive

26 Aug 2007, 22:10

Hmm...hai sa ma bag si eu intre masa de oameni cu multa materie cenusie...Eu sunt Student anul 2 la Geografia Turismului-U.B.B.Cluj...

27 Aug 2007, 00:33

Ce de posesori ingineri are Ford! Eu sunt inginer electrician in devenire si am lucrat prin testare hardware, vanzari directe si call center. Ma gandesc insa sa ies din familia Ford si sa intru la Mercedes :)

27 Aug 2007, 11:16

@jimmy studentie,dulce studentie.eu sunt in ultimul an la Gografia turismului , UAIC Iasi.Ultimu` an , ultima distractie :)

27 Aug 2007, 12:34

Economist, absolvent ASE Contabilitate... si d-atunci auditor

bun topicul

27 Aug 2007, 13:36

Traseul meu a fost unul pe cat de sinuos pe atat de interesant... :twisted:

-inginer suport la o multinationala de IT in anul II de facultate (drept)
-taximetrist (nu dati cu pietre) in anii III-IV
-avocat (instanta) imediat dupa ce am terminat fac cam 1 an
-jurist in banca 1 an si 2 luni
-in prezent avocat dar numai pe consultanta cu specializare financiar-bancar

Lex309 - unde ai stat ascuns? am stat o sapt la iasi luna asta si mi-a parut rau ca nu am cunoscut niciun fordist pe acolo...am fost sa fac raportul juridic pe poli ca e de vanzare :twisted:

27 Aug 2007, 13:45

Economist si IT-ist in acelasi timp si concomitent... :D

28 Aug 2007, 21:30

io-s mai ofiter ca Officer... chiar sunt - airforce is the game - spec aerofotogrammetrie - implementare tratate internationale in domeniul militar. master in administratie ue si nato. adica nu stiu sa fac nimic util. imi mai stric fordul din cand in cand umbland aiurea la el.

29 Aug 2007, 02:18

absolvent de jurnalism. administrator a 2 firme in in Buc.

29 Aug 2007, 02:30

Dr. Inginer mecatronist, momentan asist. univ. in aceasta specialitate, sau cum spunea un coleg coforumist: Bugetar... mic :(

30 Aug 2007, 11:33

eu is de meserie .. director. Pai daca am facut Management la ASE ? :?

opaa

12 Sep 2007, 15:42

absolvent de ASE (economist)
primul loc de munca Flamingo Computers prin 2001
si de atunci la Connex(Vodafone)
poate imi fac si eu un loc la service k de vreo 6 ani de cind lucrez cu clientii....

13 Sep 2007, 18:53

Eu sunt inginer tehnolog in inustria alimentara. Nu dati cu pietre nu lucrez la Danone ci la o firma mai mica.

13 Sep 2007, 19:01

inginer constructii corp nava la aker tulcea

13 Sep 2007, 19:19

Eu scriu linii de cod pe plantație :D

13 Sep 2007, 21:32

Absolvent al colegiului de imagistica medicala si in prezent student la medicina generala, ambele la UMF Cluj.

13 Sep 2007, 22:28

$1 scrie:$2bsolvent al colegiului de imagistica medicala ........

fii dragut si tradu putin....ce-nseamna imagistica medicala ? :D

14 Sep 2007, 02:41

$1 scrie:$2

= Pilonul 3 al medicinei, care include tehnica de obtinere si interpretare a imaginilor organismului uman obtinute pe cai non-letale ce presupun interactiunea structurilor biologice cu radiatii energetice externe, cu sau fara utilizarea unor substante de contrast (radiografii/radioscopii, ecografii, sectiuni de computer-tomograph = CT, imagini de rezonanta magnetica nucleara = RMN). Absolventii colegiului sunt cei carora le revine sarcina efectuarii propriu-zise a investigatiei (in cazul radiografiilor) sau a asistarii medicului practician in acest demers (in cazul eco, CT, RMN). Interpretarea imaginilor reprezinta in exclusivitate apanajul medicilor.

14 Sep 2007, 10:43

wow !
ce pretentios suna... :shock: :D

14 Sep 2007, 10:55

@leontet: Adica opusul fotografului. Fotograful face poze pe exteriorul nostru, tu le faci pe interiorul nostru. Sau, folosind termeni mai "evoluati", un fel de cartografiere a corpului, pe viu (mijloace non-letale).
Banuiesc ca din interpretarea "pozelor" se pot obtine informatii ce stau la baza stabilirii diagnosticelor, corect?

Am vazut la TV documentare cu unii care pozau aura energetica a fiecaruia, si in functie de culorile ei stabileau diagnostice. Pozele astea tin tot de domeniul asta?

PS: No offense. Eu asa am inteles, si am cautat sa imi explic la un nivel cat mai jos posibil ceea ce am inteles, pentru a retine informatiile:)

14 Sep 2007, 12:03

"Meserias" IT, admin de retea si webmaster la o institutie publica (nu pot sa spun care) - asta este si specializarea :)

BCR?

14 Sep 2007, 12:13

$1 scrie:$2u scriu linii de cod pe plantație :D

Pe plantatia BCR cumva? :D

14 Sep 2007, 13:37

student in anul 5 la Arhitectura, se pare ca sunt singurul pe domeniul asta :?
nu-i nimic, asta inseamna ca sunt singurul la care poate apela viper cand o sa-si faca service-ul :twisted:

14 Sep 2007, 13:43

Inginer automatist la baza, dar acum Graphic Designer la o firma de publicitate.

14 Sep 2007, 16:16

= Pilonul 3 al medicinei, care include tehnica de obtinere si interpretare a imaginilor organismului uman obtinute pe cai non-letale ce presupun interactiunea structurilor biologice cu radiatii energetice externe, cu sau fara utilizarea unor substante de contrast (radiografii/radioscopii, ecografii, sectiuni de computer-tomograph = CT, imagini de rezonanta magnetica nucleara = RMN). Absolventii colegiului sunt cei carora le revine sarcina efectuarii propriu-zise a investigatiei (in cazul radiografiilor) sau a asistarii medicului practician in acest demers (in cazul eco, CT, RMN). Interpretarea imaginilor reprezinta in exclusivitate apanajul medicilor.

Da, asa este. Tot ce tine de imagine in medicina, la mine domeniu exact este de "tehnician superior de imagistica, radiologie, radioterapie si radiodiagnostic". As fi putut sa fac si an complementar/master in domeniu dar nu are sens (cel putin la noi in tara) avand in vedere ca sunt la medicina.
Intr-adevar la noi cei care au terminat imagistica fac munca propriu-zisa si medicul interpreteaza rezultatul. :wink:
Colegii mei care au plecat in Statele Unite trebuie sa dea si rezultatul in unele cazuri dar au si salarii mai mult decat decente.
@mihai2k1: Fara imagistica in medicina la ora actuala esti mort. Sunt cele mai bune solutii neinvazive de diagnostic.

sal

14 Sep 2007, 18:03

Absolvent de drept..... 4 ani de vanzari la diferite companii gen Colgate, 1 an jurist, momentan reprezentant medical Ortopedica(ceva probleme la picioare?) ...... ma pregatesc de admitere in barou.......

14 Sep 2007, 18:21

sa zic si de mine?
Lucrez de la 16 ani atunci pentru parintii mei.
La 19 ani am venit in Bucuresti, am facut 4 ani de medicina, dupa care am renuntat la idee, acum sunt la ASE - Marketing am licenta anul asta.
In timpul in care am fost la ASE am lucrat la:
High Life, teleShop 24 aici am fost asistenta directorului general ( la ambele era acelasi director)
Chamber Media - in Advertising sales
Acum sunt la un dealer Zapp tot in vanzari.

Abia astept sa termin facultatea sa fac ceva pe specialitatea mea :D

14 Sep 2007, 21:52

Abia astept sa termin facultatea sa fac ceva pe specialitatea mea :D

Sper din toata inima sa fi inteles eu gresit din exprimarea de mai sus... :mrgreen:
Răspunde