ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Pagina WEB ClubFord?

DA
81
98%
NU
2
2%

Voturi totale : 83

Re: Pagina web ClubFord.

12 Apr 2008, 09:26

Pana la urma s-a pierdut pe drum ideea cu pagina web? :(

12 Apr 2008, 12:41

nup. asteptam sa fie gata asociatia, pe urma facem de toate :D

12 Apr 2008, 18:10

$1 scrie:$2up. asteptam sa fie gata asociatia, pe urma facem de toate :D

=D> =D> =D>

Pagina principala ?

23 Apr 2008, 09:31

O idee, probabil discutata dar ne pusa in practic. Ce ar fii sa se faca o pagina Club Ford cu articole diverse, news , dealeri, magazine specializate, intretinere , etc, si trimitere la forum secundara ?

Mi se pare unu lucru foarte bun, de ex de cand sunt inregistrat, caut articole de intretinere motor, cum sa spal masina mai bine, etc... si nu prea gasesc, nu sunt foarte bine impartite categoriile

Re: Pagina principala ?

23 Apr 2008, 09:37

$1 scrie:$2 idee, probabil discutata dar ne pusa in practic. Ce ar fii sa se faca o pagina Club Ford cu articole diverse, news , dealeri, magazine specializate, intretinere , etc, si trimitere la forum secundara ?

Mi se pare unu lucru foarte bun, de ex de cand sunt inregistrat, caut articole de intretinere motor, cum sa spal masina mai bine, etc... si nu prea gasesc, nu sunt foarte bine impartite categoriile

legat de problema cu spalatul masinii, am lansat eu un topic acum ceva timp. e in discutii libere. ;)

legat de problema cu site-ul, aceasta s-a mai discutat

23 Apr 2008, 09:43

am vazut doar o discutie legata de arhiva,
S-a discutat si pana la urma ? De ex am intrat pe http://www.vwforum.ro/ au articole interesante. si main page-ul fain.
Sunt minim 3 fotografi pe forumul acesta, din cate am vazut :) care pot ajuta cu poze pt articole, sunt altii care pot ajuta la scrierea de articole, se gaseste cineva sa faca un Templates, ( eu stiu doar Flash, si nu merge aici,eventual doar pt bannere )
Eu zic ca e util ! si merita,
Facut ceva de genu,

Ford Club,
Ford Generation - articole, scurte istorice despre generatiile ford
Articole - Tehnica
- Mecanica
- Intretinere
- etc .. nu imi vin acu :)
Forum
Galerie - galerie a membrilor, sau galerie cu cele mai bune fotografii cu ford
Dealeri Ford - Bucuresti si Romania
Linkuri diverse - magazine, parteneri, etc...

24 Apr 2008, 11:46

$1 scrie:$2m vazut doar o discutie legata de arhiva,
S-a discutat si pana la urma ? De ex am intrat pe http://www.vwforum.ro/ au articole interesante. si main page-ul fain.
Sunt minim 3 fotografi pe forumul acesta, din cate am vazut :) care pot ajuta cu poze pt articole, sunt altii care pot ajuta la scrierea de articole, se gaseste cineva sa faca un Templates, ( eu stiu doar Flash, si nu merge aici,eventual doar pt bannere )
Eu zic ca e util ! si merita,
Facut ceva de genu,

Ford Club,
Ford Generation - articole, scurte istorice despre generatiile ford
Articole - Tehnica
- Mecanica
- Intretinere
- etc .. nu imi vin acu :)
Forum
Galerie - galerie a membrilor, sau galerie cu cele mai bune fotografii cu ford
Dealeri Ford - Bucuresti si Romania
Linkuri diverse - magazine, parteneri, etc...

Si rubrica intalniri. O sa fie observate mult mai usor, fara cautarea in 10 pagini a datei si locului stabilit.
Cea de la vw mi se pare foarte foarte utila. Pagina nu trebuie sa fie o inlocuire a forumului, ci doar o interfata simplificat. Baza ramanand forumul.
Răspunde