ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Pe cine am vazut in trafic?

13 Sep 2011, 16:38

Acum 10 min pe dorobanti, focus 1 cred ca YRO , am mers paralel pana aproape de tvr.
Toate bune.

via Tapatalk Forum App

Re: Pe cine am vazut in trafic?

13 Sep 2011, 19:09

$1 scrie:$2ocus argintiu b16fcs mi-a taiat calea vineri la razoare.....facind stinga de pe banda a 2-a...

L-am vazut si eu saptamana trecute pe Stefan cel Mare, era mai mult pe post de tramvai Ford... :-"

14 Sep 2011, 06:57

ieri in juru orei 11 la timpuri noi (parca era o donshoara la volan)
helllooooo :)
FiÅŸiere ataÅŸate
Photo-0022.jpg

15 Sep 2011, 08:47

nene smiley, cam tarziu mergeti la serviciu ... :D

15 Sep 2011, 09:35

Fusion Red Tango B-72-DDJ pe Ritmului, azi dimineata pe la 8, era chiar in fata mea. Nu ti-am dat flashuri deoarece eram in i30. Salut!

Focus 2 Sedan Albastru B-73-TVE parcat pe stradutele paralele cu Apusului (pana-n Iuliu Maniu). Salut!

15 Sep 2011, 13:02

ieri un focus gri sobolan cu HWO la numar, in parcarea din spatele softwin din pipera; nu avea sticker, doar suporti clubford

salut :)

15 Sep 2011, 13:21

Azi e ziua intalnirii cu membrii clubford: in pauza de masa, zona Valea Cascadelor, am mers in spatele unui Mondeo 2 Tournier, B-49-ABI, cu sticker. Salut!

17 Sep 2011, 08:19

Ieri pe colegul Phenooo cu a sa felina pe drumul moldovei intre Bacau si Focsani , el venea dinspre bacau, dat flash dar cred ca era cu ochii dupa radare... salutare.

18 Sep 2011, 19:51

azi la ora 18:00 pe A1 trecut pe langa andoruls facut cu flashuri si pus avarii si cred ca m-a vazut si el, te salut si aici :)

20 Sep 2011, 10:06

azi m-a claxonat Bogladen pe virtutii. Eu eram cu cursiera. Multam ptr prioritate, desi eram pregatit sa te lucrez prin stanga...

20 Sep 2011, 10:09

Dar nu mai e Bogladen, cred ca pentru ca a fost ucis "...laden" si-a schimbat nickul :)).

20 Sep 2011, 10:10

Salul! Salut! vezi ca am schimbat numele pe forum :P

Cum naiba, daca nici tie nu-ti dau prioritate... :-"
PS:Din pacate in curand o sa caut colegi de trafic din metrou :)).

LE: @Adicristea trebuia sa-mi schimb nick-ul in Bogbama :))

20 Sep 2011, 12:47

am vazut doi membri in 3 min astazi pe calea victoriei - fiesta cu WRC la numar si mondeo 3 bleu cu nr de Valcea.

20 Sep 2011, 15:28

Officer, te-am luat! ;) Doi într-un minut!
Ieri spre ora 12 în faţă la Domniţa Bălaşa Fusion OT11KXD şi la 20 metri mai spre Splai Fiesta B93CLU.

20 Sep 2011, 15:31

la mine erau la 10 metri unul de altul dar a luat 3 minute ca pe calea victoriei cam cu atat se circula - cu 10m/3 min, adica 0,2km/h :)

20 Sep 2011, 18:01

is xx aso la mobexpert pipera :) cu copilul si sotia

20 Sep 2011, 18:54

@Officer: deci la viteza te-am luat clar :))

22 Sep 2011, 08:30

De dimineata la morarilor B 68 RZF...intr-o coada infernala...flash-uri dar nu cred ca m-a observat. oricum, salutari!

23 Sep 2011, 06:20

Ieri m-am "tarat" impreuna cu andrei.r spre casa :D Te salut si aici, nepoate ;)

23 Sep 2011, 09:17

sa traiesti 1Q-le, ca fapt divers eu te vazusem si ieri dimineata pe calarasi, dar n-am reusit sa ajung in dreptul tau sa te salut ca ai facut dreapta :P

24 Sep 2011, 17:53

Focus alb 3 usi AG 86 FUN cu sticker oval ...astazi pe la 2 in zona caminelor Belvedere din Crangasi.

26 Sep 2011, 13:35

$1 scrie:$2alul! Salut! vezi ca am schimbat numele pe forum :P

Cum naiba, daca nici tie nu-ti dau prioritate... :-"
PS:Din pacate in curand o sa caut colegi de trafic din metrou :)).

LE: @Adicristea trebuia sa-mi schimb nick-ul in Bogbama :))

Asta cu colegii de trafic in metrou sper ca nu se traduce in abonament la metrou 3 luni sau o luna cu testare :D

Apropo, nickul asta cu Fara Stirea Barbatului e cam suspect...

Pe cine am vazut in trafic?

26 Sep 2011, 17:18

Focus 2 KJI pe delea veche, si un mondeo mk3 tournier albastru(am uitat nr) in spate la carefour.

via Tapatalk Forum App

27 Sep 2011, 15:44

Astatzi de dimineata pe andoruls la statia de metro de la dristor 1. Eu pe jos el cu masina :)(branduit club ford pe toate partile pana si pe geamul din dreapta spate de la portiera) dovada o pun maine :))

27 Sep 2011, 16:35

$1 scrie:$2D BV xx RBY pe Transfagarasan ieri,in spatele meu,ti-am facut semn sa ma depasesti,eram mascat intr-un Vito,urcam mai greu la deal..deh..plin...nu m-ai recunoscut..salutari.

Da da da..tin minte!
Multumesc! Nici prin gand nu mi-a trecut cine esti,dar iti multumesc ca de nu mergeam dupa tine mult si bine..si acum eram dupa tine :))
Salutare

27 Sep 2011, 19:40

Azi pe la 6 salutat BCXXCNV ("marcat" corespunzator cu stiker si suporti) :)
Salutari si aici :)

28 Sep 2011, 13:58

$1 scrie:$2statzi de dimineata pe andoruls la statia de metro de la dristor 1. Eu pe jos el cu masina :)(branduit club ford pe toate partile pana si pe geamul din dreapta spate de la portiera) dovada o pun maine :))

Am atsat si poza ca ieri nu am avut timp. :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Photo0028.jpg
andorlus branduit corespunzator

28 Sep 2011, 14:12

off-topic:apropo de branduiala...de unde fac si eu rost de un sticker? :D

29 Sep 2011, 13:54

Bogdan FSB in fiecare zi la Crangasi. Azi l-am prins dupa ce a coborat din masina. E clar. Eram in intarziere...

29 Sep 2011, 13:59

Si eu care credeam ca nu m-ai vazut...apropo, am vazut si eu azi in parcare un ff2 albastru (bleu), ma rog nu stiu exact culoarea, cu numere de HD in parcare la emag. Am vrut sa ma duc sa-l salut dar am zis sa nu-l sperii...oricum mai am o saptamana si ma asteapta metroul pana in piperaaaa!!! :(((
Răspunde