ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
04 Sep 2009, 17:57
Era sub zero.

Nu mi-a dat prin cap sa-i mai fac si la ala poza.
04 Sep 2009, 19:33
aha, erai si cu aparatul foto pe rosu...data viitoare incearca Duracel
04 Sep 2009, 19:37
Mai merge vreo 10km sub zero, zic eu. Astia de la TopGear cam asa ceva au reusit.
04 Sep 2009, 22:09
Pai si atunci cum mai arata ???
-10 
Sau sta pe zero mult si bine. Sau incepe sa palpaie si zeroul.

Cred ca-mi 2 litri de motorina-n portbagaj si o sa probez eu.
05 Sep 2009, 08:58
nu te-as sfatui sa ramai ``sub 0``.e destul de nasol de amorsat pompa si s-ar putea sa chemi platforma si sa te vad prin cealalta cafenea
05 Sep 2009, 17:11
Ovi tata!!! Chiar asa de neajutorat par in ochii tai????
Daca tu crezi ca la vechimea mea si Km mei nu stiu cum se amorseaza o pompa la masina pe care o calaresc.... m-ai catalogat gresit frate!

PS. Sa stii ca am si un capat de furtun cu mine cam 1/2m si transparent (ca nu cumva sa trag vreo gura de motorina) care se potriveste exact unde trebuie. Dar inca nu l-am folosit, niciodata!
05 Sep 2009, 18:05
a fost o gluma, stiu ca nu esti cu mamaliga pe geam

...vezi ca motorina din cate am auzit are efect si asupra viermilor

PS. vaporul tau cred ca are nevoie de 10 l sa il amorsezi..
07 Sep 2009, 01:38
Gresit! Oricat mai mult peste 1 litru cat ar intra in filtru si pompa de inalta. Restul ar ramane in rezevor.
Cine te-a pacali cu cantitatea aia de o galeata???
10 Sep 2009, 14:13
sa inteleg ca azi testai intre Bacau si Roman varianta cu 1l ?
10 Sep 2009, 18:58
Nu tata. Aveam plinul facut. Vorbeam la telefon. De fapt reparam ceva prin telefon.
10 Sep 2009, 20:52
sunt fericit !!! dupa 3 zile petrecute in sinistra noastra capitala am revenit acasa
LE nu vreau sa-i ofensaz pe colegii bucuresteni ... nu este vina lor ca capitala arata SINISTRU
10 Sep 2009, 22:01
Welcome home!
12 Sep 2009, 22:56

Nu te-ai linistit inca?? Tot mai speri bag seama!
13 Sep 2009, 00:12
Pai domnule Vali,nu stiti ca oltenii sunt rasa a naibii draq si nu renunta niciodata si se lupta cu toata lumea,speranta moare ultima.
A,si e vina dumneavoastra si a sotiei ca ati facut fete frumoase.
13 Sep 2009, 01:22
Daaaa!!! Cunosc oltenii. Au sangela iute si coatele ascutite.

Problema ta este ca te agiti ca o spalatoreasa.

Adicalea degeaba!
13 Sep 2009, 01:38
sunt fericit!
l-am batut pe adicristea in sfarsit la ceva. daca la tenis de masa nu mi-a iesit de nicio culoare, la scrabble l-am caftit. sa ma tina minte!
13 Sep 2009, 09:20
La bowling, nu ai incercat??
13 Sep 2009, 10:19
$1 scrie:$2unt fericit!
l-am batut pe adicristea in sfarsit la ceva. daca la tenis de masa nu mi-a iesit de nicio culoare, la scrabble l-am caftit. sa ma tina minte!
Eu sunt fericit ca am invatat ceva sambata: scrabble e joc de noroc

. Cum, frate, sa ai tot jocul numai vocale!? Si hai ca al doilea joc l-am pierdut pentru o regula antica (î din i, nu â din a). Oricum felicitari, esti bun!
PS. vali, bowling deocamdata nu pot juca deoarece nu pot face fandare pe piciorul stang. Asta inseamna ca sigur ma bate

.
13 Sep 2009, 11:16
aha, incearca sa se fofileze. deci clar il bat si la bowling.
Atata timp cat am fost toti de acord cu regula...ti-ai luat bataia pe merit.
Ce scuze mai gasesti? act like a man!
13 Sep 2009, 19:47
Sunt fericit ca am vazut o astfel de replica...
$1 scrie:$2..
Problema ta este ca te agiti ca o spalatoreasa.

Adicalea degeaba!
13 Sep 2009, 22:38
dimpotriva...

sunt fericit ca a dat Banel gol

eram la un stelist infocat si ne uitam la meci. pe scurt il uraste pe Banel. zicea ca poate sa dea Banel 5 goluri si 7 de gol pe meci, tot nu o sa isi schimbe parerea despre el. cand...poc! o tranteste banel in plasa cu un sut de zile mari. am izbucnit toti in ras si vreo 5 minute nu am putut sa ne revenim. sor-mea se speriase saraca, zicea ca nu ne-a mai vazut in halul ala niciodata la un gol. nici nu stia daca daduse gol echipa care trebuia sau nu.
si ca sa isi duca problema pana la capat, se ruga sa mai dea altcineva un gol, sa nu fie golul lui Banel golul care a facut diferenta. si cand am vazut ca Banel ia mingea in brate si se cearta sa bata el penalty-ul,eram iar pe jos.
deci sunt fericit..
14 Sep 2009, 05:50
Daca te mai chinuiai putin, povesteai tot meciul.

PS. Sa fiti cuminti. Doua zile sunt plecat la Chisinau si nu am acces la net.
14 Sep 2009, 18:32
$1 scrie:$2aca te mai chinuiai putin, povesteai tot meciul.

daca nu te lasa aia sa intri in trimitem pe @adispan ca el e tare in bariere
14 Sep 2009, 18:43
$1 scrie:$2

Pai poti sa iti iei laptopul din avatar cu tine acolo si rezolvi problema...
14 Sep 2009, 19:14
@VIPER: sa fie intr-un ceas bun
da' ma uitam ce frumos ii invata d-na invatatoare sa scrie, cursiv, caligrafic, cu toate literele la locul lor si cum ajung ei sa scrie pe messenger peste cativa ani
14 Sep 2009, 19:43
viper - felicitari! noi ne tot gandim in ce cercuri se va invarti, ce prieteni va avea, ce influente mai mult sau mai putin negative, nu prea vad copii cuminti si la locul lor prin zona unde locuim...
alen- "kiar shi p unele clooburi skriu unii ku limbaj d mes" (avem exemple garla

)