ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

23 Dec 2007, 16:23

Joi seara (cred) pe la 22.00, focus 1 albastru, cu nr PGJ parca, la arcul de triumf, ne-am salutat la Victoriei la semafor.
Salutari !
Ultima oară modificat de cata23 pe 23 Dec 2007, 20:33, modificat 1 dată în total.

23 Dec 2007, 17:16

acum vreo 2 ore, focus 2 negru (b 82 syr), ne-am salutat, mers bara la bara...frumos
ps: mai nene da' nebun mai esti :P ...eu ziceam ca eu sunt nebun sa merg asa pe vremea asta, da' se pare ca i'm not alone :P (sa nu crezi ca asa merg tot timpu cand e polei pe jos :P ...asta a fost o ocazie mai speciala ca de obicei sunt calm :mrgreen: )

23 Dec 2007, 17:28

octav_m, eu eram :D
nu e negru, e NAVY BLUE 8)
eu merg foarte calm de obicei, dar am zis sa ne jucam un pic, ca tot se ridicase ceata :twisted:

23 Dec 2007, 19:28

:mrgreen: ....eh...semana a negru :P
era tare daca ma prindeai cand era uscat pe jos, ca acum mai mult dadeam in gol decat sa accelerez :P

23 Dec 2007, 19:40

baieti, se pare ca n-ati pierdut inca suficient timp prin service.

24 Dec 2007, 00:33

si eu am cauciucuri de vara acuma pe masina, e o adevarata aventura cand e polei :roll:
las ca la primavara sper sa o fac de 115CP (acum am doar 90) si vedem atunci care pe care :lol: :lol:

24 Dec 2007, 00:58

aveti grija baieti k e urat...mergeam cu 55km/h pe la pescarush cauciucuri de iarna. venind dinspre ambasada chinei si exact inainte sa intri in linie dreapta ca sa tii banda trebuie sa tragi mai tare de volan...asta am facut si eu si mi s-a dus fundu cam la 45 de grade noroc ca nu aveam pe nimeni langa mine si m-am redresat. deci si cu viteza mica si cu cauciucuri de iarna tot te duci. bafta!
si Craciun fericit!

24 Dec 2007, 01:35

Nu stiu de unde impresia unora ca daca ai cauciucuri de iarna ejti zmeu pe gheata :roll:

24 Dec 2007, 04:15

da mihai...da' ai uitat sa mentionezi ca erai si pe piatra cubica :P . oricum, pe unde am mers noi pot sa zic ca n-au exitat pericole de derapaj

24 Dec 2007, 13:50

...am uitat sa precizez... era piatra cubica si mergeam cu viteza regulamentara si incercam sa merg pe banda mea dupa cum indica marcajele pe jos :lol:

24 Dec 2007, 22:02

M-am intalnit azi cu toxicristi, dupa ce s-a oprit in fata mea si tot semnaliza stanga - dreapta si a pus si avariile. L-am recunoscut dupa numarul de inmatriculare, pana atunci n-am observat nicicum stickerul :D . Am schimbat cateva vorbe dupa care a plecat fiecare cu treaba lui...

24 Dec 2007, 22:19

Uite ca ai postat inaintea mea :D

La cat de murdara e, nu se mai recunoaste nici ce masina e, dapai stickeru!

Probabil, in trafic, te-ai gandit "Doamne, ce idiot e asta! Ce naiba face?! ... A, ba nu, e Cristi!" :D Acolo faceam stanga oricum, nu ma opream de nebun in mijlocu strazii!

Si esti mai usor de recunoscut pe strada daca ai nickul pus peste numarul de inmatriculare. :D

Numai bine si Craciun Fericit!

24 Dec 2007, 23:56

Sa fiu sincer cam asta mi-a trecut prin cap initial :D

25 Dec 2007, 15:02

vazut aseara la marasesti cu serban voda pe zamolxes... vindea cocaina sau carne de porc or something direct din portbagaj :lol: oricum era dubios :P

27 Dec 2007, 13:50

vazut si eu primul membru cu stiker pe el.

Aseara pe la ora 18 si ceva am zarit pe un Focusan Alb dungat, stralucitor de curat cu nr. de leasing cred B124XXXX ... La intersectie la Budapesta a facut dreapta, mergea spre pasajul unirii. I-am dat 2 claxoane ne-am privit fugitiv ca l-am pierdut in aglomeratie. El mergea pe deasupra spre unirii unde era bara la bara ... eu am taiato prin pasaj.
Era un baiat tinerel.

Imi pare rau ca nu am si eu stiker cu CLUB FORD :(
cand am vrut sa ajung la intalnirea de luna trecuta m-am imbolnavit de nu puteam sa ma mishc.

27 Dec 2007, 18:09

Vazut azi pe la pranz masina lui geo_ford, parcata in fata la Volksbank Polizu. Pe el, nu. Poate next time... :lol:

27 Dec 2007, 18:26

vazut acum juma de ora la rond cosbuc un fusion cu BXXTBT parca... avea sticker

manzoty te-am uitat cu stickerul dar daca vrei ti-l dau azi

27 Dec 2007, 19:34

OFFICER scuze da azi ma petrec si eu ca cica sunt Sfantu azi :P

tu ai nr meu.. da-mi si mie un beep sa te am in agenda si sa te sun daca pot sa fug cateva minutele :D

27 Dec 2007, 19:37

ok... iti dau acum... pe la 6 si un pic plec si eu sa ma petrec ...poate poti a cobori atunci pana la fonzi...

PS pai te petreci sa stai pe forum? :twisted: La multi ani si dixtractie marfa!

27 Dec 2007, 19:46

ms frumos pt urari officer...

Incerc sa scap de la serviciu mai repede sa ajung.

ms inca odata!

28 Dec 2007, 04:54

reperat azi ford focus argintiu BV .. RJL parca stocat in parcare langa biblioteca judeteana bv.(avea stiker deci membru)nu facut poza,cam grabit la mine.

28 Dec 2007, 12:06

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?p=122685#122685 ? :D

02 Ian 2008, 23:37

$1 scrie:$2azut acum juma de ora la rond cosbuc un fusion cu BXXTBT parca... avea sticker

ala cu BxxTBT nu e Fusion, e C-Max (alcoolu' batal vina ...) si e a lu Smiley

03 Ian 2008, 12:28

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2azut acum juma de ora la rond cosbuc un fusion cu BXXTBT parca... avea sticker

ala cu BxxTBT nu e Fusion, e C-Max (alcoolu' batal vina ...) si e a lu Smiley

La cat era de murdara, putea fi si S-max ... :lol:

03 Ian 2008, 18:29

nu bre, ca pe 27 era curata :)
foarte probabil sa fi fost eu, trec des prin zona

03 Ian 2008, 19:19

Era murdara si atunci :P

Am vazut pentru juma de secnda joar spatele masinii...cat sa vad sticker si nr.

03 Ian 2008, 19:38

Vazut pe ross saptamana trecuta prin ploiesti,mi-a sarit in ochi imediat foca:)

07 Ian 2008, 18:07

Ca sa ma bag si io in seama: sambata seara m-am intalnit cu razvanel_p. Am facut schimb de masini pentru cativa km, dupa care le-am dus acasa si ne-am imbatat ca porcii :D

07 Ian 2008, 18:10

$1 scrie:$2a sa ma bag si io in seama: sambata seara m-am intalnit cu razvanel_p. Am facut schimb de masini pentru cativa km, dupa care le-am dus acasa si ne-am imbatat ca porcii :D

asa da :) :) :)

Ieri i-am vazut masina lui @tt@ck parcata undeva pe sincai

07 Ian 2008, 19:26

Eram la a mea logodnica. Ne uitam la un film.
Răspunde