$1 scrie:$2
$1 scrie:$2 steauaboy: Salutare si aici! dupa oprirea din zona fabricii de ciment am incercat sa te ajung din urma, dar avand in fata mea niste melci bine grupati pe care i-am depasit mai anevoios, plus drumul spart din Rucar, te-am pierdut. Te observasem la un moment dat parca la intrarea in Rucar, dar am mers usor sa nu rup masina prin decopertarile alea lasate aiurea. Dupa ce-am trecut de zona aia am depasit tot ce-am prins, dar n-ai mai fost de gasit. Ai continuat drumul spre Moeciu sau ai avut alta destinatie?
Salut Joe, eu doar acum am ajung inapoi in Bucuresti..Drumul a fost prin Moeciu, Cheile Gradiestei si Apoi Fundata, unde am stat ceva timp. Inapoi m-am intors pe la Paraul rece, Predeal si am facut un mic popas in Sinaia, mai exact pe transBucegi. Este drumul ce ajunge la cabana Valea dorului, proaspat asfaltat, nemarcat si fara parapeti. Il recomand oricui pentru o senzatii tari
Cheers!
Oohh, vacanta in toata regula, bravo! noi am fost doar 3 zile plecati.
Prima zi/noapte in superbul sat pitoresc Pestera. Liniste si drumetie scurta pe traseu marcat in Piatra Craiului, descarcat toata energia negativa acumulata in capitala. A meritat oricum, nici macar nu m-a stresat lungul drum denivelat de pamant presarat in unele portiuni cu piatra sparta (jonglat I-a, ambreaj si frana).
Ziua doi - trecere in sat Magura, urmat drumul spre Zarnesti si drumetie prin Cheile Prapastiile Zarnestilor. Impresionant. Apoi spre seara o mica etapa de viteza in coasta pe drumul ce duce de la cetatea Rasnov la Poiana Brasov.

Imi place la nebunie acest drum.
Dimineata zilei trei, iarasi adrenalina pe drumul Poiana Brasov - Rasnov, culminand cu intoarcerea in Bucuresti pe Cheia. Eram tot numai un zambet, drumurile fiind libere in acele zile.
Revenind, merci de pont, o sa incerc degraba drumul de care spui. Este cumva acela ce ajunge pe platoul Bucegilor, la Cabana Piatra Arsa, 713? cel putin acela era deja pe lista mea de anul acesta, auzisem de el si vroiam sa il strabat. Daca nu, da-mi te rog indicatii.
Drumuri bune!
Cornel