ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

10 Mai 2013, 21:26

pe sponsoru18

B 39 PUC

azi la 12:18 (m-am uitat la ceas:D) pe Progresului aproape de colt cu 13 Septembrie ... cam murdara masinuta aia superba :(

10 Mai 2013, 22:58

salut:) murdara rau,recunosc!:D

11 Mai 2013, 19:52

Ieri la Parcul Crangasi, colegul cu focusul gri B-999-NRL. Salutari si aici. :)

15 Mai 2013, 21:41

$1 scrie:$2 steauaboy: Salutare si aici! dupa oprirea din zona fabricii de ciment am incercat sa te ajung din urma, dar avand in fata mea niste melci bine grupati pe care i-am depasit mai anevoios, plus drumul spart din Rucar, te-am pierdut. Te observasem la un moment dat parca la intrarea in Rucar, dar am mers usor sa nu rup masina prin decopertarile alea lasate aiurea. Dupa ce-am trecut de zona aia am depasit tot ce-am prins, dar n-ai mai fost de gasit. Ai continuat drumul spre Moeciu sau ai avut alta destinatie?

Salut Joe, eu doar acum am ajung inapoi in Bucuresti..Drumul a fost prin Moeciu, Cheile Gradiestei si Apoi Fundata, unde am stat ceva timp. Inapoi m-am intors pe la Paraul rece, Predeal si am facut un mic popas in Sinaia, mai exact pe transBucegi. Este drumul ce ajunge la cabana Valea dorului, proaspat asfaltat, nemarcat si fara parapeti. Il recomand oricui pentru o senzatii tari :)

Cheers!

16 Mai 2013, 10:12

Salut pe colegul cu Mondeo argintiu de TR de la OMV Alexandriei, aseara, multumesc pentru info referitoare la aditivi. :)

Cu stima,
Leo.

16 Mai 2013, 20:05

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2 steauaboy: Salutare si aici! dupa oprirea din zona fabricii de ciment am incercat sa te ajung din urma, dar avand in fata mea niste melci bine grupati pe care i-am depasit mai anevoios, plus drumul spart din Rucar, te-am pierdut. Te observasem la un moment dat parca la intrarea in Rucar, dar am mers usor sa nu rup masina prin decopertarile alea lasate aiurea. Dupa ce-am trecut de zona aia am depasit tot ce-am prins, dar n-ai mai fost de gasit. Ai continuat drumul spre Moeciu sau ai avut alta destinatie?

Salut Joe, eu doar acum am ajung inapoi in Bucuresti..Drumul a fost prin Moeciu, Cheile Gradiestei si Apoi Fundata, unde am stat ceva timp. Inapoi m-am intors pe la Paraul rece, Predeal si am facut un mic popas in Sinaia, mai exact pe transBucegi. Este drumul ce ajunge la cabana Valea dorului, proaspat asfaltat, nemarcat si fara parapeti. Il recomand oricui pentru o senzatii tari :)

Cheers!

Oohh, vacanta in toata regula, bravo! noi am fost doar 3 zile plecati.
Prima zi/noapte in superbul sat pitoresc Pestera. Liniste si drumetie scurta pe traseu marcat in Piatra Craiului, descarcat toata energia negativa acumulata in capitala. A meritat oricum, nici macar nu m-a stresat lungul drum denivelat de pamant presarat in unele portiuni cu piatra sparta (jonglat I-a, ambreaj si frana).
Ziua doi - trecere in sat Magura, urmat drumul spre Zarnesti si drumetie prin Cheile Prapastiile Zarnestilor. Impresionant. Apoi spre seara o mica etapa de viteza in coasta pe drumul ce duce de la cetatea Rasnov la Poiana Brasov. :D Imi place la nebunie acest drum.
Dimineata zilei trei, iarasi adrenalina pe drumul Poiana Brasov - Rasnov, culminand cu intoarcerea in Bucuresti pe Cheia. Eram tot numai un zambet, drumurile fiind libere in acele zile.

Revenind, merci de pont, o sa incerc degraba drumul de care spui. Este cumva acela ce ajunge pe platoul Bucegilor, la Cabana Piatra Arsa, 713? cel putin acela era deja pe lista mea de anul acesta, auzisem de el si vroiam sa il strabat. Daca nu, da-mi te rog indicatii.

Drumuri bune!
Cornel

19 Mai 2013, 15:40

Vineri seara in Brasov, Y-GreK parcat la Parcul Titulescu.
Sambata inainte de pranz in Bucuresti, prin fata Muzeului de Istorie, B xx HDC/HOC sau ceva, Focus alb cu kit ST si eleron negru, cred ca era BogdanF

24 Mai 2013, 07:50

Ford focus 2 cu nr de arges seagrey pe stirbei in zona judecatoriei ( sau ce e acolo )

24 Mai 2013, 12:03

Salutam B**SIV , aproape de Arcul de trimuf.

24 Mai 2013, 15:34

$1 scrie:$2ord focus 2 cu nr de arges seagrey pe stirbei in zona judecatoriei ( sau ce e acolo )

AG 95 ART
Dau o bere pentru cei care ma tin la curent cu deplasarile sotiei mele!

24 Mai 2013, 17:04

Fiesta B**LLC pe la foisor. Buna :)

24 Mai 2013, 17:40

FF1 negru sedan nush'cat HIN sau HIM ba pe Vacaresti, ba la Sun Plaza
salve :)

24 Mai 2013, 19:57

@zvony :) e zilnic acolo :D
PS: astept berea :))))

06 Iun 2013, 12:32

Eu ma tot uit dupa Forduri cu stickere si nu vad pe nimeni!! For ever alone :))

06 Iun 2013, 18:38

Pai pe unde umbli tu? Eu prin tot Bucurestiul...am stickere tot spatele la masina...si nimeeeni nu ma vede....uaaaat aaaa ......

Sent from my iPad 4

07 Iun 2013, 07:09

Umblu de zevzec peste tot, in special prin sector 2,3 si Pipera si pe nimeni nu observ :)) Mai lucrez si in aceeasi cladire cu cei de la Ford!

08 Iun 2013, 10:38

B 581 MMA Ford Focus sedan argintiu, azi dimineata la stopul de la Cotroceni.I-am dat flash de salut dar a fugit repede de tot pe podul Basarab si nu am vrut sa ma tin dupa el. Am banuit ca s-a speriat! Il salut aici!

08 Iun 2013, 16:34

PH 11 JNC - ford focus 2 V6 :| ... pe la unirii..

08 Iun 2013, 18:12

pe soseaua Viilor pe la ora 16:00 focus 2 argintiu IF--LIV si focus 2 negru B--DRK

08 Iun 2013, 18:45

$1 scrie:$2H 11 JNC - ford focus 2 V6 :| ... pe la unirii..

Ce inseamna "Ford Focus 2 V6"? Nu stiu de vreun FF2 cu motor V6...

08 Iun 2013, 19:03

sunt alea cu motor de 1.4:))

09 Iun 2013, 10:23

Avea sigla cu V6 pe haion =))

09 Iun 2013, 11:44

Ironiile voastre sunt deplasate. Ma opresc aici.

P.S. culmea, eu tot ironic am fost...

09 Iun 2013, 19:08

IF-08-ROV acum juma de ora pe chei, pe la Opera. Stickerit un Landrover, Rangerover, ceva rover... :D

09 Iun 2013, 20:52

$1 scrie:$2F-08-ROV acum juma de ora pe chei, pe la Opera. Stickerit un Landrover, Rangerover, ceva rover... :D

Probabil Roverul e a doua masina si e in Club Ford cu aia de acasa - un Ford Ford!!! :-" :D

10 Iun 2013, 07:00

B 1xx.ZGY Focus hatch gri inchis (seagrey cred) azi dimineata pe la 7.15 la stop la Orizont (Drumul Taberei). Salut!
Record personal... 2 masini in 2 zile....hmmmmm :shock: ;) ;)

12 Iun 2013, 11:07

Cred ca B-117-ZGY. Azi dim pe podul Basarab, Titulescu, samd. Eu te-am claxonat :D

12 Iun 2013, 11:17

Smiley pe la Piata Unirii ... norocel :)

14 Iun 2013, 22:40

Focus ST negru B .. WRC foisor

15 Iun 2013, 07:14

Am vz prin Crangasi de vreo 3 ori pe b 100 CYP, focus negru !
Nu raspunzi la claxoane, flashuri..etc
Doar la suport numere exista clubford...

Sent from my iPad 4
Răspunde