ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

21 Sep 2014, 14:55

Mondeo 3 visiniu cu nr. de GJ pe langa Iuliu Mall Cluj-Napoca in ziua de vineri 19.09.2014. O antena luuuuunga pt. statia CB si pe capoota portbagajului avea insemnul non standard club ford. :)

26 Sep 2014, 16:10

Ieri pe la pranz Emil_Greus in zona Piata Victoriei pe Lascar Catargiu.

08 Oct 2014, 15:55

Ford Focus Turnieer ieri in coda pe calea Calarasi spre piata Muncii, argintiu, numere de VS :) si sticker luneta si geam mic spate dreapta :) nu l-am salutat ca eram cu skoda de la munca si sa nu creada ca ii flashuiesc aiurea :D

13 Oct 2014, 18:37

Salut colegu' cu nr BT-XX-EMM . Frumoasa masina, mi-a luat ochii de la distanta. Azi , in Agip Virtutii

17 Oct 2014, 07:57

B xx FOK, focus 2 Turnier ieri pe victoriei in fata la Hotel Radisson, eram in spatele lui i-am dat un flash dar nu a reactionat.

20 Oct 2014, 20:54

pe la 14.00 pe Vasile Milea un Mondea cu nr de TR cu suport si sticker :)

24 Oct 2014, 08:52

Focus 2 rosu b xx ywz, ne vedem cam in fiecare zi pe victoriei. Nu stiu daca e in club, i-am dat flash de cateva ori si nu a schitat nimic.

26 Oct 2014, 09:41

Poate respectivii nu doresc sa li se faca publice numerele. Ca si la poze. Unii vor, altii nu. E chestie de bun simt ;)

30 Oct 2014, 18:09

Pe dl KOS azi pe Jiului, salutari si aici

12 Noi 2014, 11:45

Aseara pe Bd Decebal focus 2 ... XFE, i-am dat flash scurt dar nu cred ca s-a prins

13 Noi 2014, 17:56

nu am stiker clubford dar daca ma vedeti in trafic puteti sa ma salutati daca vreti trag si pe dreapta sa vorbim am B321VLA ca numar de inmatriculare

14 Noi 2014, 12:34

@Cop112 vin-o intr-o zi cand ne strangem iti dam si sticker si totul o sa fie ca la carte :D

14 Noi 2014, 12:41

cum ar fi maine: viewtopic.php?f=31&t=101070 ;))

14 Noi 2014, 13:45

si niste virgule sa-i dati omului...ca-i trebuie

14 Noi 2014, 14:11

putin off-topic: ajunge maine dimineata (10-11-12) vreun coleg sa imi dea si mie un sticker la ikea? :) vin din craiova si nu am cum sa ajung la intalnire pt ca pe seara ma intorc acasa :D

14 Noi 2014, 16:20

@andrei.dudu incearca sa iei legatura cu darkmic de pe forum. Cred ca el vine. Eu nu sunt inscris la acel eveniment si nu stiu daca ajung.

14 Noi 2014, 18:56

$1 scrie:$2i niste virgule sa-i dati omului...ca-i trebuie

ai perfecta dreptate si-mi pare rau dar sincer m-am saturat sa pun virgule puncte doua puncte etc...cand lucram in C++ si in C# atunci le puneam ca daca pierdeam o virgula pe drum sau altceva nu-mi functiona programul dar aici sunt mai free sa zicem...oricum nu trebuia sa-ti dau tie explicatii sau nimanui de ce nu folosesc eu virgule mai ales ca tu esti off-topic dar am vrut sa te lamuresc poate acum ai inteles

14 Noi 2014, 20:22

Fa un efort si respecta-ne si pe noi, cititorii...cred ca suntem mai importanti decat formulele cu care le lauzi.

14 Noi 2014, 23:03

$1 scrie:$2a un efort si respecta-ne si pe noi, cititorii...cred ca suntem mai importanti decat formulele cu care le lauzi.

"formulelele cu care te lauzi sau mai exista varianta pe care le lauzi nu cu care le lauzi" n-are nimic ai facut si tu o greseala si nu ma laud doar ti-am explicat de ce nu folosesc...iar de respectat poate o sa-i respect pe ceilalti cititori dar din pacate tu nu ai castigat respectul meu pe langa faptul ca faci remarci rautacioase esti si offtopic...asta a fost ultima mea discutie cu tine indiferent ce o sa mai adaugi tu chiar nu ma intereseaza sti cum se zice cel inteligent cedeaza primul
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 16 Noi 2014, 08:35, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

16 Noi 2014, 00:31

...incapatanat...

17 Noi 2014, 08:47

Jupane.. mai iarta si tu din lipsa de semne de punctuatie, poate omul scrie de pe telefon si e mai greu sa le puna etc... un pic mai indulgent :) a gresit, asta e

17 Noi 2014, 08:48

Tocmai a zis ca nu a gresit ci doar nu are chef. :)

04 Dec 2014, 12:16

Nu prea se mai uita lumea prin trafic sa ne mai salutam si noi :)
Azi am vazut 2 Fordisti: Un focus 2 Turnier albastru cu b xx FOK la numar la stadionul Olimpia
Si o fiesta Mk6 facelift b xx CWP in parcat in spate la Spital Carol Davila

08 Ian 2015, 19:01

Astazi in cluj la sensul de la coborarea din zorilor sj07kyx si in parcarea de la procredit din cipariu cj88dex va salut si aici

09 Ian 2015, 10:33

B xxx DGA aseara pe coposu :) salutari si aici. I-am dat cateva flashuri dar la ce aglomeratie era poate ca se gandea ca il presez sa se dea din calea mea :D

09 Ian 2015, 11:35

Am auzit claxon, am vazut un Focus 2 in spate-stanga (mai era unul in fata ta, dar la cum s-a auzit claxonul, nu avea cum sa fie ala si nu avea nici insemne CF), dar nu am avut cum sa vad daca "tu" ai ceva cu CF si apoi te-ai si bagat undeva in coada din spatele meu.

09 Ian 2015, 16:48

:) eu am zis de flash-uri :) ca sa fie totul complet trebuia un flash si o avarie ca sa iti dai seama ca te salut si ca nu te presez sa faci vreo manevra :D claxonu cred ca de ala din fata mea a venit ca eu nu am claxonat :D oricum la ce nebunie era aseara in zona aia

14 Ian 2015, 21:49

DGA in seara asta in Otopeni.

15 Ian 2015, 08:05

Ti-am vazut masina si nr., mi-a parut cunoscut, dar ma grabeam sa ajung in aglomeratie :| ca la 19 trebuia sa fiu in Grozavesti :)
Răspunde