$1 scrie:$2ai usor cu anumite afirmatii... Ca dam in altele si e pacat...
Asta inseamna ca am dreptate ????
Bun , trecem mai departe .
S-a intimplat , in sfirsit s-a intimplat !
De ceva timp spun tuturor ca TREBUIE ca niste scuteristi sau care sfideaza legile si regulamentul , sa fie urmariti si calcati cu masina ! Stiu ca suna aberant sau cinic , poate dement , dar numai asa poate se va schimba legea si se vor stabili legi clare si pt aceia pe doua roti . Am vazut la stiri ca undeva in tara unul cu masina a urmarit un scuter ( in urma unei altercatii in trafic )si a dat peste el . Rezultatul , un mort si un ranit grav . Da, stiu ca suna nasol , dar nu este posibil sa ai ca sofer toate responsabilitatile si legile pe cap iar scuteristii nimic . Si toti sa impartim strada !
Ca fapt divers , daca ati fi patit ca mine , intr-o curba strinsa la dr sa se bage unul cu scuterul sa va depaseasca pe dreapta ....va asigur ca ii rupeati capul . asta am vrut eu sa fac dar niste destepti se grabeau sau dracul stie ce-au vrut ca au inceput sa claxoneze asa ca ....in tot cazul ala cu scuterul a fugit , spre norocul lui , mai ales ca zona era aglomerata si imposibil sa intorc sau sa trec la urmarire ....
Repet , poate va faceti cruce dupa ce cititi dar nici asa nu se mai poate . Legea trebuie schimbata si numai dupa ce unii vor ceda nervos si vor trece la asemnea fapte , se va face ceva .... in principiu toate legile s-au facut dupa ce s-a intimplat evenimentul neplacut .
Din nefericire si motociclistii , desi au permis si responsabilitate in trafic , nu sint departe de scuteristi ....