ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua fericitilor!

26 Sep 2009, 16:42

@valiinves, dupa cate pahare albul devine roziu? :D eu cred ca dupa vreo 3-4 ;)

PS nu ma pricep la struguri, deci a se interpreta ca si gluma

26 Sep 2009, 17:45

Ba! Eu din cate stiu, beaujolais-ul este rosu. Acum mai este si varianta sa fie de ambele feluri si eu sa nu fi vazut alb din cauza ca ma invart mai mult pe la rafturile cu ala rosu. :D
Si se prea poate sa fie de mai multe feluri ca de fapt beaujolais, este o regiune din Franta.

26 Sep 2009, 17:52

sunt fericita ca aseara chiar m-am distrat alaturi de niste forumisti de gasca ;)

26 Sep 2009, 19:34

eu sunt fericit ca sotia desi ar trebui sa nasca zilele astea se simte foarte bine, si din acest motiv m-am "riscat" sa ii fac o surpriza si am dat o fuga in bulgaria. a fost superba excursia, nu ne-au prins nici radarele romanesti si nici alea bulgaresti (desi au incercat), drumuri pustii, vreme perfecta, mancare =P~

26 Sep 2009, 20:17

Inseamna ca e baiat!!! :D Astia cica sunt mai lenesi! Stau mai mult, sa se coaaca! :))

26 Sep 2009, 21:04

Scuze taticule,dar nashu nu ma informat cum trebuie,strugurii i-au fost adusi acasa de la Focsani de cumnatul lui,asa ca eu cred ca a bagat si transportul in pretul asta.

Momentan sunt fericit ca U Craiova conduce la pauza pe Poli cu 1-0,forta Stiintaaa... <:-P <:-P <:-P

26 Sep 2009, 22:01

nah ca nu mai conduce

26 Sep 2009, 23:16

Din cauza arbitrului f**** m***tii masii de nenorocit,ca ii valida golul desi era claaar fault la portar,niste nenorociti arbitrii astia,n-ai cu cine domne...niste tarani... :@)

27 Sep 2009, 01:33

Eu merg pe principiul ca o echipa care-i buna, nu tre' sa se vaite ca i-a furat albitrii! :D

27 Sep 2009, 02:49

Pai e ca si cum ai zice ca o masina care e buna nu trebuie sa se vaite de faptul ca ii bagi gazolina...nu?

27 Sep 2009, 09:45

ea se vaita din cauza soferului :D

27 Sep 2009, 11:23

Corect!!!
Multam de raspuns, Ovi.

27 Sep 2009, 12:23

Deci nu facuram nici o treaba,ramase ca la inceput,nimic adica.

Sunt foarte fericit ca am incheiat anul fara restante,desi nu credea nimeni ca se va intampla asta :D

27 Sep 2009, 12:37

$1 scrie:$2unt fericita ca aseara chiar m-am distrat alaturi de niste forumisti de gasca ;)

ia uite-o ce fericita e ea...
si eu sunt fericit ca aseara am batut niste anumiti oameni la whist.... :-"

27 Sep 2009, 13:33

hahaha .. lasa ca ma antrenez si data viitoare o sa ies eu pe primul loc.

eu sunt fericita ca la runda 2 Ana a iesit pe locul 2 ;), si nu mai era suparata :D
Ah si mai sunt fericita ca n-am iesit niciodata pe ultimul loc :))

27 Sep 2009, 14:30

Pai si eu sunt fericit ca mi-am batut ieri prietenii la bowling, de le-a sunat apa-n cap. :D Mai bine zis berea! :))

27 Sep 2009, 14:58

Mai dai si altceva decat strike-uri? :))

Eu la texas hold'em mi-am batut prietenii la primul meci, iar zilele 2 si 3 am iesit pe locu 2 ...

27 Sep 2009, 19:42

Aveam o poza facuta, in viteza, dar se pare ca nu a iesit prea bine. Poza nu am facut-o datorita punctajului, ci datorita faptului ca din 10 lovituri (x2), numai una nu a fost strike ori spare. :D
Pun poza, dar oricum nu se observa performanta.
PS. Eu sunt ala cu ''V''.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00053c.JPG

27 Sep 2009, 19:44

Pai la ce papuci jmekeri ai acum, deh ;)

Sunt si io fericit ca nu am motive sa fiu suparat. Se pune?

27 Sep 2009, 20:18

Se pune! Se poate intra la discutie, ca in orice cafenea. Fara cearta, in rest totu-i permis. ;)
Apropo! Incearca tu sa joci bowling in papuci! :))

27 Sep 2009, 20:28

Io daca apuc sa ridic bila de jos, scriu instant in cafeneaua vecina :D Cand eram intreg ti-am zis ca jucam cu 8 :D Acu cred ca as putea juca cu o minge de volei :D

27 Sep 2009, 20:38

=)) =))
Fetele mele joaca cu bila 8. :))

27 Sep 2009, 20:51

Bai!! Cum se da cautare dupa locatia userilor, ca nu gasesc. Ma intereseaza userii din Tulcea! :-??
Urmeaza sa plec in delta si tre' sa las masina cam o saptamana pe acolo.
Il stiam pe Blu3. dar vad ca nu a mai intrat cam de mult pe forum. :-/

28 Sep 2009, 07:34

catalin1972 memberlist.php?mode=viewprofile&u=6068

super de treaba, pe altii din orasul tulcea nu mai stiu.

28 Sep 2009, 07:41

Multumesc ! :">

28 Sep 2009, 20:56

Eventual zi si unde in Tulcea o lasi =)) Nu de alta dar am auzit ca suportii aia sunt la mare cautare :P

29 Sep 2009, 19:24

Gata! Am revenit. Imi cer scuze ca am absentat o zi de pe forum, dar am fost plecat si am descoperit si tarziu ca nu am net pe modem si nu aveam pe unde sa sun sa rezolve problema.

Am luat legatura cu Blu3 si a zis ca s-a mutat de unde statea si o perioada a fost ocupat cu mutatia nu a mai avut timp de forum. Si acum nu mai are nici parcare in spatele blocului.
$1 scrie:$2atalin1972 memberlist.php?mode=viewprofile&u=6068

super de treaba, pe altii din orasul tulcea nu mai stiu.

O sa iau legatura cu el. ;)
Multam!
$1 scrie:$2ventual zi si unde in Tulcea o lasi =)) Nu de alta dar am auzit ca suportii aia sunt la mare cautare :P

Nici o problema! Numai sa-mi lase numerele, ca in materie de suporti............. am prieteni! ;)

29 Sep 2009, 21:32

Vali daca ai nevoie sa lasi masina la cineva din Tulcea,vezi ca e unul Gabriel Fatu de la OTV care este de acolo.

O lasi la el si te scapa de necazuri,nu mai gasesti nimic. :))

29 Sep 2009, 23:20

Radeti voi, radeti!!!! Sa vedem cine o sa mai rada cand o sa plec in delta cu gasca! :-w

29 Sep 2009, 23:25

:-S #:-S :-?? :(( :(

Hai du.te tu.
Răspunde