Sarut mana doamnelor si domnisoarelor si salut domnilor si masculilor,care mai sunteti.
Ce as putea sa va spun?
Va multumesc tuturor care va interesati de mine si imi purtati de grija si in mod expres lui chefdejoaca si nu numai,toata stima.
Se pare ca luna trecuta am implinit veritabila varsta de 2 ani pe acest forum,ocazie cu care as vrea sa va doresc cat mai putine reparatii,atat in domeniul auto cat si pe plan fizic personal.
Repede mai trece timpul

si ajungi la un punct cand incepi sa iti inchei socotelile pentru care ai fost programat pe acest pamant.
Acum la sfarsit de an as avea doua lucruri sa imi reprosez,lucruri care de fapt urmareau acelasi scop,aceeasi finalitate si ma refer la faptul ca promisesem catorva colegi de forum ca voi incerca sa ajung la intalnirea nationala de la Brasov sau cel putin la una din intalnirile de seara de la Bucuresti,fapt care nu l-am realizat,nefiind conditional,dar as ruga sa fiu gratiat deoarece starea de sanatate nu a fost si nu este cea necesara.
Am ramas profund impresionat cand dupa intalnirea nationala m-am trezit la domiciliu cu o suita de colegi de pe forum care mi-au adus pentru activitatea mea pe forum(zic ei

)un premiu Minitehnicus si multe alte atentii,va multumesc dragi prieteni.
Ok gata,nu am intrat sa discut despre mine,am intrat de fapt:
Sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi,multa lumina in suflet si realizarea dorintelor in masura in care se poate.
Cu toate ca strabatem timpuri grele,va recomand sa le tratati pe cat se poate cu indiferenta si in ciuda acestui fapt,in fiecare dimineata in care va treziti,sa respirati si sa fiti incomensurabil de bucurosi ca existati,ca aveti copilul/copii sanatosi pentru ca se poate si mai rau si incerc sa ma opresc aici fara a mai dezvolta subiectul.
Toata stima.
LA MULTI ANIL.E. Nu uitati,pe 1 aprilie va astept la mine la cabinet sa va restitui cei 25% din salarii,sa nu va ingramaditi degeaba,prezentarea se va face in ordine alfabetica.