$1 scrie:$2
edit: baiatul cu racheta de tenis in mana: tu vorbesti serios? e vina copilului ca a sarit in fata masinii, si daca il calci te doare in cur, ca tu esti sofer si el nu s-a asigurat deci nu ai nicio vina. cu gandirea asta a ta de cacat mor oamenii, din vina astora ca tine se intampla atatea accidente, tu ai mers preventiv, fiind pericol public, bomba pe roti, si un copil (care este copil, si pun pariu ca esti un fraier care nu are copii) moare sau este accidentat grav, nu ca nu ai putut tu sa franezi in 2 m cum e normal, ci in 15, cu cauciucurile tale schiuri pe zapada, ca tu esti smecher, esti sofer, ce pana ta.
Desi tie iti place sa jignesti, eu nu o sa fac acelasi lucru cu tn

Hai sa iti explic: nu din vina celor ca mine mor oamenii ! Oamenii mor pe strazi ptr ca nu respecta legea in general ! In particular oamenii mor ptr ca: intorc pe dn1 pe linie continua, depasesc pe DN1 intrand pe contrasens (da am patit de multe ori desi poate nu va vine sa credeti

), nu pastreaza distanta de siguaranta, circula cu viteze foarte mari pe drumurile din RO bazandu-se pe masinile lor (vezi cazul HUIDU !!!), TRAVERSEAZA sau intorc masina PRIN LOCURI NEPERMISE, circula sub influenta bauturilor alcoolice, taie curbe, se cred prea smecheri si multe alte astfel de cazuri care nu imi vin acum in minte ! PS: eu respect legea, momentan am cauciuri M+S si cu fulg de nea pe ele (DOT 2010, atentie si asta este fff important !!!) chiar daca sunt all-season, deci nu din cauza mea mor oamenii !!!
Repet cauciurile de iarna trebuie privite la fel ca stelele pe care masinile le obtin la testele euro ncap:
@tibosse, stiai ca un Renault Laguna din 2003 are 34 de puncte la teste, adica exact cat ML-ul lui Huidu, iar Mondeo pe care il ai tu are 28 de punte ??? Din cauza celor ca tine mor oamenii, ca nu isi cumpara masini sigure, as putea sa iti spun si eu asa cum si tu mi-ai spus mie

PS2: de cand esti fraier daca nu ai copii ? Te-ai gandit ca poti fi si prea tanar si nu neaparat fraier ???