ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

06 Feb 2008, 19:57

puh...mamah :shock: :shock: sper ca e toata lumea ok

06 Feb 2008, 21:00

sper ca n-a patit nimeni nimic. din cat se vede a fost una accident grav. sper ca toata lumea e ok. cunoaste cineva masina?

06 Feb 2008, 21:04

Uitati-va la data fotografiilor. A fost si la Stiri si au aparut si filmulete pe Internet cu accidentul. A fost si un topic aici pe forum. Nu-i cunoastem, dar soferul de Mondeo a scapat fara nici o problema, iar cei din Dacie au decedat. Dacia a franat brusc, s-a rasucit perpendicular pe axul drumului, iar Mondeo a lovit-o in plin in laterala pe partea cu rezervorul de benzina, ceea ce a provocat un incendiu.

06 Feb 2008, 21:11

am ramas un pic socat cand am vazut pozele si nu m-am mai uitat la data. imi pare rau de soferii Daciei. inca o data Fordu a reusit sa demonstreze ca fac masini siguru desi e destul de lovita

06 Feb 2008, 21:30

vazul ieri seara pe la lujerului fiesta albastra cu nr PH ?? LXA

Re: imi pare rau sa postez asa ceva....

06 Feb 2008, 22:01

$1 scrie:$2ra la intrare in SIBIU, lovise un 1310 sau 1300...nu prea le am cu daciile...

Ar fi trebuit postat la "ce am vazut/fotografiat in trafic". Si oricum a fost topic dedicat deschis pe forum la vremea aia.

Re: Pe cine am vazut in trafic?

08 Feb 2008, 11:49

Iovivali. Again. 8, 8 si ceva, Bd Unirii, trecuse de Nerva Traian... :D

08 Feb 2008, 14:58

Am vazut azi dimineata la intrarea in pasajul Unirii dinspre Budapesta, un Mondeo cu nr. B-46-HJ...(ceva de genul asta) facut praf. Sper ca nu a patit nimeni nimic. O fi vreunul din membrii forumului?

08 Feb 2008, 16:44

pt Timisoara am vazut azi dimineata - pe la 8.15 - un focusel ca al meu (wagon gri) cu numar de neamt; am, uitat combinatia.

08 Feb 2008, 16:55

l-am vazut ieri pe TR77BBB la podu grozavesti, venea din regie si a facut dreapta spre virtutii; stiu k e aici pe forum, dar intreb: unde e stickeru' domnul meu?

08 Feb 2008, 22:20

$1 scrie:$2ovivali. Again. 8, 8 si ceva, Bd Unirii, trecuse de Nerva Traian... :D

Stau prin zona...Mergeam la munca. :D

08 Feb 2008, 22:21

Am mai tot vazut Fiesta lui Pretorian (am dovezile pe telefon - fantana Miorita... :) ). In seara asta a trecut chiar pe langa mine dar era asa de murdara masina (si ceva intuneric afara, e drept) ca abia in dreptul lui am recunoscut ca e o Fiesta. In spate avea sticker.

08 Feb 2008, 22:30

:oops: :mrgreen: mai am putin si schimb culoarea in talon.... eu am ratat intalnirea :) prea ocupat sa ajung acasa

08 Feb 2008, 22:47

Ar trebui sa ne intalnim pe la munca, daca tot suntem in aceeasi cladire... :wink:

09 Feb 2008, 16:43

pf... pai cred ca ar fi intreadevar greu :) mai ales in timpul mesei

10 Feb 2008, 13:07

vorovit citeva minutele cu fotomodelu' pe cotroceni vineri seara. el se dadea incetisor in "pas de deux" catre un party si io imi aduceam consoarta de la serviciu....ce sa-i faci tata dupe studii! a ramas stabilit sa facem ruleta alta data in "passo doble" sau ritm de "lambada"..:)

10 Feb 2008, 18:59

BV-04-EDF pe Mihai Bravu, azi...
Smiley, ai fost la Hornbach duminica? Mi s-a parut ca te-am zarit prin magazin...

11 Feb 2008, 09:46

B-67 (sau 76)- UUJ. Giulesti-Prunaru, pana la Stirbei Voda cu Plevnei, unde el a facut stanga si eu nu. :D

11 Feb 2008, 10:26

$1 scrie:$2..
Smiley, ai fost la Hornbach duminica? Mi s-a parut ca te-am zarit prin magazin...

nope, n-am fost eu :)

11 Feb 2008, 14:50

pe A1 un mondeo bej cu nr de leasing si cu sticker club F ,,era asa o ceata ca nu am vazut cine era la volan :-??

11 Feb 2008, 15:01

$1 scrie:$2orovit citeva minutele cu fotomodelu' pe cotroceni vineri seara. el se dadea incetisor in "pas de deux" catre un party si io imi aduceam consoarta de la serviciu....ce sa-i faci tata dupe studii! a ramas stabilit sa facem ruleta alta data in "passo doble" sau ritm de "lambada"..:)

mda, asa e

11 Feb 2008, 15:34

in sfarsit am vazut si eu pe cineva in trafic :Dpe adispan dupa ce m-am intalnit cu el sa imi inmaneze suportii pt numere

11 Feb 2008, 15:37

Si eu m-am intalnit cu adi joi seara. Mi-a imprumutat lanturile lui de iarna.

Multumesc Adi!!!!!

PS Nu le-am folosit dar cred ca la ce drumuri avem o sa gasim si senile de vazare in curand.

11 Feb 2008, 17:34

vazut azi la tineretului sierra alba B ?? BIL probabil era bil dp forum

11 Feb 2008, 23:18

@sile
Fiesta Albastra PH 02 LEX???
Cu Stima
PS Oare cine

12 Feb 2008, 15:32

vazut azi dimineata Fiesta B 56 DVT sau cam asa ceva, argintie....parca am zarit si un sticker, da' nu sunt convins.....din pacate, n-am putut sa-l prind sa vad mai bine stickeru'....
o fi cineva de pe la noi ?

LE : era fiestel, mi-am adus aminte... 8-}

12 Feb 2008, 16:21

de cand sunt eu pe forum nu am vazut nici un ford cu sticker desi vad la vorduri de m-am saturat (mai putin de a mea). fratilor pe magheru, pe la victoriei, unirii, universitate, timpuri noi, berceni, aviatiei, aviatorilor nimeni? :(

12 Feb 2008, 19:59

$1 scrie:$2e cand sunt eu pe forum nu am vazut nici un ford cu sticker desi vad la vorduri de m-am saturat (mai putin de a mea). fratilor pe magheru, pe la victoriei, unirii, universitate, timpuri noi, berceni, aviatiei, aviatorilor nimeni? :(

poate fug de tine.... :)) :-S

12 Feb 2008, 20:08

$1 scrie:$2e cand sunt eu pe forum nu am vazut nici un ford cu sticker desi vad la vorduri de m-am saturat (mai putin de a mea). fratilor pe magheru, pe la victoriei, unirii, universitate, timpuri noi, berceni, aviatiei, aviatorilor nimeni? :(

hai k stabilim o intalnire in cartier :))

12 Feb 2008, 20:09

Daca voi nu ma vreti, eu va vreau! :)) :x
Răspunde