ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Re: It's now safe to turn off Romania

14 Oct 2009, 18:07

Eh..sunt mai multe teorii... mai e si aia conform careia capitalismul trebuia sa fie mort de ceva vreme pentru ca s-a atins apogeul de dezvoltare al corporatiilor si acum se suge cat se mai poate din pietele emergente. Cica in 87 a fost o zi neagra pe toate bursele internationale - o prabusire abrupta a tuturor pietelor de capital intr-o singura zi. Cica puterile lumii s-au inteles sa dea drumul la corporatii in blocul de est si in Rusia sa se mai dezvolte si aici ca in vest nu mai aveau unde - se ajunsese la saturatie - capitalismul e pe perfuzii.

27 Oct 2009, 12:57

Plictisindu-ma azi mi-am aruncat o "privire" la pretul masinilor si ia uitati ce am gasit :

http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php ... &offset=45

Nu stiu de ce link-ul asta nu duce direct la masina...duce la categoria cautata...atasez o imagine sa vedeti...
Macar de rusine scriam la pretul masinii 3300 Euro negociabil...taxa de prima inmatriculare e mai scumpa cu 8 euro decat masina :)) :)) :))
FiÅŸiere ataÅŸate
Masina....jpg

27 Oct 2009, 14:44

Doamne !!! :(( :-?? :-O

27 Oct 2009, 14:54

Acu mai ca-mi vine sa ma duc la vot. Sunt de fapt f. buni toti candidatii. Adica avem ce meritam!

27 Oct 2009, 14:56

Am vazut o chestie asemanatoare pe lacul Bicaz, anul trecut! Ma gandeam ca numai acolo e!
Ramai @-) cand vezi ce se intampla in Romania!

11 Noi 2009, 13:04

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2 ... l-ANI.html

De asta ce mai ziceti?

11 Noi 2009, 13:27

hai domne ca ma stresati.
chiar nu exista nimeni sa faca un topic,"se intampla si lucruri bune in Romania" ? :(

11 Noi 2009, 14:02

pai se intampla? :D

11 Noi 2009, 15:41

$1 scrie:$2ai domne ca ma stresati.
chiar nu exista nimeni sa faca un topic,"se intampla si lucruri bune in Romania" ? :(

nu stim sa existe, dar daca-ti doresti, il poti face
problema e ca va fi mult mai putin stufos decat acesta, din pacate...

30 Noi 2009, 21:31

Patronul unei firme de salubritate din Bucureşti s-a împuşcat în cap, luni dimineaţă, în propriul apartament. Se pare că problemele financiare l-au adus în pragul disperării, aşa că a pus mâna pe pistolul cu gloanţe de cauciuc şi a tras.

Cum sa incerci sa te impusti in cap cu gloante de cauciuc?!

http://www.antena3.ro/stiri/romania/sin ... 86295.html

01 Dec 2009, 22:57

E si tu acum, a tras si omu' cu ce a avut la indemana :P

02 Dec 2009, 17:17

Ma cutremur cand citesc astfel de articole.

http://adevarul.ro/actualitate/sfarsitu ... 84196.html

02 Dec 2009, 18:38

David si Goliat în Sibiu!
FiÅŸiere ataÅŸate
David si Goliat.jpg

06 Dec 2009, 16:04

Ieri stateam sa-mi vina randul la frizerie. Pe scaun era un taximetrist. Frizerul il intreaba cu cine voteaza. Taximetristul: cu X ca de cand e Y s-au daramat chioscurile, toata lumea se cearta, nu mai poti fura nimic... nu mai merge nicio ciuguleala, nimic. Macar ailalti mai lasau o portita.

Am ramas perplex.

07 Dec 2009, 09:33

"nu mai poti fura nimic... nu mai merge nicio ciuguleala, nimic.Am ramas perplex."
de ce ? tu nu l-ai auzit pe becali la otv inainte de turul 2, cand exact asa s-a exprimat in direct?
bine in loc de ciuguleala a folosit cuvantul smecherie.
bineinteles becali avea aceeasi optiune de vot cu taximetristul, si aceeasi vizune :)

07 Dec 2009, 09:40

It's now safe to turn off Romania...

07 Dec 2009, 10:00

amin.

07 Dec 2009, 10:13

De ce ne-a fost frica n-am scapat

07 Dec 2009, 10:17

Dacă în varianta căștigătoare de aseară, anul 2010 arăta mai puțin rău, în varianta de dimineață părerea mea este mult prea pesimistă ca so exprim în cuvinte.

Un fleac, au ciruit țara :D

07 Dec 2009, 12:05

desi alen o sa imi sara in cap, e imposibil sa nu spun ca majoritatea voturilor lui base nu au fost castigate, ci cumparate.
am vazut cu ochii mei, cat si la tv.
cat despre discursul de aseara al presedintelui in functie...

si totusi nu pot sa inteleg, dupa ce a jignit mai multe categorii sociale, profesori, medici, jurnalisti, pensionari, partneri de afaceri sau de politica, cum sa il realeaga?
cand diplomatie zero, cand conduci beat, cand...

si tu ca om, cum sa te multumesti sa sa te bucuri la un milion de lei vechi si la o punga de faina acum , si dupa aia sa faci foamea inca 5 ani?
vai de noi :|

07 Dec 2009, 12:13

Deci sa nu incepem, se va ajunge iar la jigniri. Ce a fost, a fost, poporul a ales. Fiecare e pe cont propriu de acum. Si nu ma refer doar la cei care au ales culoarea rosie ieri.

07 Dec 2009, 12:15

ai si tu dreptate :(

07 Dec 2009, 13:04

Va rog sa nu deviem de la subiectul topicului si sa nu il politizam. Post-ul meu de mai sus nu a continut nume tocmai pentru a nu se ajunge aici. Sunt argumente pro si contra pentru ambele tabere. Asa cum X poate fi condamnat pentru cumparea de voturi, pentru certurile si dezbinarea din sfera politica din ultimii 5 ani, pentru lipsa de diplomatie, pentru marlanie si Y si cei din spatele lui pot fi condamnati pentru studentii macelariti la universitate in '90, pentru privatizarile frauduloase, pentru miliardarii de carton aparuti ca ciupercile dupa ploaie Eu imaginile alea din ian-feb 90 nu le pot uita si in niciun caz ierta oamenii care au facut posibile acele bai de sange. Restul e can can.

07 Dec 2009, 13:08

Autorul urmatorului mesaj/cometariu politic va lua ban 7 zile. Reclamatiile va rog sa le faceti aici : viewtopic.php?f=45&t=43063

07 Dec 2009, 22:18

$1 scrie:$2esi alen o sa imi sara in cap, e imposibil sa nu spun ca .....................

Domnisoara, n-o sa-ti sar in cap. Si stii de ce ? Pentru ca am obosit si nu merita. Nu merita sa pierzi prieteni, sa te certi cu oameni cu (,) care pana mai ieri te intelegeai bine, pentru o curva.
Si stim cu totii care-i aia.
As zice sa ne vedem cu totii de treaba, sunt sigur ca fiecare are cate ceva mai bun de facut.

08 Dec 2009, 08:34

"sa te certi cu oameni [...] pentru o curva"
alen eu nu stiu care e aia, si te rog sa imi explici pe mp.
asta ca sa nu inteleg altceva.

08 Dec 2009, 08:50

Din cate il stiu eu cred ca se referea la politica in general.

08 Dec 2009, 09:09

Alen se refera la acest banc: viewtopic.php?p=601156#p601156

08 Dec 2009, 09:18

Nuuu, politica este curva de mult, mult timp in urma acelui banc.

08 Dec 2009, 09:21

Politica in strainatate e dama de companie...romanii au facut-o curva! Asta fiind opinia mea :D
Subiect închis