de taurus_dacicus » 28 Mar 2012, 17:41
Indiferent de forma statala a acestui spatiu in care ne ducem traiul de veacuri ( nu m-as referi la milenii ) , nu am fost , nu suntem si nici nu vom fi vreodata de capul nostru .
adica , doar suntem pacaliti ca noi ne faurim propriul viitor ( ca natiune ma refer , nu individual ) si nimeni si nimic nu poate interfera cu dorinta poporului .
fals @!
am fost cotropiti din vremuri stravechi , am platit tribut atunci si platim si azi . si , fiti linistiti ca vom mai plati . ( vezi petrol , gaze , aur , etc....) tot ce se schimba din cand in cand e doar....destinatarul direct . adica se ma ia calea Vienei in loc de 'stanbul si altele.
singura diferenta dintre epoci ar fi ca , in ziua de azi , adevaratii papusari ce conduc lumea si-au dat seama ca nu mai este necesar sa pustiasca locurile de unde isi iau tainul . se folosesc alte metode de constrangere . iar noi , cei mici , le acceptam cu zambetul pe buze , crezand ca asa trebuie sa fie si ca vom avea vreun beneficiu . ( e si asta un fel de spalare pe creier )
dar , amarati cum suntem , constienti ( unii , nu chiar toti ) ca nu avem cum face altfel , ne prefacem in continuare ca nu intelegem ce se intampla.
asa ca , daca ar fi sa revin strict la polul propus in topic , as spune sa le ia ''......'' pe toate ca tot aia e !
------------------------------------------------------
[color=#FF00FF]Don't worry , be happy !!! [/color]
[color=#4000FF]It will be just Scorpio .....always !And Mondeo ,why not !?! [/color]
[color=#4040FF] But , I would prefer to have a Ford Mustang Roush Stage 3 ......
it's amazing to drive one of those cars !!! [/color]