ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

22 Iul 2009, 23:17

Sefe,sunt suparat pe tine,nu tu poze nu tu nimic,nu cumva esti legat de piciorul patului,sau de calorifer?

23 Iul 2009, 09:44

$1 scrie:$2u inteleg de ce nu cauti sa.i intri in gratie,in putinele ocazii care va intalniti,incearca sa intelegi ca ea,poate are momente in care nu isi da seama ce zice. :-??

E un pic mai complicata situatia...
Oricum, lucrurile au degenerat si nu mai e vorba de a lasa de la mine. Si chiar si la partea cu lasatul de la mine, nu-i ok; cand esti santajat de nebun, nu ajungi la nimic bun daca tot lasi de la tine pentru ca nebunul nu se va opri niciodata.
Apropos, pe termen scurt ea asteapta de la noi un apartament in Bucuresti si o masina (are permis dar nu a condus decat pe parcursul scolii de soferi, in rest zero experienta si ea vrea masina la 60 ani). Nu are nevoie de ele dar le vrea ea.
Un apartament in plus avem (e la inchiriat acum), o masina se gaseste usor in ziua de azi ca piata e la pamant dar unde voi ajunge daca dau curs cerintelor ei??? Voi ajunge eu la nebuni. Nu, merci, nu vreau :D .

23 Iul 2009, 12:54

$1 scrie:$2efe,sunt suparat pe tine,nu tu poze nu tu nimic,nu cumva esti legat de piciorul patului,sau de calorifer?

Ma eu as pune ceva poze, dar am studiat pe ici pe coalea si nu am gasit cam pe unde ar merge puse. :D

23 Iul 2009, 12:57

la ``fete din trafic``? :))

23 Iul 2009, 15:24

$1 scrie:$2..
dar unde voi ajunge daca dau curs cerintelor ei??? Voi ajunge eu la nebuni. Nu, merci, nu vreau :D .

Povesteste-i de semnatura ta de aici, incearca sa i-o explici pe indelete... :D

23 Iul 2009, 19:06

$1 scrie:$2a ``fete din trafic``? :))

Asa m-am gandit si eu..... dar unde-i traficul???? :))

23 Iul 2009, 19:15

la fete :D

23 Iul 2009, 21:44

Si Adminii???? Ce zic de asa trafic!!! :D

23 Iul 2009, 22:46

Nu mai zice nimeni nimic,toti sunt plecati in concedii,in Siberia si sa umplut topicul de ţaţe pleoştite.

25 Iul 2009, 12:13

sunt suparat ca azi am inceput munca :(

25 Iul 2009, 12:16

ar trebui sa te bucuri ca ai loc de munca! am mai multi prieteni care isi cauta de cateva luni bune, si pentru 12 ore pe zi in santier, 6 zile pe saptamana, le da 15 milioane+bonuri de masa. unii au facultate, master...

25 Iul 2009, 12:38

sa nu uitam faptul ca unul din motoarele evolutiei omenirii e dorinta de a avansa, de aici rezulta si faptul ca omul nu e nicio data pe deplin multumit.

25 Iul 2009, 12:43

corect :))
aoleo, nu ma face sa rad ca aici suntem suparati!

25 Iul 2009, 13:28

lasa ca trecem in celalalt "birt", al fericitilor ;))

25 Iul 2009, 17:25

Ma enerveaza nesimtirea unora de a parca aiurea, fara a se gandi daca incomodeaza sau nu pe cei din jur. Astazi am surprins in parcarea subterana a unui supermarket un focus albastru BV -...- SOB care a parcat dupa cum vedeti in imagine. Noroc ca nu am avut cumparaturi de facut, daca treceam cu cosul pe langa el ma jur ca-i dadeam motive sa ma tina minte... :-O

DSC01380a.JPG

25 Iul 2009, 18:09

sunt suparat ca Alen nu a facut 20 ani...:D

25 Iul 2009, 20:30

sunt suparat ca dupa 14 ani de serviciu credincios vechea mea instalatie de aer conditionat de acasa si-a dat obstescul sfirsit, iar ieri seara/noapte umblam dupa una noua + instalatori, azi am reusit sa o montez ... insa azi noapte am spus ca mor

27 Iul 2009, 09:02

$1 scrie:$2unt suparat ca Alen nu a facut 20 ani...:D

ai dreptate
si eu sunt suparat tot pe chestia asta :))

27 Iul 2009, 12:30

Alen daca vrei iti donez eu 20 de la mine ca sa raman eu cu 27,ce zici? :-S

27 Iul 2009, 12:31

nu mersi, am si eu destui, as mai da si altora :))

27 Iul 2009, 12:34

Ma gandeam ca de maine nu mai erai suparat,te duce.ai direct si luai pensia,fara sa mai muncesti.

27 Iul 2009, 13:37

Of, of, of, ce tăntălău eram pe vremea junioratului, ziceam "Lasă că mă fac eu mare...."
Na! Că m-am făcut! Şi vorba aceea, la ce m-a ajutat???!!! :-??
Acuma parcă aş da şi eu vreo 20 înapoi. Mocca! A, scuzaţi, am postat greşit!

27 Iul 2009, 17:07

Io mi-s şucărit că trebe să schimb plăcuţele de frână, lichidul de frână, uleiul, filtrele, o cocie de bani, ce nu erau programaţi în buget :D
Nu se poate şi fără ? :-?? :-t :D

Noi nu putem trăi fără să consumăm ??? :-" Doar din ... perpetuum mobile ? :-/ ;)

27 Iul 2009, 19:52

sunt suparat ca mi-a cam crapat calculatorul, si stiu ca trebuia reparat demult, de abia am reusit sa-l resuscitez sa ma mai tina cateva zile pana imi vine "doctorul" la domiciliu. si am facut si un backup ca nu mai facusem demult.

27 Iul 2009, 23:52

$1 scrie:$2.. si am facut si un backup ca nu mai facusem demult.

Daca ti-a reusit chestia asta eu te-as pune off-topic. Zi mersi ca nu ai pierdut datele! :D

28 Iul 2009, 07:27

:)) (ups, iar am ras unde nu trebuie)
mi-a reusit insa nu mai merge placa de sunet, tot ce era pe usb si-a pierdut driverele si nici nu ma lasa sa le mai instalez, bine ca mouse-ul totusi l-a recunoscut.

30 Iul 2009, 17:41

S-a terminat sejurul la mare!!! :(( :((
Acum trec dincolo! :D

30 Iul 2009, 21:39

Sunt foaaarte suparat k nu imi merge forduletul din cauza unui banal delcou pe care nu il gasesc niciunde,nici makr nou nu gasesc... :(( :(( :((

30 Iul 2009, 21:44

Daca nu vrei sa.l pui la curierat si sa.l trimiti la mine ca sa.l testez........... :-??
CEC sa.ti fac? :)

30 Iul 2009, 22:41

Maestre acum forduletu se afla la un prieten mecanic in curte,si am sa ma duc sa imi dea jos delcoul sa il trimit la tine la verificat.spunemi sim mie adresa pe pm te rog.
ma disperat masinuta asta,din 12 luni merge maxim 6 si sunt foarte suparat din cauza asta,pan la urma o dau la rabla :(
Răspunde