de mariusm » 05 Sep 2011, 20:45
La multi ani, mai Don!
Gasca, am nevoie de o parere: dupa trei ani am bagat si eu o dauna-n casco, un parbriz; am vorbit miercuri cu un tip de la o firma care se ocupa exclusiv de sticle (aci, loco), raspunsul a fost "lucrez doar cu produse pilkington" (asta stiam deja), fac programare pentru vineri dimineata; vineri la ora doua ma duc dupa masina si gasesc montat parbriz HS (hirschler); patronul plecat prin oras, unul din baieti imi da o explicatie abramburistica, oricum nu l-am luat in seama; il sun pe patron mai tarziu dintr-un alt service (vineri am mai schimbat doua bucsi + o geometrie) si imi explica una alta ca HS este parte tot din pilkington etc si ca furnizorul garanteaza pentru produs; ok, zic, vorbim luni; azi n-am avut timp sa-l vizitez, iar mai pe la opt seara ma suna sa-mi spuna ca a adus azi un pilkington cu parasolar si ca, daca ma pot lipsi maine de masina, ma asteapta maine dimineata sa-l schimbe; sincer, nu sunt genul sa fac valuri aiurea, doar ca pe net nu am gasit prea multe info decat ca e un produs unguresc al unei firme austriece sub licenta pilkington. Eu l-as lasa asa, zau... Pe tip il stiu de mult ca om serios.
The owls are not what they seem...
Cadouri pentru fete...