@isotech_ro: Cine a spus ca am dileme? Am certitudini.
Nu am nevoie sa citesc pe forumuri ca sa fac o corelatie simpla intre lipsa autostrazilor si declaratia "nu avem nevoie de autostrazi". Vorbim de un individ care a avut bugetul ministerului transporturilor pe mana ani de zile si nu numai ca nu a facut autostrazi, dar a si declarat public ca Romania nu are nevoie de autostrazi.
In loc sa ma trimiti sa citesc forumuri kilometrice, mai bine da tu o raita pe site-urile de finante, sa vezi profiturile inregistrate de "constructori de autostrazi" gen Costel Casuneanu.
Sau hai sa-ti spun ceva demn de skyscrappercity: Autostrada de la portul albanez Durrës până în Kosovo a costat un miliard de euro şi are 170 de kilometri. Are patru benzi, 27 de poduri şi un tunel de 5,5 kilometri.
A fost gata in 2 ani si jumatate!
Si nu mai dati vina pe "greaua mostenire" de la PSD, care exista dar nu poate servi drept scuza timp de o mie de ani.
Si nici nu ma mai acuzati ca o dau in politic, nu e cazul. Vorbim de eficienta guvernarii, randamentul cu care sunt cheltuiti banii ce ni se iau din taxe si impozite, nu de platforme politice sau subiecte electorale.
Sa va fereasca Dumnezeu sa primiti telefon de la baietii de la descarcerare, pe motiv ca sunteti pe lista de ultime apeluri din telefonul unei victime. Va garantez ca in astfel de situatii se uita instant simpatiile electorale, stai doar si te intrebi de ce mama dracului pe un drum european, in tara membra UE, exista multe portiuni de 50 kilometri cu 70% zone cu linie continua.
Strict cazul lui Huidu, nu ii acord nici cea mai mica circumstanta atenuanta posibila. A comis-o grav, sper sa-i vina mintea la cap, macar acum.
Probabil voi fi din nou catalogat drept o emanatie a postului Realitatea TV. Degeaba as argumenta ca nici nu urmaresc postul cu pricina (in general nu mai servesc posturi de stiri TV).
E mai comod asa: cine gandeste diferit de mine e in mod sigur neinformat sau manipulat.