de TOTALSENDER » 19 Oct 2011, 07:55
pe mine m-a enervat "repertoriul" martorilor aparuti care de pe unde...
desi e putin off, nu stiu cati dintre voi au avut tangente cu asemenea evenimente... dar stiu ca au unii un talent si o placere in a inflorii ceea ce au vazut (sau cred ei ca au vazut / auzit)
carevasazica, acum vreo doi ani tatal meu a fost implicat intr-un incident mai nefericit, in calitate de sofer, in sesnul ca, din neatentie, a lovit o persoana pe trecere - in cele din urma victima a fost okei, din toate punctele de vedere (chiar daca a incercat sa-si adune zile de spitalizare - nu a avut nimic rupt sau... ma rog - oricum l-a curatat pe taica-meu de 3 mii eur...)
ce doream sa spun insa : am ajuns intr-un suflet la locul incidentului, m-am lamurit eu cam despre ce era vorba, si politia incerca sa se lamureasca cu martorii despre situatie, masuratori...etc
ce sa va zic, era un nene mai in varsta (parea om serios) care se tot invartea el pe langa masina, verificand parca masuratorile politistului... si, la un moment dat, ii atrage acestuia din urma atentia, sa fie foarte atent la toare urmele de franare din zona, pentru ca, fratilor, pe carosabil, paralel cu rotile masinii erau cam 3 randuri de frane pe asfalt, diferite intre ele, probabil de la alte masini - fizic era clar ca nu aveau cum sa fie de la Octavia lu' tata...
politistul ii explica omului, iar ala zice "nuuu, am vazut eu ca a mutat masina !!!!" - ma mai informez in stanga si-n dreapta si aflu ca omu' ala nici nu fusese la fata locului in momentul producerii accidentului
apoi, incepe una sa le explice politistilor ce vazuze ea...si incepe sa explice ca era situata undeva , dupa colt....si pana la urma reiesea ca de fapt ea AUZISE.....
Ce m-a surprins pe mine a fost ca, desi persoana accidentata nu trecea fix pe trecere ci, dupa ea, in 10 m urmand alta trecere, politistii au spus ca se considera zona pietonala - sincer, eu nu am auzit de asa ceva
Deci, si cu cercetarile astea, pot fi niste chestii foarte subiective.
Normal, doamne fereste sa fii in pielea victimelor - in cazul tatului meu, pana la urma lucrurile au fost okei, retin insa ca era foarte afectat de eveniment (fapt pentru l-au si curatat aia de bani...dar... ma rog, asta e alta discutie)
Asa ca, toti suntem soferi, si, doamne fereste, putem fi cu toii de o parte sau de cealalta....
Eugen,
Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !