ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca !

08 Noi 2011, 08:24

Asta a fost tare :D

si eu ma felicit pentru ca exist =))

Va doresc Paste fericit tuturor :))

Una peste alta sa ne traiesti dom' Bibanu si sa ne traiasca toti sarbatoritii de azi, si nu numai :)

08 Noi 2011, 08:51

Tuturor celor care purtati numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, multa sanatate, fericire si succes in ceea ce faceti. LA MULTI ANI! <:-P

08 Noi 2011, 08:52

La multi ani tuturor ce-si serbeaza onomastica astazi! <:-P

08 Noi 2011, 09:12

La multi ani, La multi ani!! sa ne traiti!

08 Noi 2011, 13:34

la multi ani ptr toti colegii de pe forum care poarta nume de sfinti sau isi serbeaza azi ziua de nastere!
dupa ce a bagat o tona de medicamente in el toata viata (michael jackson) si a crapat tot din cauza lor, juriul l-a scos vinovat tot pe doctorul lui. sunt convins ca doctorul i-a administrat medicamente la cererea lui. devenise dependent de ele si nu-si mai faceau efectul, asa ca a cerut mai multe, numai ca pina la urma corpul a cedat. nu mi se pare corecta decizia judecatorilor, adica trebuia neaparat gasit un tap ispasitor.

08 Noi 2011, 14:36

La Multi Ani tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica ! :-* <:-P @};-

08 Noi 2011, 14:50

Va multumim tuturor pentru urari inclusiv acelor care nu au avut ce face decat sa umple mesageria de SMS-uri :)
Vai ce suparat sunt :D
Sa fiti iubiti si sanatosi .

08 Noi 2011, 15:22

La Multi Ani doamnelor, domnisoarelor si domnilor! Va stiti voi care. :D

08 Noi 2011, 16:04

De mine nu a zis :(
Si pensionarii? :)

08 Noi 2011, 21:13

BRAVO MAXIMILIAN!!! Ai fost absolut superb, mi s-a incalzit cafeaua in ceasca in timp ce cantai...
Felicitari si succes mai departe si tie si lui Sam!

08 Noi 2011, 21:15

Exact la asta ma uit si eu acum, i-am si scris pe Facebook ! A trecut si el, ca si fratele sau ! Felicitari si succes mai departe :)

08 Noi 2011, 21:15

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Bravo, Max!!

08 Noi 2011, 21:44

Multumesc pentru urari!

Max, To the Max!!!
Bravo!

08 Noi 2011, 22:17

La Multi Ani si de la mine pentru toti Mihaii,Mihaelele,Gabrielii,Gabrielele de pe forum si nu numai...si bineinteles La Multi Ani nashule Gabi <:-P

08 Noi 2011, 23:40

Idem! :D

09 Noi 2011, 12:56

Dupa parerea mea de afon, cele mai tari dueluri de aseara au fost (ordinea este aleatorie):

Andreea Crepcia si Oana Radu - Halo 2 voci superbe, insa eu cred ca Andreea (cea eliminata) ar fi avut mult mai multe sanse de castig pe mai departe. Eu as fi mers pe mana(vocea) ei.

Marian Vasilescu si Maximilian Muntean - Hey Jude - Felicitari la MAXIM ilian! =D> . Foarte bun si Marian Vasilescu.

Gabriel Tran, Antony Icuagu si Marcel Lovin - So Sick aici cred ca sa ales corect (Icuagu si Lovin)

Cam astea au fost cele mai faine voci de aseara.

Trecand peste acestea, nu stiu cum a putut sa-l aleaga Loredana Gr. pe mister Iulian Canaf (foarte simpatic omul + spectacol, no comment, dar cam atat). Am mai trecut printr-o experienta asemanatoare, la celalalt concurs prezentat de ProTv (Romanii au talent). Pai nu suntem la "Vocea Romaniei"? Suntem la "Show-ul Romaniei"? Bineinteles ca trebuie si show, nu contest acest lucru, dar sa dai deoparte o voce in detrimentul unui- showman, asta nu mai e corect. Monica Anghel i-a spus clar "tu nu ai cantat nici o nota din aceasta piesa" .....si atunci.......dar ma rog........

09 Noi 2011, 14:14

Si noi am ramas interzisi la alegerea Loredanei. Parerea mea e ca s-a gandit ca il slefuieste cumva. Oricum, inainte de duel ii ziceam sotiei ca Loredana a ales excelent duelul, din doi mai slabi trebuie sa scape de unul. Andrei a fost mai bun, dar nu e de castigat Vocea Romaniei, sunt altii mult mai buni. Canaf, daca se educa, poate fi ceva surprinzator.

09 Noi 2011, 15:44

Andreea Crepcia a fost finalista la primatv, la megastar. Nu cred ca mai are rost sa piarda vremea pe la astfel de emisiuni, pentru ea e mult mai important ce i-a promis Moga, ca ii face un single pana de sarbatori.

Oana Radu nu m-a impresionat in mod deosebit, se vaita tot timpul, ba ca vrea sa cante in alt registru, ba ca lumea o discrediteaza ca e grasa (bine i-a zis Monica Anghel). Sa zicem ca e varsta de vina, mai are timp sa se coaca la caracter.
Iulian Canaf ? Trimis mai departe pentru condimentarea emisiunii, probabil.

Mie dintre toti cei de-aseara, mi-a placut cel mai mult MAX-imilian. Unde se stie meserie si se munceste, se vede. =D>

Iar per ansamblu, sunt in continuare impresionat de prestatia de saptamana trecuta a Iulianei Puschila si consider ca duetul facut cu Krisztina Koszorus a fost muuuult peste asteptari. =D>

09 Noi 2011, 15:56

Mie mi-a placut coregrafia celor 3 :D A fost intr-adevar superb.
Votez si eu cu Andreea, mi s-a parut mai "lucida", mai ... pe piesa, mai...ok. Probabil ca daca alegerea era ea ar fi iesit discutii. Mai bine asa...

11 Noi 2011, 11:11

E 11 si 11. Mai traiti? :D

11 Noi 2011, 11:30

NU. Have a good life!

11 Noi 2011, 11:59

=D>
P0218_111111.jpg

11 Noi 2011, 13:00

Idem! :D
FiÅŸiere ataÅŸate
11112011.jpg

11 Noi 2011, 14:04

Eu nu am aparatul la mine, dar fac maine o poza... (nu e mare lucru sa setezi ora si data... =)) )

11 Noi 2011, 15:29

Corect. La mine arata asa:
sfarsitul.jpg

O fi cazul sa-mi fac testamentul? :-?

11 Noi 2011, 15:57

Pfui ce berbeci sunt!
Adica nici macar nu au stiut limitarile din formatul unei date/ore??? =))

11 Noi 2011, 16:07

Ba da... cei de la Ford/Sony au stiut, exista limitari... MS Paint-ul meu in schimb nu are limite! =))

11 Noi 2011, 19:14

Ti-ai luat-o, domn MihaiL =))

11 Noi 2011, 19:17

:D
FiÅŸiere ataÅŸate
Photo0096.jpg

11 Noi 2011, 19:31

probleme gogule ?
Răspunde