ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Liniute, depasiri, scheme si manevre in trafic

15 Apr 2008, 13:23

$1 scrie:$2ai fratilor eu stiu ford e masina buna dar nici chiar asa la ce ati dat voi clasa erau soferi morti in proportie 85 la suta asa ca la unele va dau dreptate dar chiar in halu asta nu se poate deci ma repet soferi din masinile alea erau de vina

.......... .........,
Ia frate niste puncte si niste virgule acolo, ca vad ca ti s-au terminat... :D

15 Apr 2008, 13:29

$1 scrie:$2ai fratilor eu stiu ford e masina buna dar nici chiar asa la ce ati dat voi clasa erau soferi morti in proportie 85 la suta asa ca la unele va dau dreptate dar chiar in halu asta nu se poate deci ma repet soferi din masinile alea erau de vina

Pai daca nu crezi, uita-te de curiozitate la performantele tehnice ale masinilor respective, caracteristicile constructive si poate o sa-ti schimbi parerea.

BTW: Te bagi la o liniuta cu Sierra mea? Curaj, ca are 23 de ani si e pe GPL!

15 Apr 2008, 13:39

Nu prea pun eu smileyuri, dar suna bine ultimul post! :D :D

15 Apr 2008, 18:26

si vrei sa te dai pe gpl sau pe benzina ?

15 Apr 2008, 18:55

Probabil ca o vrea pe GPL ca nu mai sunt prea bine reglate pe benzina...dar tot trage bine Sierra daca ii dai un pic mai tare gazul. (mai bine decat 1.4 tdci cu siguranta)

15 Apr 2008, 19:19

de ce nu ? accept...

15 Apr 2008, 21:26

Pai nu era pentru tine provocarea, era pt bocu.
Ce, eu vin pana la Bucale sa ma dau cu Focusul?
Ma duc la Oradea la bocu :)) :))
omg, cu Focusul n-am sanse, dar cu o Fiesta m-as baga. Tu, daca vrei, cauta-l pe Zanga......

15 Apr 2008, 21:34

$1 scrie:$2omg, cu Focusul n-am sanse, dar cu o Fiesta m-as baga. Tu, daca vrei, cauta-l pe Zanga......

E posibil sa ai mai multe sanse cu un Focus 1.6TDCi decat cu o Fiesta cu acelasi motor! :D

15 Apr 2008, 21:54

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2omg, cu Focusul n-am sanse, dar cu o Fiesta m-as baga. Tu, daca vrei, cauta-l pe Zanga......

E posibil sa ai mai multe sanse cu un Focus 1.6TDCi decat cu o Fiesta cu acelasi motor! :D

da, e mai usoara cu vreo 150-200 de kile :-"

15 Apr 2008, 22:05

Nu uitati ca Sierra are tractiune pe spate.
Cred ca una cu motor 2.0i la 120 CP pe benzina i-ar da batai de cap si la Focus si la Fiesta.
Cu GPL e cam puturoasa.

15 Apr 2008, 22:09

ce masina si-a tras cristi, ne face pe toti gramada...

15 Apr 2008, 22:12

:-O :-O :-O

15 Apr 2008, 22:18

Am gasit-o pe mobile.de la super-pret, acum nu stiu cum sa fac cu taxa de prima inamtriculata, ca ma ajunge cam 80.000Euro , calculata dupa vechiul mod.

L.E. #:-S Dupa asta noua nu am decat 17.000.

15 Apr 2008, 22:29

$1 scrie:$2m gasit-o pe mobile.de la super-pret, acum nu stiu cum sa fac cu taxa de prima inamtriculata, ca ma ajunge cam 80.000Euro , calculata dupa vechiul mod.

L.E. #:-S Dupa asta noua nu am decat 17.000.

Mai Cristi da ce masina ti-ai gasit?...........E naveta spatiala?...... Discoveri??? de tre' sa platesti atata taxa, ca eu nu am auzit de asa scoruri.

15 Apr 2008, 22:33

Asta va fi al doilea model produs la Craiova, alaturi de Transit Conect!

Acum serios, ia incearca un motor de 6 litri, non-euro, de acum 13 ani, vezi ce taxa iese :D

Sorry de offtopic.

15 Apr 2008, 22:34

$1 scrie:$2ai nu era pentru tine provocarea, era pt bocu.
Ce, eu vin pana la Bucale sa ma dau cu Focusul?
Ma duc la Oradea la bocu :)) :))
omg, cu Focusul n-am sanse, dar cu o Fiesta m-as baga. Tu, daca vrei, cauta-l pe Zanga......

Daca ai motorul in stare buna il faci garantat si pe focus(mai ales ca are numai 90cp)!!
Acum sariti pe mine!!!Dar eu in sufletul meu stiu ca am dreptate :D

16 Apr 2008, 02:46

fiesta ma da destul de bine ... poate doar cu 1.4tdci si 1.4i sa am vreo sansa ...

16 Apr 2008, 10:49

Ok, intrebarea mea ar fi pe unde ati facut liniutele despre care povestiti?

16 Apr 2008, 13:11

$1 scrie:$2ai Cristi da ce masina ti-ai gasit?...........E naveta spatiala?...... Discoveri??? de tre' sa platesti atata taxa, ca eu nu am auzit de asa scoruri.

aia din poza de la avatar :))

16 Apr 2008, 14:29

conteaza ?

16 Apr 2008, 16:50

omg & cornel 001

sa intelg ca veniti la intalnirea de sambata si apoi cautati un loc pt dragstere.
la intalnire vin si eu si apoi vreau sa va insotesc la dragstere insa nu pot sta mai mult de 3 ore puse cap la cap pt ca sunt insurat si ma cheama sotia acasa. cine mai merge dupa intalnire cu voi ?

16 Apr 2008, 18:33

nu stiu sigur daca pot sa ajung la intalnire pt ca e f posibil sa am treaba la ora aia ; deci nu promit nimic ... daca cornel ajunge la intalnire iau legatura cu tine prin el ... daca nu , imi dai un pm cu nr tau si iti zic cand si unde

momentan s`au anuntat cativa de pe forum da nu e nimic sigur ; eu , cornel , un pr d`al meu cu un clio , posibil inca o astra si un golf si pe cine voi mai gasi disponibil ...

16 Apr 2008, 20:02

Ne vedem la intalnirea de duminca ;)

17 Apr 2008, 10:08

ce intalnire de duminica ?

17 Apr 2008, 14:31

sambata seara e intalnirea clubford.ro si bkraptor se referea la faptu ca noi o sa ne intalnim undeva dupa 12 ... gresesc ? :))

17 Apr 2008, 15:46

Da, ne intalnim sambata.

17 Apr 2008, 19:27

$1 scrie:$2u stiu sigur daca pot sa ajung la intalnire pt ca e f posibil sa am treaba la ora aia ; deci nu promit nimic ... daca cornel ajunge la intalnire iau legatura cu tine prin el ... daca nu , imi dai un pm cu nr tau si iti zic cand si unde

momentan s`au anuntat cativa de pe forum da nu e nimic sigur ; eu , cornel , un pr d`al meu cu un clio , posibil inca o astra si un golf si pe cine voi mai gasi disponibil ...

Vin si eu, cu tot cu Foca, pe post de Ciuca Batailor.

17 Apr 2008, 19:29

aha, io ma gandeam ca e cava mai devreme de la 22-23...

18 Apr 2008, 02:24

vedem cati ne strangem si stabilim in functie de cine cum poate ...

13 Mai 2008, 07:12

ieri, o liniuta "adhoc" cu un reprezentant al grupului VAG, condus de o reprezentanta a sexului frumos; cred ca era un polo, nush daca dizel/benzina (as zice benzina)

rezultat: diavolu e cam prost crescut si probabil misogin
Răspunde