de Florin21 » 11 Noi 2015, 22:58
La Z3 spre sfarsitul lunii august mi s-a ars dintr-o data display-ul... si asta, fara sa ii fac baie sau sa il scap din mana... efectuasem o filmare scurta, normala nu 4k si cand am vrut sa vizualizez ce am filmat a inceput sa scada din intensitate luminozitatea la display pana ce s-a stins complet... si stins a ramas, definitiv.
La un coleg de serviciu, posesor si el de Z3 i s-a ars unul dintre difuzoare... Atat eu cat si colegul de serviciu le-am cumparat la liber de la Vodafone - cel mai bun pret, la ei era in perioada respectiva.
Cat despre Z3 Compact... la fel... sper ca nu il ai cumparat de la Vodafone... e o problema generala cu seria Z3C de la Vodafone... se dezlipeste display-ul la el in coltul din dreapta sus...
Citeste pe Softpedia... e un topic detaliat acolo... deci, mare atentie, e bine sa il verifici din cand in cand.
Eu mi-am recuperat integral banii pe Z3 si in prezent am un Note 4... mai are ceva Samsung pana sa ajunga din urma Sony la calitatea imaginii, a camerei foto, a sunetului si a duratei in stand-by a acumulatorului, dar S-Pen-ul din dotare si restul functiilor caracteristice gamei Note de la Samsung, mai indulceste trecerea dupa 8 ani de Sony la Samsung, oferindu-mi exact ce imi trebuie mie.
Despre Z5 Premium... e o.k. dar ma asteptam la un procesor pe 64 bitzi si un 4 Gb RAM... iar pretul... din pacate este mult prea mare... linistit, cumperi un laptoop performant din acei bani... deci, raman la al meu Note 4, este ultra-suficient pentru ce am eu nevoie.
"Să faci ce-ți place, este libertate.
Să-ți placă ceea ce faci, este fericire."