ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

05 Mar 2008, 14:16

e din bucuresti si lucreaza in BV

05 Mar 2008, 14:17

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ndreeaBBK era :D

Parca retinusem ca e din Brasov!!! Sau n-am inregistrat bine in minte (BV in loc de B)? Asta sigur era B-....

Nu, are nr de Bucuresti, ati vazut bine :D

05 Mar 2008, 14:35

Am vai vazut pe cineva si sigur din forum, ca avea suporti cu club Ford. CT-nu stiu cat-CTV(sau W). Un Street Ka negru splendid dupa care casca gura toata populatia! Eram cu o colega de serviciu cu o Fiesta si-am mers aproape paralel pe toata portiunea de la Palatul Parlamentului pana la Unirea. :-??

05 Mar 2008, 15:30

$1 scrie:$2Parca retinusem ca e din Brasov!!! Sau n-am inregistrat bine in minte (BV in loc de B)? Asta sigur era B-....

si eu am B
si nu e de la Bacau.... :D
e de la leasing.....

05 Mar 2008, 15:49

$1 scrie:$2-99-BBK FF II, parcata saptamana trecuta, dupa amiaza, pe scuarul de la Orizont, Dr. Taberei.

Azi pe la 15 era prin Iancului :D..Are focus exact ca al meu, imediat mi a sarit in ochi :))

05 Mar 2008, 16:07

$1 scrie:$2-99-BBK FF II, parcata saptamana trecuta, dupa amiaza, pe scuarul de la Orizont, Dr. Taberei.

Azi pe la 15 era prin Iancului :D..Are focus exact ca al meu, imediat mi a sarit in ochi :))

Ca al nostru...daca e hatch-ul.
Da` stiu ca umbla fata asta de la un capat la altul al Bucurestiului!

07 Mar 2008, 16:12

B 100667 sau ceva de genul, Focus II Wagon, nu s-a prins, ca eram in Mazda. Sticaru e mare, dom`ne :D Pe Maica Domnului, dupa care pe Reinvierii, cand nu am mai rezistat si am luat-o pe contrasens pana aproape de iesirea in soseaua Colentina :D

Care esti? :D

07 Mar 2008, 16:19

$1 scrie:$2 100667 sau ceva de genul, Focus II Wagon, nu s-a prins, ca eram in Mazda. Sticaru e mare, dom`ne :D Pe Maica Domnului, dupa care pe Reinvierii, cand nu am mai rezistat si am luat-o pe contrasens pana aproape de iesirea in soseaua Colentina :D

Care esti? :D

Tot io, ca pe acolo merg seara acasa :D ... Damn' ce trafic e uzual pe Reinvierii la ora aia... :-"

LE: Da' e 110667 numarul...

07 Mar 2008, 16:50

Ma grabeam ca naiba, in mod normal nu fac faze cu mers pe contrasens... Cand am vazut si tramvaiul si carca de masini dupa el care veneau din fata... :D

08 Mar 2008, 20:10

azi, in Rm. Valcea am oprit in spatele lui VL-XX-EDY (cred) - un FF2 culoare deep navy pare-mi-se, cu un frumos sticker pe luneta; pana sa ma dau jos din masina sa ii bat in jeam, a demarat si .... ramane pe data viitoare

ora: as zice in jur de 16:30, in spate la river mall plaza

09 Mar 2008, 15:46

Aseara vazut pe alimond pe victoriei. L-am claxonat dar probabil ca nu m-a recunoscut fiind la volanul focusului.

Tot aseara pe la 10 in Vitan Mall l-am vazut pe un user care are o sierra. Din pacate nu ii mai stiu nick-ul.

09 Mar 2008, 18:18

Azi pe la 17 pe Aviatorilor, parcat la intrarea in Herastrau, ginscolecsionu numaru 3.

09 Mar 2008, 20:31

Azi am vazut un Fusion gri metalizat (cred ca B-72-ZOX) incepand cu piata Victoriei si pana la Cantemir#Marasesti.
La un moment dat mi-a facut cu mana si i-am facut si eu. Eu am abtipilde si numere ClubFord dar la el nu am vazut. Il stie cineva?

09 Mar 2008, 21:54

b-52-mha cu sticker. Ieri pe 13 septembrie.

09 Mar 2008, 23:57

$1 scrie:$2zi pe la 17 pe Aviatorilor, parcat la intrarea in Herastrau, ginscolecsionu numaru 3.

:D era full parcu' :)) :P

10 Mar 2008, 08:18

Ieri pe la 4 Mondeo argintiu nu numere de leasing si sticker regulamentar. Am mers in spatele lui de la Baneasa pana spre Piata Presei, cand s-a bagat pe stradute spre Casa Presei (nu suporta aglomeratia :P).

10 Mar 2008, 09:01

octav_m, imi cer scuze pentru aseara ca nu am putut schimba 2-3 vorbe, insa am gatul facut zdrente.

10 Mar 2008, 11:58

ford fiesta tonic parca, cu nr de leasing B 75213???? cam asa era, prin cartierul aviatiei parcata.

10 Mar 2008, 12:32

$1 scrie:$2ord fiesta tonic parca, cu nr de leasing B 75213???? cam asa era, prin cartierul aviatiei parcata.

:)) eu eram...te-am vazut de la balcon...am vazut ca ai mers incet pe langa masina si m-am uitat dupa tine...am avzut un sticker pe haion si am zis ca sigur esti fordist dar nu am vazut si nr. tot fiesta, tonic, ghia si parca suna a diesel. asa se auzea de la et. 2 :))

10 Mar 2008, 12:36

b-16 sau 18-FCS in politehnica la spiru haret sambata.

10 Mar 2008, 12:36

$1 scrie:$2ctav_m, imi cer scuze pentru aseara ca nu am putut schimba 2-3 vorbe, insa am gatul facut zdrente.

am observat :P ...si eu eram putin ragusit ca veneam de la meci :))

10 Mar 2008, 15:30

$1 scrie:$2ord fiesta tonic parca, cu nr de leasing B 75213???? cam asa era, prin cartierul aviatiei parcata.

:)) eu eram...te-am vazut de la balcon...am vazut ca ai mers incet pe langa masina si m-am uitat dupa tine...am avzut un sticker pe haion si am zis ca sigur esti fordist dar nu am vazut si nr. tot fiesta, tonic, ghia si parca suna a diesel. asa se auzea de la et. 2 :))

yup yup... dizel :D am mers incet ca incercam sa memorez nr

12 Mar 2008, 18:42

Mondeo ST, B-49-EJD, seara, facea stanga spre Popesti venind dinspre Vitan.
Am claxonat, s-a uitat cam perplex si am facut din aripa, dar nu cred ca s-a prins de ce claxonam :)

Uite si dovada.
FiÅŸiere ataÅŸate
12032008.jpg

12 Mar 2008, 19:09

Da da da este James Dean aka Ionutz cu bestia de 200 si un pic de cai. Ionutz ce cautai in popesti? Zii repede!

13 Mar 2008, 10:19

Dimineata la semafor pe Plevnei cu Witing, Fusion rosu, B-59-DXT.

14 Mar 2008, 13:08

Aseara era adispanu pe magheru... pe la 8 jumate ;)

14 Mar 2008, 13:22

corect

io nu te-am vazut

si tot pe magheru, facand giratoriul sa mearga spre Rosetti, la aceeasi ora, era Focus ST cu nr LXR ... solo2001 mi se pare ...

14 Mar 2008, 14:10

Pai ti-am trecut prin fata... erai la semafor si vroiai sa intri pe magheru venind dinspre victoriei.

14 Mar 2008, 14:18

mda ... trebe sa recunosc ca o studiam cu atentie pe soferitza din passatu din dreapta mea

14 Mar 2008, 23:57

$1 scrie:$2da ... trebe sa recunosc ca o studiam cu atentie pe soferitza din passatu din dreapta mea

asa deci... :))
Răspunde