Discutii libere/forum

Ce ati schimba la BUCURESTIUL zilelor noastre!?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Ce ati schimba la BUCURESTIUL zilelor noastre!?

Mesajde mihai79 » 25 Apr 2008, 17:03

papi, TREBUIE sa credem ca totusi mai exista autoritati pentru ca altfel inseamna ca tara aia e jungla. Ambele masuri pe care le-am pus eu mai sus nu implica o mare revolutie si schimbare morala a poporului. Cu un pic de vointa, politia poate sa vegheze mai intens acele benzi si sa-i amendeze pe tupeisti. Daca se intampla ca amenda sa fie usturatoare, reformarea spirituala se va face mai repede. Pui afise si semne de circulatie mari care sa semnalizeze faptul ca banda respectiva e rezervata si dupa aia poti da amenzi intr-o veselie tuturor care nu respecta regula.
Mie nu mi se pare asa mare scofala (poate sunt naiv?)
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde Cornel001 » 25 Apr 2008, 18:48

mda, e jungla. azi n-am patit nimic (inca) dar am inceput sa ma gandesc serios la o arma...
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde BogdanF » 26 Apr 2008, 14:25

si eu, un AK-47 imi face cu ochiul... :))
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde cart00n » 26 Apr 2008, 14:44

Eu as vrea sa imi iau un Panzer sau un Tiger >:)
cart00n
1nsane Member

Maşina: iFiesta II 2007 1.25 Red

Mesajde Cosmin. » 26 Apr 2008, 19:56

Frumos theorycraft, numai ca pe undeva ceva scartaie.

Sa ma explic.

Week-end-ul trecut am facut un drum la Sofia, pentru ca prietena mea are de facut niste cursuri acolo. Orasul acela m-a inspaimantat. Sincer. Si nu pentru ca as fi usor de speriat.

Spuneti ca nu aveti locuri de parcare? Va rog, incercati sa parcati in centrul Sofiei :D La noi iti poti parca masina in parcare la Intercontinental/TNB si apoi sa te plimbi prin centru. Sau la Unirea in parcarea subterana si iar te poti plimba linistit. ACOLO nu ai unde. Nu subteran, nu supraetajat, nu pe strazi, nu pe colo, nu pe dincolo. Si asta din 2 motive: 1. nu ai loc propriu-zis (masini parcate la 5cm una de alta) si 2. chiar daca gasesti vreun loc intre alea, esti in pericol sa-ti iei masina de la politie, pentru ca ti-o ridica imediat (mai ales daca nu ai numar de Bulgaria).

Spuneti ca nu sunt strazi? Magheru e asfaltat luna, in Sofia bulevardul principal este asfaltat mediocru, iar spre capatul acestuia are asfalt de stradute din spatele blocului :D

Nu am vazut ambulante (in Bucuresti vezi una la 2-3 minute). Iar cele mai misto masini le pot numara pe degetele de la o mana - un Cayenne Turbo preparat de Gemballa, un Porsche Carrera GT si un Audi S8. Si atat. In rest, Moskwich-uri, Trabanturi, Lade, Volga (da, era si una d-asta :D), Solenze si Loganuri :D :D Cand m-am intors in Bucuresti, la primul stop un Audi A4 si un Passat la stop. Am zis "I luv my country" :D

Cel putin aici se lucreaza. Incet, dar se lucreaza. La aia sta autostrada blocata pe un sens de cel putin 1 an (GPS-ul imi indica faptul ca tre sa trec pe contrasens =)) ), tunelurile la fel... Ca sa nu mai zic de asfaltul de pe autostrada, care e 50% din calitatea asfaltului de pe A1/A2. Si nu glumesc :)

P.S.: da, is ofticat ca au meniuri de rahan la KFC/McDonalds si le lipsesc sosuri si altele care la noi le gasesti :D

P.S.2: n-am aparatul la mine, dar voi pune si poze :)

P.S.3: http://www.deceiubimbucurestiul.ro/ :D
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Mesajde Cosmin. » 26 Apr 2008, 20:02

Pe de alta parte, sa va spun ce mi-a placut la ei:

- soferii foarte civilizati, nu claxoneaza, nu te injura, nu flashuie; iti dau voie sa te bagi, chit ca esti arab/pakistanez/negru hotentot/roman/tigan/etc :)
- se circula foarte fluid; intersectiile sunt semaforizate intr-un mod de-a dreptul SF; dar functioneaza. Nu stai mai mult de 2-3-4 minute la un stop, oricat ar fi coada de lunga. Si asta in centrul orasului, la orele 7-8 dimineata (cand in Bucuresti tre sa mergi cu calmant in perfuzie dupa tine);
- am spus de soferii politicosi? :D

P.S.: Romania este >>>> Bulgaria. Si asta si la nivel de populatie. Daca am fi si noi mai civilizati... Marele lor defect este ca tineri de 20-25 de ani nu vorbesc engleza. Si aici nu zic de tanarul boschetar, ci de oameni care lucreaza la KFC/McDonalds/Mall. Este incredibil ca a trebuit sa gesticulez 10 minute si apoi sa-mi dea aripioare in loc de pulpe de pui, cu 3 salate in loc de 3 sosuri :) La noi in tara, engleza a devenit o banalitate si nici macar nu se mai trece in CV. Nu o stii, ti se injumatatesc sansele de a te angaja la o companie buna. La ei, s-ar parea ca inca nu este nevoie de asa ceva :|
Cosmin.
Gold Member

Mesajde papi » 26 Apr 2008, 21:05

Bulgaria e cam cu 10 ani in spatele nostru , nu cu ei ne comparam , nu ca ei vrem sa ajungem :)
sau poate ca am vrea sa fim ca ei doar din punct de vedere al circulatiei si bunului simt
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

Mesajde Cosmin. » 27 Apr 2008, 00:25

Imi place conceptia ca suntem la ani-lumina de ei, dar din pacate nu este asa. Si de ce?

Pentru ca desi au autobuze si tramvaie din epoca prea-luminatului impuscat, stiu sa se comporte in trafic. Pentru ca au o moneda extraordinar de stabila si bine cotata (la naiba, leva este la paritate aproape cu francul elvetian si cu yen-ul japonez, iar cursul leva-euro este 1.945 la cumparare si 1.950 la vanzare, de mi-a picat moaca). Pentru ca au sacrificat extrem de multe, dar au progresat imens, in pasi uriasi. Noi, dupa 18 ani de la Revolutie, o ardem inca la rece cu o clasa politica varza si cu reforme care bat pasul pe loc. Dar ne impaunam ca suntem mari jmecheri. In 1-2 ani, daca o tinem tot asa, Bulgaria o sa ne-o ia inainte :)

Scuze, dar asta este realitatea :D
Cosmin.
Gold Member

Mesajde Rainman » 29 Apr 2008, 20:06

Zicea cineva ma sus ca in Ro este democratie si ni s-a suit ca cap. Ma degraba as spune ca in Ro este ANARHIE decit democratie... Democratia presupune sa te mai gindesti si la cel de linga tine (sa nu il deranjezi)...
Ma maninca limba sa mai comentez dar deocmdata ma opresc aici.
Respecte.
Ford Focus '07 1.6 16V hatchback
Ford Fiesta '08 1.4 16V
BMW F650 GS '04

"Tomberoanele goale sunt cele mai zgomotoase"
Rainman
Member

Maşina: Ford Focus 2
VIN: WF05XXGCD57U74924

Mesajde Alma » 29 Apr 2008, 20:09

$1 scrie:$2icea cineva ma sus ca in Ro este democratie si ni s-a suit ca cap. Ma degraba as spune ca in Ro este ANARHIE decit democratie... Democratia presupune sa te mai gindesti si la cel de linga tine (sa nu il deranjezi)...
Ma maninca limba sa mai comentez dar deocmdata ma opresc aici.
Respecte.

ai perfecta dreptate =D>
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde Tiry213 » 06 Mai 2008, 12:56

$1 scrie:$2ulgaria e cam cu 10 ani in spatele nostru , nu cu ei ne comparam , nu ca ei vrem sa ajungem :)
sau poate ca am vrea sa fim ca ei doar din punct de vedere al circulatiei si bunului simt

Au mai multe in fata noastra. Doar ca sunt mai saraci ca romanii.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde melcu79 » 08 Mai 2008, 21:50

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ulgaria e cam cu 10 ani in spatele nostru , nu cu ei ne comparam , nu ca ei vrem sa ajungem :)

Au mai multe in fata noastra. Doar ca sunt mai saraci ca romanii.

De acord, acelasi lucru il spun si eu.
Simplul fapt ca avem un nivel de trai mai ridicat (masini mai bune si mai stiu eu ce) nu ne face nici mai intelepti nici mai puternici, ba din contra cred ca ne arata ca banii nu aduc totul.

Strict din punct de vedere a drumurilor, bulgarii au mai multa autostrada ca noi (cu toate ca nu au zone la fel de prietenoase ca noi ).
In plus de asta la ei e posibil sa vedem o evolutie normala adica : nivelul de trai va creste si in acelasi timp vor face si drumuri.
La noi ciu-ciu: orase blocate, drumuri ca dupa trecerea armatei rosii si oameni impacati cu soarta.
Sa auzim de bine si sa mergem la fel!
melcu79
Gold Member

Maşina: Fusion Comfort,2007, 68 cp

Mesajde Alma » 09 Mai 2008, 07:52

Dragilor!
de unde au devenit problemele Bucurestiului o comparatie Romania Bulgaria? :-/ :-t
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum