Re: DE CE NU SEMNALIZATI IN TRAFIC?
Nu zic să-i catalogăm pe toţi cei care nu semnalizează drept cretini, mai sunt începători, tracasaţi şi alte categorii. Dar majoritatea... Chestia proastă e că ăştia ies în evidenţă, un om normal îşi vede liniştit de drum, chiar dacă merge mai tare decât alţii...
Uite îmi aduc aminte o fază petrecută (deviez puţin de la subiect) pe Valea Oltului (cred că majoritatea ştiţi drumul, nu depăşeşti chiar uşor): eu rulam în spatele unuia într-o succesiune de curbe, iar cretinul din spatele meu intră în depăşirea mea şi a celui din faţă la 50 m de curbă; normal, din curbă apare altul care mergea normal (norocul lor); eu am frânat primul (l-am văzut pe cretin când s-a lansat), a frânat şi cel din faţa mea, am tras dreapta, iar cel de pe contrasens a avut bafta că în locul respectiv pe sensul lui era o mică parcare şi s-a băgat acolo... când am trecut pe lângă el, omul era alb... tot drumul i-am mulţumit lui Dumnezeu că nu am fost martor la ce s-ar fi putut întâmpla!
Ce ziceţi, punem o întrebare IGP să ne spună câţi cretini au fost amendaţi (cu amendă încasată efectiv) anul trecut pentru, să zicem, că nu au semnalizat sau au mers cu luminile stinse (ori cel mult cu poziţiile) pe ceaţă sau cu proiectoarele aprinse aiurea? Tare sunt curios...
-
mariusm - 1nsane Member
- Maşina: Ford Focus Combi Futura 2002 90CP TDDI Polar Silver Metalic