Re: Rezultate bac 2011 si...urmatoarele :)

aaa... si inca ceva... cred ca aceeasi problema o au multi parinti : nimeni nu e indreptatit sa-si dea cu parerea asupra educatiei copiilor lor si, deh "rezultatele vorbeste" - (vezi ca e citat ! )

@ temir : nu ma supar ca schimbam pareri - ma supara alocutiuniu de genul "nu stii ce vorbesti" sau "spui prostii", atata tot - cata vreme ramanem pe fagasul discutiilor rezonabile (pareri personale si neavizate) este okei
de altfel in mare sunt de acord cu ceea ce spui tu, termenul de subliminal pe care l-am folosit este un pic cam fortat si nu m-am referit neaparat la fenomenul in sine (folosit acu' ceva vreme in clipu-ui electrorale)
am incercat acum ceva timp sa ma uit la desene animate (Minimax...sau... nu mai stiu...) - am reusit insa sa atipesc; filmul fiind dublat practic "ascultam" ce se petrecea pe acolo... ei bine... cam 10 minute nu am auzit decat : "sa-l dezintegram, sa-l nimicim, sa-l distrugem" - deci... asta e o buna parte din ceea ce li se prezinta copiilor
nu sunt un adept al constrangerilor... am spus foarte clar : as profita la maxim de impactul pe care il are media asupra noastra (a tuturor)
treaba cu uniforma in scoli mi se pare o chestie foarte interesanta si poate face un viitor adolescent sa aiba un oarecare respect de sine - e de discutat aici - sunt printre cei care urau uniformele scolare de alta data - se poate face ceva elegant si frumos in functie de liceu / scoala....
si acum hai sa va spun metoda de predare de care vorbeam :
e vorba de un respectat profesor de engleza din orasul in care locuiesc
venea la clasa, deseori, cu video + TV - rula un fil sau desene animate in engleza si apoi ne punea sa facem rezumatul (in engleza, fireste)
partea interesanta este ca treaba asta se intampla prin anii '84, '85
si deci, cati profesori ati auzit voi sa procedeze asa - cam si la asta ma refeream cand am pus acel etc (@temir

azi avem atatea parghii tehnice, materiale, informatie incat poti face arta dintr-o lectie - ca metoda de predare zic

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !
Se restituire timbru de mediu
-
TOTALSENDER - 1nsane Member
- Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
- VIN: WFOAXXGAGARL07091