ia sa fac si eu un "sivi", ca vad ca se poarta...
2 ani de operator sondaje, operator data entry...la IRECSON, asa ...ca un adevarat student...
4 luni am lucrat ptr fotoshot.ro. eram de toate, PR, fotograf, admin de site, reprezentant vanzari...dupa ce am plecat, s-a distrus site-ul...deci eu eram "the piece"...
vreo 6 luni dealer Orange (o frecam in plaza la subsol, fix langa Diverta) . nu eram mereu client-friendly, deci daca am suparat pe cineva, nu dati cu pietre...
apoi am lucrat la Orange vreo 2 luni , dar m-au suparat si am fugit la BCR (pusculita) si dupa ce am frecat-o vreo 6 luni pe partea de asistenta Carduri, am ajuns unde sunt acum - organizare, dezvoltare, asigurare de functionare ptr Self Banking (da dragilor, are si BCR SELF BANKING).
am mai lucrat cate putin pe la : Rompetrol - Statia Otopeni 21 zile, IPSO (Dacia Renault ) 1 zi, magazin ptr muntomani - 1 zi, Kasta Piscine - 27 zile, AIG ASIGURARI de viata vreo 30 de zile...o alta firma de cercetare vreo 15 zile...si daca mai e ceva...jur ca o sa adaug!!
si viitorul job cred ca o sa fie sef cabinet la vreun europarlamentar....prietenii stiu de ce...
P.S. daca toti se inghesuie la VIPER ptr service, se combina cineva ptr o spalatorie?