Re: Religia si slujitorii ei - pareri pro si contra
hai, man, supara-te nitel$1 scrie:$2u ma supar eu pe tine
(daca-i musai sa spun bancuri cu olteni, o fac si pe asta, numai sa te incrunti nitelus la mine - ma inveseleste si ma motiveaza)
Cu popa - ce sa zic, daca ma trezesc cu el la usa, ochi in ochi, mi-e cam rusine sa zis pas; dar daca pot sa-l fentez, savurez momentele.
Dar hai mai bine sa creionam niscai portrete de popi, ca sa ne bifam antipaticii si favoritii:
- popa jovial si prietenos, vorbaret si nesuparacios, dar cuviincios (asta-mi place, ti-e drag sa stai la povesti cu el)
- popa gras si mancacios si lacom in toate cele (ti-e mai drag sa te uiti in alta parte; imi amintesc de un asemenea exemplar venit la pomenirea unui raposat prieten de-al meu, care si-a aratat amabilitatea spunand sa nu se mai ostenesca gazda cu legumele insotitoare, sa puna numai carnita fripta in farfurie)
- popa fudul si intepat si superior, atoatestiutor si pe deasupra capetelor privitor (fraier si figurant, plicticos ca orice fraier figurant de pe lumea asta)
- popa petrecaret, fumator si jucator fotbal si de babaroaze si poker si de excursii, gustator de o cafea buna ori o tarie subtire ori un vin crestinesc (n-am absolut nimic impotriva bucuriilor ori chiar viciilor - zic de cele nerautacioase, neindreptate impotriva celor din jur - omenesti; ba chiar apreciez pe omul care-si gusta viata (sa fie clar, nu vorbim de dependenta si de abuz, vorbim doar de mici pacate, care in mod obisnuit se iarta oricui)
(sa observe Daniel ca n-am pomenit nimic de cel care iti baga mana in portofel si cere intr-una parale)
-
temir - Member
- Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
- VIN: careestesinusebea