O poveste cat se poate de proaspata. Mai precis de azi-dimineata in jurul orei 4. imi las consoarta acasa, ies de la ea de pe strada, o iau cu viteza melcului turbat (pe jos era gheata cat cuprinde). Primesc niste flashuri, ma uit in oglinda si vad ca vine vijelios un A4, zic o avea omul vreo urgenta, asa ca ma dau la o parte. Trece la fel de vijelios cum si venea

eu imi continui drumul. Ajung la un semafor si ma opresc in spatele participantei la trafic. Se face verde la semafor, pleaca juna soferita cu ceva asemanator unui scartz de roti, si la prima curba, bineinteles ca gheata si-a spus cuvantul, si poc intra domnisoara fix intr-o masina parcata. Opresc in spatele ei, zic poate o fi patit ceva. Se da jos domnisoara, o intreb daca este ok, daca vrea sa chem salvarea. La care ea nedumerita ma intreaba: Dar e gheata pe jos? Ca nu a mai virat masina. Eu raman ca prostul cu gura cascata. Imi venea sa ii spun: AAAAA nuuuu, au fost niste nemernici de pitici care ti-au blocat rotile ca sa faci accident. Intre timp iese si propietarul masinii lovite si eu am plecat.
Putea foarte bine sa fie un barbat in locul ei, dar totusi nu te gandesti un pic....In timpul zilei a fost destul de cald, o parte din zapada s-a topit, asfaltul este ud. Noaptea au fost sub 0 grade. Este un fapt demonstrat stiintific ca apa ingheta cand temperatura scade sub 0 grade.