de wador29 » 22 Iun 2017, 08:26
Nasol! Mie cred ca mi-au dat una gresit buna, are 10 ani si peste 340000 km, cu probleme minore si curente! Mi-or primi-o inapoi?!
Din cele citite in diverse posturi, sunt probleme cu unele reprezentante, sau persoane cu diverse functii din cadrul acestora! Normal ca atitudinea acestora se rasfrange asupra marcii, pentru ca clientul in spatele Ford vede persoana care i-a creat problema sau nu ia rezolvat-o!
Exista posibilitatea aparitiei unor probleme, motiv pentru care s-a inventat perioada de garantie, in care se pot remedia defecte ascunse ale unor piese care nu au fost evidente la montaj!
In privinta daunelor, cu un avocat puteti rezolva problema, e adevarat, nu imediat! Daca defectiunile pot fi imputabile fabricatiei sau service-ului. si nu alimentarii cu motorina de proasta calitate (cum am vazut ieri intr-o reprezentanta, camioneta noua, in garantie, care functiona cu motorina infestata cu apa - in ce fel introdusa nu se stie, reclamand inlocuire injectoare in garantie! Probabil asa se intampla ca unora le ramane pentru "economie") sau exploatarii necorespunzatoare!
Ar fi fost de real ajutor si altora sa aflam care este unitatea care presteaza defectuos, pentru ca alti clienti sa fie avizati de riscuri!
Ca o recomandare, mai ales pentru o masina folosita intensiv, in afara de lucrarile periodice planificate din service, nu strica un control zilnic vizual al nivelului lichidelor din compartimentul motor si al sistemului de iluminare! Poate preveni o pana, gen ars garnitura de chiulasa din lipsa antigel, sau un accident, in cazul luminilor! Ma intalnesc zilnic cu vehicule de marfa fara semnalizare sau stop pe frana, sau cu scurt in instalatie, astfel incat nu poti aprecia ce are de gand tipul din fata! Eu stiu ca banul primeaza, dar pe viata chiar nu mai dam doi bani?!
ex - Ford Fusion +, 2006, 1,6 TDCi, 90 cai, sea-gray,ex - OT 11 KXDSuzuki Vitara, Luxus, 2018, 1,4, boosterjet, 140 cai, prime solar yellow, cu plafon cosmic black pearl, OT 12 KXD