Discutii libere/forum

Unde pot face un ITP pentru un 4x4 ?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Unde pot face un ITP pentru un 4x4 ?

Mesajde mihai2k1 » 14 Feb 2008, 14:36

Am si eu o intrebare: Este vorba de o Toyota Land Cruiser 4x4 aflata in Bucuresti careia ii expira ITP-ul. Imi poate spune cineva unde i se poate face ITP-ul?

Acolo unde am discutat pt ITP-ul la masina mea de serviciu (un autoturism mic), mi-a zis ca nu poate sa faca ITP pentru 4x4 pentru ca nu-l poate ridica cu elevatorul (sarcina maxima 3500kg, iar inaltimea elevatorului este cat a serviceului).

Colegii mei m-au trimis la Autoklass-ul de langa Vitan-Barzesti, insa nu am auzit cuvinte de lauda despre ei.

Am nevoie (daca este posibil) si de o persoana de contact, in care sa am incredere ca-i pot trimite si lasa masina.

Multam' anticipat.
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Re: Unde pot face un ITP pentru un 4x4 ?

Mesajde Zanga » 20 Feb 2008, 13:21

Incearca aici

http://www.techco.ro/page/competente/

Eu am fost de cateva ori la ei si am fost multumit
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Înapoi la Discutii libere/forum