indemn la toleranta....sau loc de dat cu capul...
.....am observat in ultima vreme ca apar tot mai multe posturi, din diferite topicuri si diverse sectiuni, care sunt foarte "flammable" si consider ca nu e bine...nu stiu (sau nu vreau sa cred) daca e o coincidenta, dar parca aceste "flame"-uri se datoreaza mai mult sangelui proaspat si tanar de pe forum, recte membrilor mai nou veniti, care, poate datorita varstei (a se citi "tineretii"), sunt mai inclinati spre polemica, spre contradictoriu...
....contradictia duce la progres, stiu asta de mult si e foarte adevarat, imi doresc asta pentru forumul nostru si pentru clubul nostru, din care, cum am scris in alt loc, sunt mandru ca fac parte...., dar, uneori parca e prea de tot....se ajunge sa se polueze efectiv topicul unui user pana la a nu se mai distinge subiectul, cu replici acide, ironice, in care se fac simtite orgolii si frustrari, si e pacat.....amintiti-va doar de posturile "feministe" sau misogine dintr-un topic vecin, eventual recititi-le si-o sa vedeti la ce s-a ajuns, sau la ce era sa se ajunga....zau ca n-are rost....
....postam aici sa ne cunoastem, sa ne simtim bine, sa aflam mai multe lucruri despre noi si mai ales despre masinile noastre, sa mai invatam cate ceva despre ele, lucruri care sa ne faca sa ne bucuram de banii dati pe ele si de timpul petrecut in compania lor si nu sa ne enervam, ofticam, inflamam, etc, etc....
....eu zic ca n-are rost...poate ca cei 40 de ani pe care-i implinesc vara asta si cei aproape 15 de posesor de permis de conducere ma fac sa gandesc asa, mai calm si mai rational, am vazut destule la viata mea si poate de aici vin aceste lucruri....va rog doar sa chibzuiti mai mult inainte de-a aprinde fitilul....
....sau daca va vin pe taste replici acide, lasati topicul respectivului in pace si treceti pe topicul asta, sa ne contram aici, daca e cazul, macar sa fie doar un subiect poluat si nu mai multe, subiect dedicat dealtfel tocmai acestui lucru....
....nu stiu daca am facut bine initiind acest topic si numai reactia voastra ma va ajuta sa trag o concluzie.....in acelasi mod, moderatorii il pot muta la ce sectiune cred ei ca se incadreaza mai bine, daca e cazul.....
....cu respect,
"Lifeline"
"The Last Hurrah"
"Liniştea....mulţi dintre noi o caută, puţini sunt însă cei care o găsesc"
-
Alen - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi