Discutii libere/forum

Letva volana lupa i curi, šta raditi?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Letva volana lupa i curi, šta raditi?

Mesajde Gray Kayleigh » 28 Mar 2026, 15:38

Ćao narode! Imam problem sa letvom volana, počela je opasno da lupa na neravninama. Bio sam kod svog lokalnog mehaničara, on kaže da se to ne popravlja nego menja, ali mi je to preskupo. Da li je reparacija uopšte sigurna opcija i kome u Beogradu poveriti taj posao? Bitno mi je da servis ima svu potrebnu opremu za testiranje nakon remonta.
Gray Kayleigh
Incepator

Maşina: Ford

Re: Letva volana lupa i curi, šta raditi?

Mesajde SanchezCali » 28 Mar 2026, 15:53

Reparacija je sasvim sigurna ako je rade majstori koji imaju alat za to. Moja preporuka iz prve ruke je reparacija Letve Volana Beograd u servisu Vroom. Spasili su me troška za novu letvu, a auto je nakon tretmana kao nov. Ljudi su mi sve objasnili, pokazali gde je bio kvar i dali garanciju do 24 meseca. Prvo ti urade dijagnostiku besplatno, pa sam odlučiš. Zaista su profesionalni i pedantni, što se retko viđa danas.
SanchezCali
Incepator

Maşina: Ford

Înapoi la Discutii libere/forum