$1 scrie:$2erci de reply!
Azi am fost la Colina in Baneasa! Tin sa te contrazic! Ma rog, daca cel cu care am vorbit ma minte, atunci imi cer scuze!
Tipul cu care am vorbit (reprezentant vanzari accesorii) mi-a spus ca garantia masinii nu va avea de suferit in niciun fel daca optez pentru a-mi remapa masina la Colina via firma cu care lucreaza ei pentru asta (cea despre care s-a mai vb aici). Am insistat chiar sa imi confirme acest lucru si , cu siguranta ca daca ma hotarasc sa o fac la Colina, nu plec de la ei fara document cu semnatura si stampila care sa ateste interventia si respectiv sa certifice garantia in continuare in reteaua Ford!
Acuma, cu siguranta ca daca in momentul in care ii iei la bani marunti...ei vor da inapoi, atunci sigur iti voi da dreptate!
ai vb cu Andrei Dumitrescu banuiesc. eu cind am vrut sa fac programare am sunat la receptie. a zis ca nu stie despre ce vorbesc si mi-a zis sa iau legatura cu seful de service. am sunat in Popesti Leordeni si seful de service mi-a zis ca el nu face asa ceva si ca eventual daca vreau sa vb cu omologul sau din Baneasa. il sun pe seful de service din Baneasa il intreb ce si cum si imi spune ca parca de treaba asta se ocupa un coleg al lor Dumitrescu. deci nici unul din cei 2 sefi de service nu mi-a dat de inteles ca este o operatiune oficiala din moment ce habar nu aveau de ea. vrei sa te convingi daca intradevar iti pastrezi garantia daca se descopera ca ai umblat la soft? fa o adresa catre ROMCAR si vezi ce zic. toate piese in garantie se schimba doar cu acordul ROMCAR. nu este Colina stat in stat.
a si btw cind l-am intrebat pe Dumitrescu la telefon despre garantie mi-a reaspuns in 2 peri "Se pastreaza, ca nu se cunoaste." Nu a fost un DA hotarit ci mai mult unul eschivat.
decizia este a ta. eu unul nu am mai facut la colina pt ca:
1 nu au fost seriosi si nu m-au anuntat de anularea programarii. si nici nu m-au anuntat inainte ca masina mea va fi dusa de altcineva la alt punct.
2 mai scump decit la alti care ofereau strict acelasi soft.
la inceput am trait cu senzatia ca operatiunea va avea loc intr-un service Ford si atunci da, prezenta o garantie.