organizare
daca tot ne-am adunat ceva membrii,ma gandesc sa ne organizam.alegem un presedinte, un secretar,platim o taxa anuala,etc.banii pot fi folositi pt. asistenta juridica in caz ca vreunul din membrii are probleme cu politia(nu grave bineinteles si doar pe partea rutiera),asistenta tehnica ,gen verificare la constatare;te duci intr-un service si ti se pare dubios.
taxa se propune de comun acord(eu as zice undevala 100euro pe an),se poate inchiria vreo debara,un banner ceva.daca vr5ei sa atragi mai multi membrii,trebuie sa vada ca existam fizic.
eventual daca devenim o forta putem lua legatura cu un service care sa faca discount pt. membrii.orice serviceman destept ar vrea sa aiba 50-100 de masini care sa vina la el.
parerea mea.oricum e de dezbatut.
taxa se propune de comun acord(eu as zice undevala 100euro pe an),se poate inchiria vreo debara,un banner ceva.daca vr5ei sa atragi mai multi membrii,trebuie sa vada ca existam fizic.
eventual daca devenim o forta putem lua legatura cu un service care sa faca discount pt. membrii.orice serviceman destept ar vrea sa aiba 50-100 de masini care sa vina la el.
parerea mea.oricum e de dezbatut.
SPEED GIVE ME WHAT I NEED
-
sorinioan - Ford Freak
- Maşina: ford mondeo-2002-2000cm- -145hp-ghia
- VIN: wf04xxgbb42g41335