Discutii libere/forum

amenda parcare

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

amenda parcare

Mesajde marilyn.m » 23 Apr 2008, 13:53

am parcat pe spatiul verde si am luat amenda. pot sa fac contestatie ceva? e un mil amenda dar tot am chef de scandal. oricum maine tot acolo parchez, dar pe trotuar, blocand 50% din latimea lui.

procesul verbal cica vine prin posta in maxim 6 luni.
marilyn.m
Gold Member

Maşina: 2003 Mondeo TDDI

Re: amenda parcare

Mesajde Mihai L » 23 Apr 2008, 14:07

$1 scrie:$2m parcat pe spatiul verde si am luat amenda. pot sa fac contestatie ceva? e un mil amenda dar tot am chef de scandal. oricum maine tot acolo parchez, dar pe trotuar, blocand 50% din latimea lui.

procesul verbal cica vine prin posta in maxim 6 luni.

Poti contesta orice... Daca au poza cu masina ta pe spatiul verde ce crezi, ai sanse de castig? =))
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde adicristea » 23 Apr 2008, 14:19

Si ocupi degeaba 50% din trotuar, daca nu lasi cel putin 1m pt pietoni... mai iei o amenda. Nu mai bine imi dai mie 50ron si-ti parchez eu masina? :D
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde marilyn.m » 23 Apr 2008, 14:26

las 1m pt pietoni, e f lat trotuarul din fata firmei. dar trec mereu masini pt aprovizionare si m-am gandit sa las loc mai mult. oricum nu obisnuiesc sa parchez acolo, dar azi dimineata cand am ajuns nu am mai gasit loc nicaieri. e vb de bd. expozitiei.

ps. dupa cum se vede in poza nu eram singura masina, cred ca totusi i-a chemat cineva sa dea amenzile alea.
Fişiere ataşate
1.JPG
marilyn.m
Gold Member

Mesajde adicristea » 23 Apr 2008, 14:36

Aha, stiu locul. Sincer, si eu sunt impotriva celor care parcheaza pe spatiul verde. La Casa Presei s-a refacut locul de parcare in sensul ca s-a scos piatra cubica, s-a turnat asfalt si s-au marcat noi locuri de parcare, marindu-se numarul lor cu 30% cel putin. Concomitent, exista 4 ronduri pe straduta perpendiculara pe Poligrafiei unde s-a pus iarba si s-au plantat flori. Eh, exista niste domni care au parcat pana si pe acele ronduri. Sa nu mai zic de cei care parcheaza pe locurile unde ar trebui sa fie puncte de trecere.
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde marilyn.m » 23 Apr 2008, 14:44

dar piata presei e departe de mine...eu sunt f aprope de romcar, adica in capatul bulevardului.
avem parcare dar de o sapt se chinuie o firma de constructii sa o reamenajeze si nici nu pare sa se termine in curand.

a, erau si vreo 2 masini cu nr de alte tari. lor nu stiu daca le-au pus ceva in geam, nu m-am uitat.daca nu le-au pus si lor pot sa fac scandal pe tema asta?
marilyn.m
Gold Member

Mesajde adicristea » 23 Apr 2008, 14:55

Eu nu ziceam ca e la Casa Presei, faceam o paralela :D.

Nu cred ca merge aia cu discriminarea :)).
Imagine
adicristea

Mesajde marilyn.m » 23 Apr 2008, 14:59

lol dc nu?
marilyn.m
Gold Member

Mesajde angyrus » 23 Apr 2008, 15:10

ala-i spatiu verde? =)) =)) =)) =)) mai degraba spatiu cu noroi in oras, ei ar trebui sa plateasca amenda pt cum arata locul ala ...

asa poti spune ca si campu ii spatiu verde :))
Ford Focus ||; 1,6 101CP 2oo6
angyrus
Incepator

Maşina: Ford Focus 2

Mesajde adicristea » 23 Apr 2008, 15:21

Da, ala e spatiu verde. Mai mult, nici loc de parcare nu e ;).
Imagine
adicristea

Mesajde Mihai L » 23 Apr 2008, 15:42

$1 scrie:$2ol dc nu?

Ar trebui sa dovedesti ca erau acolo in acel moment...
Suplimentar, nu stii daca nu cumva le-a luat cineva din geam instiintarea (sau chiar ei daca au mai trecut pe acolo...).

Mie totusi mi se pare o discutie absurda; esti de acord ca nu ai parcat corect, dar te uiti ca firele de iarba nu stateau drepte sau erau mai putine decat norma europeana... =))
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde marilyn.m » 23 Apr 2008, 17:06

deci pana la urma, daca ei au poza cu mine acolo nu am ce sa zic nu? dar daca ei zic ca au facut poza dar de fapt nu au facut? aflu numai daca fac contestatie?
marilyn.m
Gold Member

Mesajde DGAlexandru » 23 Apr 2008, 20:34

$1 scrie:$2eci pana la urma, daca ei au poza cu mine acolo nu am ce sa zic nu? dar daca ei zic ca au facut poza dar de fapt nu au facut? aflu numai daca fac contestatie?

Pai nu ai parcat tu acolo .. a parcat un mosulica a carui nume apare maine in ziar, la rubrica de necrologuri. :-"
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde adicristea » 23 Apr 2008, 20:44

Alex, la parcari nu-i la fel precum cu radarul. Aici proprietarul ia si punctele, si amenda :D.
Imagine
adicristea

Mesajde toxicristi » 24 Apr 2008, 10:28

Daca e cum zici, puncte nu are cum sa ia. Cu toate ca soferul parcheaza masina, nu neaparat proprietarul. Firmele nu parcheaza masini :D
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 10:47

doar un milion e amenda?
ar trebui sa fie 10 pentru cei care parcheaza pe "spatiul verde"!
dupa ce ca in Bucuresti este un imens deficit de spatii verzi anumiti nesimtiti fara respect pentru mediul inconjurator mai deterioreaza si ei cu buna stiinta locurile existente. X(
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde marilyn.m » 24 Apr 2008, 11:00

pai amenda e de la politia comunitara...nu cred ca au autoritatea sa dea puncte soferilor. si oricum nu scrie nimic pe instiintare de codul rutier, zice de h.c.g.m.b. 10/2001.
si ma roaga ca pe viitor sa nu mai parchez in mocirla lor. m-am saturat de toate mizeriile astea dupa ce ca nu sunt locuri destule de parcare mai impart si amenzi in stanga si in dreapta. ce sa fac? sa nu mai vin cu masina la munca? sa o las la piata presei si sa merg 15 min pe jos? oricum ieri cand am plecat am 'arat' toata iarba de acolo cu frana de mana. oricum nu platesc amenda, vad eu ce fac cand primesc (sau nu) procesul vb.

a, si ca sa fie totul bine era sa iau si un radar la intrarea in ploiesti azi dimineata la 2.30(!) aveam 70 cand rahatu de logan galben in mijlocu pustietatii care era la ora aia. am oprit in benzinarie sa ii fac poza si ma opreste filtrul cand trec pe langa el sa ma intrebe dc am facut poza. vroia sa ma arda dar nu avea cu ce. am ajuns acasa plin de nervi, cum dreaq sa stai frate cu radaru la 3 noaptea sa opresti masini!???!!
marilyn.m
Gold Member

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 11:09

$1 scrie:$2si ma roaga ca pe viitor sa nu mai parchez in mocirla lor. m-am saturat de toate mizeriile astea dupa ce ca nu sunt locuri destule de parcare mai impart si amenzi in stanga si in dreapta. ce sa fac? sa nu mai vin cu masina la munca? sa o las la piata presei si sa merg 15 min pe jos?

cred ca o plimbare zilnica de 15 min te-ar mai oxigena nitel si n-ai mai gandi asa distructiv ;)

$1 scrie:$2oricum ieri cand am plecat am 'arat' toata iarba de acolo cu frana de mana.

ma abtin sa-ti zic multe... educatie de... de aceea se duce Romania asta de rapa pentru ca majoritatea in loc sa sa faca o fapta buna, un act de caritate sau sa realizeze ceva util in folosul lui si a celor din jur prefera sa distruga, sa injure si sa arunce vina pe altii atunci cand de fapt el este singurul vinovat :-??
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde marilyn.m » 24 Apr 2008, 11:21

ce varsta ai, de curiozitate? si ce legatura are educatia cu faptul ca am intors masina pe iarba lor? si de ce m-ar interesa pe mine unde se duce romania? nu inteleg cum ganditi.
marilyn.m
Gold Member

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 11:25

am 27 si... ca si tine mi-e greu sa inteleg cum gandesti tu! sau daca o faci! :-??
1nsane Member

Mesajde marilyn.m » 24 Apr 2008, 11:36

nu am vrut sa incep o cearta..o sa incerc pe viitor sa nu va mai deranjez fourmul plin de oameni corecti, aparatori ai legii si ai patriei.
marilyn.m
Gold Member

Mesajde papi » 24 Apr 2008, 11:39

$1 scrie:$2e varsta ai, de curiozitate? si ce legatura are educatia cu faptul ca am intors masina pe iarba lor? si de ce m-ar interesa pe mine unde se duce romania? nu inteleg cum ganditi.

nu e iarba lor e iarba tarisoarei si tarisoara asta e a noastra!
de ce te ar interesa unde se duce Romania? pt ca si tu te duci odata cu ea

cat despre spatiile verzi care au ajuns namol, cred ca tot voi cei care parcati acolo sunteti de vina nu?
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

Mesajde papi » 24 Apr 2008, 11:40

$1 scrie:$2u am vrut sa incep o cearta..o sa incerc pe viitor sa nu va mai deranjez fourmul plin de oameni corecti, aparatori ai legii si ai patriei.

nu e vorba ca deranjezi pe cineva, faza e ca ai luat o amenda pt ca ai gresit. asta e o platesti si data viitoare ai grija sa nu mai faci.
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 11:42

daca o sa urmaresti post-urile mele dintr-un topic asemanator cu al tau ai sa vezi ca cine merita ajutat il ajut si nu contest impertinenta autoritatilor dar... de aici si pana la a distruge cu buna stiinta fara nici un fel de logica e cale lunga...
Topicul mentionat se numeste "Amenda ADP Help"

PS: cum ar fi sa ma duc la mama ta acasa si sa-i iau sa-i arunc ghivecele cu flori pe care le ingrijeste cu mare dragoste!? Cam cum ai reactiona? ;)
1nsane Member

Mesajde marilyn.m » 24 Apr 2008, 11:51

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e varsta ai, de curiozitate? si ce legatura are educatia cu faptul ca am intors masina pe iarba lor? si de ce m-ar interesa pe mine unde se duce romania? nu inteleg cum ganditi.

nu e iarba lor e iarba tarisoarei si tarisoara asta e a noastra!
de ce te ar interesa unde se duce Romania? pt ca si tu te duci odata cu ea

cat despre spatiile verzi care au ajuns namol, cred ca tot voi cei care parcati acolo sunteti de vina nu?

nu, acolo nu parcheaza nimeni de obicei. am fost nevoiti pt ca nu am mai gasit locuri la strada si parcarea firmei nu se poate folosi din cauza lucrarilor de reamenjare.
din cauza dubelor de aprovizionare care se tot plimba pe acolo s-a distrus iarba.

si cred ca sunt altii care au putere mai mare de distrugere de cat am eu.
marilyn.m
Gold Member

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 11:57

$1 scrie:$2si cred ca sunt altii care au putere mai mare de distrugere de cat am eu.

si ce te-ai gandit tu!? "Hai sa-i ajut si eu nitel pe astia cu putere mare de distrugere"
In loc sa le arati obrazul cand ii vezi (sau sa chemi politia comunitara sa-i linisteasca) te-ai gandit sa le dai o mana de ajutor in schimb.
Bine gandit ;)
1nsane Member

Mesajde marilyn.m » 24 Apr 2008, 12:08

$1 scrie:$2aca o sa urmaresti post-urile mele dintr-un topic asemanator cu al tau ai sa vezi ca cine merita ajutat il ajut si nu contest impertinenta autoritatilor dar... de aici si pana la a distruge cu buna stiinta fara nici un fel de logica e cale lunga...
Topicul mentionat se numeste "Amenda ADP Help"

PS: cum ar fi sa ma duc la mama ta acasa si sa-i iau sa-i arunc ghivecele cu flori pe care le ingrijeste cu mare dragoste!? Cam cum ai reactiona? ;)

mama nu ingrijeste flori. si ce am distrus? iarba? niste buruieni? o sa creasca la loc. asta ma enrveaza pe mine cu spatiile lor verzi. daca erau niste flori frumoase plantate acolo sau altceva probabil nu ar mai parca nimeni. puteam sa parchez pe trotuat, ramanea lejer un metru pt pietoni, si nu mai zicea nimeni nimic. am luat amenda pt ca am vrut sa las trotuarul liber.
marilyn.m
Gold Member

Mesajde bogda1313 » 24 Apr 2008, 12:12

Pai dupa logica ta ma duc si eu si parchez in Cismigiu printre copaci, ca na, e doar iarba acolo, niste buruieni...
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde marilyn.m » 24 Apr 2008, 12:27

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2si cred ca sunt altii care au putere mai mare de distrugere de cat am eu.

si ce te-ai gandit tu!? "Hai sa-i ajut si eu nitel pe astia cu putere mare de distrugere"
In loc sa le arati obrazul cand ii vezi (sau sa chemi politia comunitara sa-i linisteasca) te-ai gandit sa le dai o mana de ajutor in schimb.
Bine gandit ;)

lol ma refeream la aia de la putere. si nu as chema politia daca l-as vedea parcat pe vreunu in cismigiu.
marilyn.m
Gold Member

Mesajde angyrus » 24 Apr 2008, 12:49

eu dupa cum vad lucrurile mare lucru nu a gresit, ala oricum ii un spatiu intre cale ferata si trotuar care daca primaria avea un pic de inspirtie putea sa faca din el o parcare mai ales ca vizavi din cate inteleg sunt firme ...

tot mai bine decat sa parcheze pe trotuar ca unii ...
iar daca vreti exemple de parcare pe spatiu verde am si dalea :D

ideea e ca una ii sa parchezi incat sa nu incurci pe altii si te bagi cu masina in namol si spatiu neingrijit care e "verde" datorita faptului ca a suflat vantul niste seminte de iarba pacolo, si una e sa parchezi ca .... boul pe un gazon frumos pe undeva sau flori sau in cismigiu cum zicea cineva mai sus

cat despre amenda, trebuia sa-i trimiti in centru orasului sa ii amendeze pe aia care parcheaza pe trecerile de pietoni si apoi sa-ti dea tie amenda ... eu sigur ii dadeam cateva dupa ceafa daca comenta :D
n-ai fost acolo, asta e ... platesti si data viitoare ai grija sa nu te prinda :) ...
sa faca parcari in primu rand ca de aia scot taxe de pe noi si porma sa dea si amenzi. A, si parcari pazite nu chestii de genu parchezi, platesti, si cand vii dupa 2 ore copii se joaca cu bricheta pe capota ca "scoate scantei fain"
Fişiere ataşate
1_1.jpg
3.jpg
2.jpg
Ford Focus ||; 1,6 101CP 2oo6
angyrus
Incepator

Maşina: Ford Focus 2

Următorul

Înapoi la Discutii libere/forum