Discutii libere/forum

Intrebare acte Casco

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Intrebare acte Casco

Mesajde jonut10 » 29 Mai 2006, 15:58

Salutare,

Sotia a avut un accident cu masina. Cind a fost la politie, proasta aia de la ghiseu i-a cerut procesul verbal in original si sotia l-a dat. Acum astia de la Tiriac vor si ei procesul verbal tot in original. A facut cerere la politie si astazi i s-a spus ca nu il poate da inapoi :icon_evil: pe motiv ca trebuia sa fie atenta si sa nu dea procesul in original. A mai patit cineva asa ceva? Cum se poate rezolva?
jonut10
Ford Freak

Maşina: Ford
VIN: WF0JXXGAJJ9G52272

nu ineteleg...

Mesajde verga_Cip » 29 Mai 2006, 16:42

"Cind a fost la politie, proasta aia de la ghiseu i-a cerut procesul verbal in original si sotia l-a dat. "
Pai.. ce a cautat la Politie?? si de ce i l-a cerut??? La politie iei procesul verbal care nu e in original, e copie la indigo la original (daca vrei e prima copie), daca vrei faci o copie ca sa-l ai si tu, si nu-l dai la nimeni decat la asigurari! atat!
nu inteleg de ce i l-a cerut!!
nu ai iesire!
daca te duci sa spui ca ai avut accident e naspa ca te pune sa declari ca nu l-ai mai raportat o data!!
sa te duci sa-l ceara din nou de la politie!
TREBUIE sa ti-l dea!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde jonut10 » 29 Mai 2006, 16:49

A fost la politie ca sa aduca chitanta ca a platit amenda. Si atunci cind a dat chitanta i s-a cerut si procesul-verbal. Normal nu trebuia sa il ceara. Am aflat si noi acuma da alta "tanti" de la ghiseu zicea ca prima "tanti" era noua la servici si nu stia foarte bine ce acte trebuie. Acu cind a fost sa ceara procesul cica nu il poate da. :icon_evil: . cind a intrebat cum sa intre la comandat i s-a spus: nu stiu, cind a intrebat cum poate depune o reclamatie: la fel - nu stiu. :icon_evil: Sa innebunesti nu alta. Stiu ca trebuie sa-l dea( asa au zis toti !!!! ). Numai ca nu il da!!!! se duce maine la comandat in audienta( daca i se da voie). Trebuie sa emigrez ca nu se mai poate cu tampitzii astia.
jonut10
Ford Freak

Mesajde jonut10 » 29 Mai 2006, 17:27

Stie cineva cum se poate rezolva chestia asta?
jonut10
Ford Freak

Mesajde Cornel001 » 29 Mai 2006, 21:57

nu exista "nu stiu". daca nu ajungi la comandant direct ia de pe situl politiei rutiere niste contacte de telefon si poate dai de cineva mai in tema.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

incearca si aici..

Mesajde verga_Cip » 30 Mai 2006, 08:50

verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Înapoi la Discutii libere/forum