accident in lant pe A1 provocat de un Ford Focus
-
dovlecel - Ford Freak
Moderator: Automatistul
de dovlecel » 18 Mai 2008, 21:55
de DGAlexandru » 18 Mai 2008, 22:10
$1 scrie:$2espect!
poze te rog sa pui aici: viewtopic.php?f=17&...p;sk=t&sd=a Ai pm cu datele contului meu la clubford
de dovlecel » 18 Mai 2008, 22:14
$1 scrie:$2$1 scrie:$2espect!
poze te rog sa pui aici: viewtopic.php?f=17&...p;sk=t&sd=a Ai pm cu datele contului meu la clubford
?????
I-ai dat datele contului tau de pe acest forum ?
de Mihai L » 18 Mai 2008, 22:15
de alexandrusavu » 18 Mai 2008, 22:16
de dovlecel » 18 Mai 2008, 22:20
$1 scrie:$2a o prima vedere (si din relatarea martorului ocular), fara sa incerc sa iau apararea cuiva, e clar un caz de nerespectare a distantei intre vehicule...
Cu motocicleta sa mergi la peste 130 km/h si sa nu-ti lasi suficienta distanta in fata... este previzibil ce se va intampla.
Intrebarea nu este daca, ci cand se va intampla.
de Mihai L » 18 Mai 2008, 22:30
$1 scrie:$2$1 scrie:$2a o prima vedere (si din relatarea martorului ocular), fara sa incerc sa iau apararea cuiva, e clar un caz de nerespectare a distantei intre vehicule...
Cu motocicleta sa mergi la peste 130 km/h si sa nu-ti lasi suficienta distanta in fata... este previzibil ce se va intampla.
din ce spune martorul nu motociclistul a fost primul care a lovit ci un logan "In spatele fordului si a renaultului era un logan rosu, in spatele loganului un motociclist, in spatele motociclistului un un peugeot 206 sau 307.
Motociclistul a intrat in Logan, din spate lovindul pejoul, deci l-a prins intre masini, aruncandul in sus l-am vazut eu, apoi a cazut pe capota Loganului apoi pe sosea."
uite poze aici: http://www.badorgood.com/reportaj_detail.php?id=545
de toxicristi » 18 Mai 2008, 22:38
de dovlecel » 18 Mai 2008, 22:44
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2a o prima vedere (si din relatarea martorului ocular), fara sa incerc sa iau apararea cuiva, e clar un caz de nerespectare a distantei intre vehicule...
din ce spune martorul nu motociclistul a fost primul care a lovit ci un logan "In spatele fordului si a renaultului era un logan rosu, in spatele loganului un motociclist, in spatele motociclistului un un peugeot 206 sau 307.
Motociclistul a intrat in Logan, din spate lovindul pejoul, deci l-a prins intre masini, aruncandul in sus l-am vazut eu, apoi a cazut pe capota Loganului apoi pe sosea."
uite poze aici: http://www.badorgood.com/reportaj_detail.php?id=545
Dovlecel: Nu conteaza cine pe cine a lovit primul, daca pastrau distanta suficienta intre vehicule nu se intampla nimic.
Iar conform martorului, el spune doar de motociclist ca a intrat in Logan...
Si daca nu gresesc... renaultul a revenit pe prima banda, evitand accidentul?
LE: Sincer, eu unul sunt satul de idiotii pe doua roti.
E adevarat, si pe patru tori sunt destui, dar macar nu se plang ca nu ii ia nimeni in seama in trafic...
de toxicristi » 18 Mai 2008, 22:48
de Mihai L » 18 Mai 2008, 22:51
$1 scrie:$2oti au gresit, ala ca cu focusul ca franat nejustificat (cu toate ca nu am inteles povestirea : renaultul s-a bagat pe banda 1 sa lase focusul sa treaca, dupa care a revenit pe banda 2 si focus a franat?) si ceilalti ca nu au pastrat distanta. Cred ca de soferul peugeotului va fi cel mai nasol, din punct de vedere legal.
de mircea george » 18 Mai 2008, 22:56
de dovlecel » 18 Mai 2008, 23:11
$1 scrie:$2@dovlecel: Daca faci niste calcule la manevrabilitatea unui vehicul pe doua roti + distanta de franare (luand in calcul "amprenta" unei motociclete)... ti-ai raspuns singur la intrebare.
Alt motiv: arunca un ochi prin oras, in trafic, si spune-mi si mie cati inconstienti pe doua roti ai vazut... Eu in Bucuresti am vazut zeci de motociclisti care trec in viteza extrem de mare (nu isi lasa timp de reactie pentru nimic imprevizibil).
Fa socoteala ca orice atingere usoara care la masini e un fleac la ei se poate transforma in accident mortal.
Toxicristi a sesizat nuanta.![]()
E adevarat, nu toti sunt asa si nu-mi permit sa ii denigrez pe cei corecti.
Suplimentar: cati dintre ei merg fara casca de protectie si fara echipament adecvat?Ti se pare o dovada de om responsabil si matur?
LE: Sincer, eu unul sunt satul de idiotii pe doua roti.
E adevarat, si pe patru roti sunt destui, dar macar nu se plang ca nu ii ia nimeni in seama in trafic...
de toxicristi » 18 Mai 2008, 23:13
de Mihai L » 18 Mai 2008, 23:16
$1 scrie:$2..
De faptul ca sunt cel putin ignorati in trafic se plang toti motociclistii (spun asta din proprie experienta). Pana acum am acumulat cateva cazaturi prin Bucuresti toate din cauza "atentiei" cu care sunt tratat (a se citi neacordare de prioritate) de catre ceilalti participanti la trafic.
Nu are rost aici sa detaliem cat de inconstienti sunt "idiotii" asta e treaba lor si mai ales viata lor.
Repet am postat in speranta ca aflam si punctul de vedere al conducatorului de Focus nu sa provoc scandal intre automobilisti si motociclisti.
de VIPER » 18 Mai 2008, 23:41
de TheRogue » 18 Mai 2008, 23:47
de Mihai L » 18 Mai 2008, 23:49
$1 scrie:$2ama ce echipament avea motociclistul... Casca... Si "bascheti" in picioare... Etc... A avut zile, daca a scapat...
Citez ce mi-a zis un bun prieten care vinde motoare si scutere si lumea il intreaba ce casca sa ia: "casca, in cazul unui accident, ar trebui sa fie printre ultimele lucruri care sa va preocupe, ca daca va duceti pe jos, o sa aveti destule alte probleme!"...
de Remus » 18 Mai 2008, 23:51
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2LE: Sincer, eu unul sunt satul de idiotii pe doua roti.
de Mihai L » 18 Mai 2008, 23:59
$1 scrie:$2Idiotii aia pe doua roti de care esti tu satul in realitate iti fac tie viata mai usoara. Poate nu constientizezi dar in 90% din cazuri idiotii pe doua roti au si masini, dar prefera sa mearga pe doua roti in timpul sezonului si astfel scapi de cateva mii bune de masini ce nu mai circula prin Bucuresti. Toti ne plangem de traficul de kkt din oras dar in acelasi timp ii facem idioti pe aia care fac ceva ca sa se descongestioneze oarecum orasul.
de Remus » 19 Mai 2008, 00:09
de toxicristi » 19 Mai 2008, 00:32
de Mihai L » 19 Mai 2008, 06:56
$1 scrie:$2ie nu-mi pare ca ai specificat nici o submultime. Poate ca ai vrut sa specifici o submultime, dar nu asta reiese din ce ai scris.
Sa inteleg ca nu ai sesizat vreo diferenta intre motociclisti si idioti??? In cazul asta nu mai este problema mea, ci a ta.
Referirea mea a fost destul de clara catre ultima categorie.
Merg pe doua roti si nu ma dau jos de pe ele decat atunci cand conditiile meteo sunt neprielnice mersului pe doua roti.
Descongestionarea la 150Km/h pe diverse strazi sau stradute nu este neaparat ceva specific motocicletelor. Specimene de acest gen exista in ambele tabere.
Sa stii ca pe aceasta straduta nu am vazut vreo masina sa mearga asa de repede... Si in general nu prea am vazut masini care sa mearga foarte tare pe stradute (acum ca au 80 in loc de 50 se intampla, dar nu mi se pare la fel de grav).
De ce am adus vorba: la cca 30m de acea trecere de pietoni ies eu din parcare (dupa cateva stradute), si e tare prost cu vizibilitatea. In acea zi din fericire eram acasa, dar m-am gandit ca daca ieseam in acel moment nu aveam nici o sansa sa-l evit. Si eram eu de vina ca nu m-am asigurat???
Batranelul respectiv poate sa se duca la concert cu Jimmy Hendrix si daca o mobra merge cu 60Km/h si nu poate sa opreasca in timp util pentru ca mobrele franeaza cu totul altfel decat o masina. Atunci cand franeaza de urgenta, chiar si la o viteza legala, un mobrist are mari sanse sa se dea cu rotile-n sus si sa secere mosu ce traverseaza neregulamentar.
de verga_Cip » 19 Mai 2008, 07:30
de TheRogue » 19 Mai 2008, 07:52
de DGAlexandru » 19 Mai 2008, 08:01
$1 scrie:$2ie nu-mi pare ca ai specificat nici o submultime. Poate ca ai vrut sa specifici o submultime, dar nu asta reiese din ce ai scris. ....
De cine sunt satul? - de idioti. Care idioti ? - cei pe 2 roti$1 scrie:$2incer, eu unul sunt satul de idiotii pe doua roti.
Adica kg$1 scrie:$2..Un vehicul de 200 km propulsat de un motor de 100 cai ...
de coldone » 19 Mai 2008, 08:03
$1 scrie:$2ai nu auzi ce au zis martorii ca a franat fara motiv "in ideea sa ii dea o lectie aluia cu clio din spate"..si a mai si calcat-o dupa aia sa se care ...si cel cu peogeut-ul din spatele motorului ....ala nici el nu a pastrat distanta "regulamentara" si a venit "calare" peste el ... se mergea in "grup" la o viteza constanta ...doar 2 au reusit sa evite coliziunea... Sa mor eu daca va inteleg ...daca in accident sunt implicate 10 masini si o motocicleta ..nenorocitul ala cu motocicleta o merita da-i dreaq de teribilisti cretini si de roakeri nespalati...pfuuu
$1 scrie:$2
De unde stiti ca cel cu Focusul nu a franat pt. ca a fost nevoit ? Poate vazuse o groapa / poate s-a speriat cand cel cu Clio l-a claxonat / poate si-a dat seama de viteza mare cu care circula si a vrut s-o reduca brusc.
De ce a plecat mai departe ? Poate nu a vazut ce s-a intamplat sau s-a speriat.
NU II IAU APARAREA. Expun doar alte puncte de vedere.
de bogda1313 » 19 Mai 2008, 08:06
de Alma » 19 Mai 2008, 08:26
de dovlecel » 19 Mai 2008, 08:27
$1 scrie:$2Abordarea ta mi se pare simplista; probabil nu ai inteles ce inseamna un accident, dar iarasi, este problema ta.
In caz ca nu ai sesizat, problema majora este timpul de reactie.
La 150km/h cand clipesti parcurgi alta distanta fata de asta cu Mobra; din aceste motive chiar daca franeaza mai prost ar putea evita un accident in cazul prezentat de mine mai sus.
$1 scrie:$2 LE: Daca tot zici de prioritate... Si mie mi s-a intamplat de multe ori asa ceva, dar nu am avut nici un accident.
De ce oare?
Înapoi la Discutii libere/forum
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori