Ce am mai patit in trafic
Asa si acum sa motivez deschiderea acestui topic!
Aseara, venind dinspre Cluj, cred ca m-am intalnit cu tatal prostilor posesori de permis!. Cum am spus veneam, pe prima banda, dinspre Cluj spre Turda, in fata mea era un camion, in spate mai venea o masina tot pe banda 1, care era la circa 200 m de mine. Semnalizez stanga din timp trec pe banda 2, accelerez pana pe la 100/h si trec de camion. Cand eram in drept cu camionul, ma ajunge din urma masina din spate si el pe banda 2! Trec de camion, semnal dreapta si intru pe banda 1 si reduc la 85-90/h! Cel din spate idem, imi vine in spate, vine dupa mine vreo 50 m si-mi trage un flash! Totul ok pana aici! Mentionez ca pe drum eram numai 2 doi si camionul acum la circa 200 m in spate! Imi da asta flash-ul, iese pe banda 2 fara sa semnalizeze, trece de mine la un lat de palma si intra scurt, fara semnal, in fata mea de era sa-mi ia aripa stanga fata cu el! I-am dat claxon de atentionare ca era sa ma loveasca! Tipul o calca si trece iar pe banda 2. Dupa vreo 100 m calca frana si reduce ca sa-l ajung! Toate bune si frumoase pana ajung in drept cu el! Cand am ajuns in dreapta lui, el fiind pe banda 2 iar eu pe banda 1, trage nenorocitu dreapta sa ma scoata de pe drum! Am tras dreapta cu frana brusca de a inceput fata sa planga de cum s-a speriat! Marlanul accelereaza si dupa inca vreo 200 m reduce iar si ma asteapta! Dar de data asta am tras pe dreapta si am asteptat sa se duca dreaq sa nu ma omoare!
Va intreb si pe voi, ca eu nu reusesc sa-mi dau seama
-
Black Cat - 1nsane Member
- Maşina: