Alen, optimist eram si eu un pic pana la meciul de aseara. Sper si acum la un joc mai bun, dar sper degeaba. Pe mine unul nu ma ametesc declaratiile alea sforaitoare gen "Putem castiga CE, si ei au tot 2 picioare, bla bla" Stiti poezia. Si vreti sa stiti parerea mea? Nici nu merita. Ei, nu noi. Adica te duci tu la un deceniu o data sa demonstrezi ceva, si ce faci? Dai cu piciorul in minge cand vine ala sa bata autu', incercam sa ne facem mingea cu mana in careu (doar nu crede careva ca la D Niculae a fost neintentionat!!!), iesim numai cu mingi bubuite din aparare, ca alea de le vrem legate le legam la ei, etc etc. Nu ati observat ca Romania joaca cu adevarat incantator la 2-3 ani o data? Si pare-mi-se ca a jucat recent asa... Optimismul asta se alimenteaza si el cu ceva, or daca nu e de unde...
Ah, si sa nu uit. Niste aberatii de comentatori. De secole ne furam caciula singuri. Fii domle drept si obiectiv, ca asa progresezi. Nu te vaiti la orice rahat. Ca pe urma sunt in stare (echipa, federatia, etc) sa dea vina pe galbenul ala luat "aiurea" de Contra. "Ca acolo s-a rupt totul!".

PENIBILI. Cica deja am suntem mai tari ca am cantat imnul mai frumos si mai cu lacrimi in ochi! Ce dracu, eram la Floarea din Gradina, sau unde eram??? Na, ca m-am enervat!
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson