Discutii libere/forum

Accesorii detector radar whistler : unde ?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Accesorii detector radar whistler : unde ?

Mesajde Cornel001 » 12 Iun 2008, 14:35

1. am pierdut o ventuza. momentan folosesc in locul ei alta, dar e prinsa printr-un sistem improvizat si nu e ok pe termen lung.
2. am pierdut piesa aia de metal din centrul cilindrului care intra in priza auto, de la cablul de alimentare. A cazut la un moment dat, nu-mi dau seama cum. Un coleg mi-a spus ca pot sa gasesc piesa/piesel lipsa si separat, desi eu ma astept sa trebuiasca sa iau un cablu de alimentare cu totul.

Aveti idee unde gasesc chestiile de mai sus ?

PS modelul e asta : http://www.whistlergroup.com/1743-spec.html
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Re: Accesorii detector radar whistler : unde ?

Mesajde Cornel001 » 16 Iun 2008, 13:38

am gasit piesa aia , e intr-adevar o siguranta, dar imi mai lipseste ceva, capacu de plastic cu care se prinde si pe care stiu ca il gasisem dar atunci nu stiam ce o fi cu el si nu mai stiu unde l-oi f pus, si probabil inca ceva, probabil un arc, etc.

Are cineva sa-mi imprumute un incarcator de masina compatibil de joi pana luni ? fac cinste... o bere. Ca pana atunci nu stiu daca apuc sa lamuresc situatia incarcatorului, daca iau altul, etc...
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde titocus » 16 Iun 2008, 17:15

Alimentarea la Whistler se face direct...nu ai nevoie de incarcator sau alte minuni.
In mufa care intra in soclul de la bricheta e doar o simpla siguranta pusa pe "+".
Mufe de acelea nu stiu unde se gasesc dar sunt o gramada de chestii care au asa ceva.
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde Cornel001 » 16 Iun 2008, 18:56

scuza-ma da se pare ca eu inteleg altceva prin incarcator, dupa cum mi-a zis si colegul; probabil folosesc gresit termenul dpdv tehnic. deci e vorba de firul ala de alimentare care la un capat intra in detector si celalalt e o mufa standard pt priza 12v a masinii. am gasit siguranta din mufa (chestia aia cu metal la capete si in mijloc sticla, ca un neon), dar nu mai gasesc capacul de plastic din capat, care o fixa, si posibil sa mai fie un arc si o piesa de metal la capatul celalalt al sigurantei. Oare o merge numai cu siguranta fixata altfel, fara alte chestii in mufa, sau stric ceva ?
Colegul tocmai mi-a spus ca as avea sanse mari sa gasesc chestiile lipsa la magazinele de electronica de pe Maicii Domnului.
Ce credeti, sa incerc sa ma duc sa gasesc, sau mai bine iau un cablu de alimentare nou (cred ca asta e termenul corect) ?
Chestiile care au asa ceva nu ma ajuta, ca la cat costa una iau direct cablul de alimentare (care parca e 30-35 ron - mi se pare cam scumput, mai ales ca nu-mi lipseste cablul de tot, desi nu saracesc de la el).
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Înapoi la Discutii libere/forum