Intamplare din preaminunatul Bucuresti
De fapt ce vreau sa va spune foarte simplu: eu locuiesc in Timisoara, dar cum sotia e din Bucuresti, avem drum destul de des pe la capitala. Asadar, pe data de 12 Iulie am ajuns in Bucuresti, pentru ca incepea concediul. Am lasat masina in fata blocului unde locuieste soacra-mea si pe data de 15 Iulie (marti) am plecat pentru o saptamana in Grecia. La intoarcere, masina arata astfel:

Cred ca e inutil sa spun ce era, nu? Va dau un indiciu: erau adunate si mushte!!!
Faza tare este ca noi am ajuns acasa miercuri la ora 13:30 acasa, si la ora 08:30 cand soacra-mea a plecat la serviciu in acea zi, masina era OK, atentatul inca nu avuse loc.
Mentionez ca am lasat cheia unei cunostinte care sambata (la 4 zile dupa plecarea noastra) a scos putin masina si a plecat cu ea vreo ora, dupa care a adus-o si a parcat-o invers, sa nu para ca si cum nimeni nu ar avea grija de ea. In plus, din ce spun cei de pe acolo nimeni nu are un loc de parcare bine definit. Fiecare parceaza pe unde poate. De asemenea trebuie specificat ca mai ales in aceasta perioada cand multi erau plecati in concedii, daca te orientezi umpic imediat gasesti cel putin un loc de parcare unde sa-ti lasi masina.
Inca nu reusesc sa inteleg mintea idioata care a pus la cale asa ceva. Materialul a trebuit pus in ceva si carat pana la locul faptei, nu? Deci va dati seama cu ce scatofag am avut de a face.Daca chiar vroia sa-mi dea de lucru, ar fi fost mai eficient daca mi-ar fi gaurit un cauciuc sau sa mi-o fi zgariat cu o cheie. Asa am mers la o spalatorie care e la 50 m de bloc si in 15 minute totul a revenit la normal. Si ce m-a mirat oarecum a fost si atitudinea celui de la spalatorie carea afirmat deloc shocat: "Eh, se intampla destul de des". In Timisoara, sau in Cluj sau in Bistrita pe unde mai umblu eu asa ceva pare de neconceput, cel putin din cate stiu eu si din cate am mai vorbit cu lumea.
Ah, si inca ceva: nu pot sa spun ca zona e de-aia cu renume international pentru acte de genul asta. Este vorba despre Aviatiei, inspre Baneasa, deci vorba aia, rezidentiala.
-
cristian3000 - 1nsane Member
- Maşina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.