Discutii libere/forum

SC Digitalpoint SRL - Cluj-Napoca

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

SC Digitalpoint SRL - Cluj-Napoca

Mesajde testergl » 13 Mar 2009, 15:33

Salutare,

In ideea achizitionarii unui aparat foto Nikon D90, am cautat cel mai mic pret la diverse magazine. Intamplator, am dat peste site-ul acestei firme din Cluj-Napoca - SC Digitalpoint SRL, care, aparent, are niste preturi super bune la mai toate produse. Am vb pe YM cu tipul de la firma asta si l-am intrebat de ce sunt preturile asa mici (nu mi-a dat niciun rasp) si apoi despre garantia oferita - 2 ani de zile asigurata de Nikon Romania (Skin Media). Sceptic fiind, am sunat la Skin sa-i intreba daca au vreun contract de colaborare cu firma respectiva si mi-au spus ca nu au. Rugamintea mea este adresata celor din Cluj care au posibilitatea sa mearga pana la firma asta si sa se intereseze de aceste detalii, si mai mult daca ar putea sa vada si un certificat de garantie - cei de la Skin mi-au zis ca au o holograma si o stampila a lor pe toate certificatele de garantie.
Adresa este: str. Grigore Alexandrescu 33 - Cluj-Napoca - 0364-108869 / 0740-114908

Multumesc anticipat,
Ford Focus II / Hatchback 1.6 TDCI 109 / Ghia
testergl
Gold Member

Maşina: Ford Focus II / Hatchback / 1.6 TDCI 109 / Ghia

Re: SC Digitalpoint SRL - Cluj-Napoca

Mesajde Mihai L » 13 Mar 2009, 18:45

De ce ar trebui sa aibe contract de colaborare cu un service Nikon??? :))
In caz de ceva importanta este factura (si evident, sa provina printr-un canal oficial, sa nu fie vreo "clona").
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde adyamg » 13 Mar 2009, 19:09

http://www.digitalpoint.ro/

http://www.digitalpoint.ro/product_display.php?id=540 asta ai vrut sa cumperi?
sa nu vina fara obiectiv ... nush
site-ul e unul nu grozav executat ..
adyamg
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Zetec

Mesajde alexandrusavu » 13 Mar 2009, 19:23

@testergl la f64.ro costă vreo 47,48 de milioane. Pentru diferența de bani în plus obții siguranța garanției, firmă non fantomă(f64 e de mult) și e și în bucurești.

Deci dai un ban dar nu te mai stresezi. Sau folosești price.ro ca să cauți cea mai bună afacere.

Ca o regulă generală feriți-vă de firmele care lucrează cu "suport" pe messenger, care nu au sediu, care livrează doar cu curierat, etc... toate ingredientele unei firme cu prețuri de dumping, produse din surse ciudate.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Mihai L » 13 Mar 2009, 19:51

Corect. La diferente mici nu are sens sa risti. O firma mica ti-l mai aduce desfacut sau cu mici probleme si e greu de rezolvat...
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde greuceanu » 13 Mar 2009, 19:52

salut
te ajut eu cu asta
luni sper sa am timp sa trec pe acolo, si vorbim dupa.
greuceanu
Ford Freak

Maşina: ford focus 2006, 1.6TDCI, 90 cp
VIN: WF05XXWPD56S87643

Mesajde leut27 » 13 Mar 2009, 20:31

$1 scrie:$2testergl la f64.ro costă vreo 47,48 de milioane. Pentru diferența de bani în plus obții siguranța garanției, firmă non fantomă(f64 e de mult) și e și în bucurești.

Deci dai un ban dar nu te mai stresezi. Sau folosești price.ro ca să cauți cea mai bună afacere.

Ca o regulă generală feriți-vă de firmele care lucrează cu "suport" pe messenger, care nu au sediu, care livrează doar cu curierat, etc... toate ingredientele unei firme cu prețuri de dumping, produse din surse ciudate.

da asa est cauta price.ro sa gasesti exact pret de dumping
sa va mai spun ceva preturile la nikon sunt impuse de catre nikon romania, nu ai voi sa vinzi oficial cu un pret mai mic decat are skinul in lista, hai sa zicem ca poti sa lasi un 1 ron sau poti sa dai card sau altceva.....
Ca o regulă generală feriți-vă de firmele care lucrează cu "suport" pe messenger, care nu au sediu, care livrează doar cu curierat, etc... toate ingredientele unei firme cu prețuri de dumping, produse din surse ciudate.[/quote]
FALS SI AICI DOMNUL MEU
Asta nu este comert online, hai sa vin la sediu showroom sa ridic marfa parca am merge la altex, flanco ultra pro, sunt curios daca la amazon de poti duce sa ridici marfa.....
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde alexandrusavu » 13 Mar 2009, 20:36

Noi vorbim de România nu :) ?
La partea cu price.ro și dumping, printre firmele fantomă dai și de cele reale.

Vis-a-vis de ce spui cu comerțul electronic e valabil pe altă planetă oricare în afară de rromânia.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde leut27 » 13 Mar 2009, 21:16

un mic exemplu, exista un magazin online pe la crangasi ( sa nu dam nume)care are mari greutati tocmai din cauza ca si-a deschis prea multe spatii de desfacere , birouri la care a renuntat, parc auto care s-a vandut , reprezentanti vanzari care au fost dati afara asta vara, si toate astea pentru ca nu a ramas ONLINE desi vb lui Apostolescu ONLINE ESTE MEREU MAI SIMPLU
Pentru el , nu si pentru gloata de romani cu net de la retele de cartier
Lacomia nu ne-a permis sa educam oamenii sa cumpere online sa plateasca online si uite asa au aparut si magazine de 2 lei gen 24pc, alopc shopit, dm as putea sa trag aici o lista mare la o mica vizionare de preturo pe price care au preferata sa vand sub pretul de achizitie si care sunt acum duse, falimentare ,
Sau asa zis intreprinzatori care au zis ca online este simplu USOR...va asigur ca nu este asa de simplu.

Hai poluam topicul aiurea
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde Mihai L » 13 Mar 2009, 21:52

@leut27:
Poate ne traduci si noua, tati, ca zau daca am inteles ce ai vrut sa zici... Sorry.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde adicristea » 14 Mar 2009, 07:28

Ca ONLINE is good pentru ca nu exista costuri de chirie, desfacere, prezentare, personal la vanzare etc. Si ca ONLINE nu e usor ca sa isi faca oricine.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde testergl » 15 Mar 2009, 16:05

Salutare,

@adyamg, @alexandrusavu - pretul pentru body este de 3350 RON, de asta am zis ca ar fi cel mai mic, vezi: http://www.digitalpoint.ro/product_display.php?id=562 fata de http://www.f64.ro/det.php?id=412&pid=7772

@greuceanu - multumesc pentru ajutor!
Ford Focus II / Hatchback 1.6 TDCI 109 / Ghia
testergl
Gold Member

Maşina: Ford Focus II / Hatchback / 1.6 TDCI 109 / Ghia

Înapoi la Discutii libere/forum