Salutare baieti!!!!!
M-am intors si eu de la peste dupa un lung sir de peripetii pe care domnul Cornel (Cor_leone) nu a vrut sa vi le povesteasca, bag sema.
Bineinteles ca din punct de vedere al capturilor ziua a fost de un esec total, dar disractia...... a fost pe cinste fratilor.
Am inceput prin a ne aseza pe locuri si prin al hrani pe Gogu (lebadoiu). Venea chemat si manca paine din mana. Daca incercai sa-i dai alceva te scuipa si se facea ca te apuca de mana.

Crapul l-am prins in cursul noptii, si desi eram linga bete, tot a trebuit sa intru vreo 2m in apa dupa bat.(nu pana la jumatea baltii)
Eiiiii si dupa asta sa vedeti circ, cum umbla vali pe balta in aia goala si-si storcea chilotii. Noroc ca unul din prietenii mei mai avea o pereche de pantaloni de rezerva pentru orice eventualitate.(se stia un bun inotator dupa ce se imbata

)
Mai tarziu pe la 2 noaptea m-am bagat in sacul de dormit si am dormit bustean direct afara fara cort fara masina. Frumusetea a fost cu unul din priten care era cu un matiz prevazut cu alarma vocala. La un moment dat a cazut si el in apa si cum era intuneric si mai toti semi adormiti, nu stiam de ce dadea (Mihaita) roata in chiloti in jurul masinii. Am zis ca executa vreun ritual de chemare a pestilor.
Apoi iar circ al meu cu Mihaita cand a vrut sa se culce in masina. S-a gandit el ca ar fi bine sa puna alarma la masina in timp ce doarme si pentru inceput a tebuit sa dea roata la masina si sa tranteasca fiecare usa de cate 5 ori sa vada de ce spune alarma ca are o usa deschisa. Pana la urma a gasit-o. Era capota

. Alimentase neonul direct de la baterie.

Cand in sfarsit s-a culcat, cand se mai intorcea prin masina, incepea alarma iar sa sune si sa zica sa pastrezi distanta.
Astea toate au fost fiind toti bauti bine. Cred ca Cornel a fost cel mai cuminte dintre toti.
Bineinteles ca dimineata cand m-am trezit, liniile erau toate legate intre ele cu funda

.
Oricum..... una peste alta totul a fost bine, mai ales ca Mihai al meu a reusit de si-a gasit si telefonul care-l pierduse azi noapte in apa.