$1 scrie:$2..
replica politaiului a fost"v-ati pus proiectoare cu albastru ca sa va faceti loc mai usor in trafic si cei din fata sa se dea la o parte?"dobitocul mi-a luat talonul pt 15 zile si mi-a trintit o amenda de 600 roni.
(fara sa fac trimitere la conceptul de "bizon" sau de "dobitoc", ca nu cred ca e cazul; parerea mea esta ca majoritatea celor care aprind lumini aiurea la masina nu-si dau seama cat de tare pot incomoda si ce consecinte poate avea o lumina orbitoare in ochii unui sofer - poti sa nu vezi un betivan, sau un copil, sau un animal mare, sau o caruta nesemnalizata)
din ce spui tu acolo eu trag concluzia ("albastru ca sa va faceti loc mai usor in trafic si cei din fata sa se dea la o parte?") ca luminile astea semanau cu luminile pe care le are o masina de salvare, si asta ar justifica nevoia de pedepsa si de descurajare, chiar daca tu nu te-ai gandit la asa ceva
eu as fi foarte bucuros sa fim toti constienti ca e important pentru toata lumea sa aiba conditii confortabile de sofat, as fi bucuros sa intelegem ca orice sofer are dreptul sa vada drumul si eventualele obstacole, nu luminile orbitoare ale celor care, din dragoste pentru masinuta lor, pun si aprind multe sute de wati
mult prea multe accidente au avut ca punct de plecare un gest inconstient sau arogant sau nesimtit