Testare in laborator a apei plate
Din ce mai aud si eu de la rude/prieteni, multe ape cu pretentii sunt ca si apa de la robinet.
Din acest motiv, as dori sa fac un studiu comparativ independent, la un laborator apartinind Autoritatii de Sanatate Publica, referitor la calitatile apei, continutul, puritatea microbiologica, depozitele solide, etc.
Treaba e ca un singur test costa 59 ron, si nu prea am banii sa duc vreo 5-6-7 probe. Sper ca toate analizele la o singura proba sa coste atat, nu doar una 59.
De asta va intreb: va tenteaza sa punem cu totii bani si sa facem testele?
Daca gasiti vreun alt laborator mai ieftin ar fi si mai bine, eu numai aici m-am interesant. De asemenea, daca lucrati pe undeva si puteti sa le faci gratis, ar fi deja prea frumos!
Daca punem 7 probe (un exemplu ar fi: apa de robinet, apa de la dozator Cumpana, apa filtrata cu filtre profesionale, apa imbuteliata Borsec, Izvorul minunilor, Perla Harghitei, Dorna) costa 413 ron.
Daca ne strangem 20 de forumisti inseamna aproximativ 20 ron de fiecare. Binenteles, cu facturi+chitante scanate, tot tacamul.
Astept parerile voastre!
Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
-
martini - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL